Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pechyho 407 2.0 HDi - jsem zpět!

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tomike: :P

Jinak fakt luxusní kočár. Fotky určitě nahoď! no a ten motor? fůůůů hááááá to bdue žraso :D kamarád měl 545i a ze sídláku do města za 200kč :D ale jinak dobrý nu :)

Odesláno

Hmm Bangelovská sedma po faceliftu ještě s atmosférou 4.8 benzin :mrk, mňam tak to je žrádlo. Ať slouží...konečně pořádný motor :super, už jsem se lekl, že v tom je třílitrová nafta...

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak nějaké info po čase. Jezdí to krásně, svižně a pohodlně :). A zatím bez vážných problémů.

Řešil jsem jen olej a filtry (mikrofiltr byl teda raketa, ale unesl jsem to :) ) a porouchanej LZ softclose, protože každý kdo si do zadu sednul, tak než jsem stačil něco říct, tak s těma dveřma jebnul jako s prací a přitom je stačí jen přitáhnout.

K dnešnímu dni máme najeto necelých 11.000 km a jako řidič i majitel musím řici, že jsem spokojený.

Dnešní mobil foto po koupání:

8b3k.jpg

z9sd.jpg

• O 1 měsíc později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj přátelé, tak po delší době jsem tu s updatem. Nicméně nikoliv s přijemným :(

Včerejší odpolední hovor: Dobrý den, velice se omlouvám, ale při parkování jsem Vám lehce škrábl auto..

Po prohlídce v servisu: Musí se vyměnit oboje dveře.

Předběžný rozpočet opravy 237.000 Kč :o :o

Na parkovišti mě čekalo toto:

k79k.jpg

8a21.jpg

i0de.jpg

Odesláno

Bohuzel neporovna. Oboje dvere jsou promackle na takove hrane. Nedokazi to dost dobre popsat. Navic je pry poskozena vystuha prednich dveri, ktera poskodila nejaky konektor a slahoun od elektrickych roletek. A jak ty dvere namackl, tak se poskodil i zamek, soft close a prestal fungovat komfortni pristup u tech dveri. Navic je pry drahy i ten individual lak.

Jinak by to melo jit z pojistky pana vinika. Rikal, ze couval a neodhadl vzdalenost.

Po dobu opravy mi bylo nabidnuto nahradni vozidlo. Bud posledni model 7, 5 rady nebo X5.

Zvolil jsem 7 radu. Za kterou si uctuji a ted se drzte se mnou: 19700 kc za den pronajmu :D

Návštěvník
Odesláno

No krásný 19700,- , ale možná by nebylo od věci si zjistit zda ti to pojišťovna zacvaká. Aby ses ve finále nemusel soudit s tím člověkem třeba o 200 000,- za pronájem vozu. Nebyl by jsi první, ani poslední.

Odesláno

Dal jsem to autorizaku, ktery je i smluvní servis pojišťovny. Ihned na přijmu jsem mu říkal, že nehodlám platit nějakou amortizaci a pak se s někým soudit. Říkal mi, že to ne, že by bylo na hlavu postavené. Dohodli jsme se tak, že auto dostanou na opravu až v momentě, kdy přijde krycí dopis z pojišťovny a to na částku včetně náhradího auta.

Ještě přemýšlím, zda by nestálo za to sepsat s tím servisem nějakou smlouvu, že po mně nebudou požadovat žádný doplatek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...