jarmyl Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Je to úplně normální , divim se , že jsi to objevil až teď Jinak teda je to výborná vychytávka .jo a ještě se doštelujou zrcátka, akorát to vnitřní by mohlo taky:aut Wensdy: a máš manuál ze správného roku výroby?( je to asi 12 různých verzí). někde jsem ti to psal. Sampon: zkus rozebrat a pořádně pročistit ten konektor na dveřích, někde jsem čet, že to dělá tyhle věci s oknem. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 no ja do ted nepouzival dvoje klice ale kvuli tomu ze na mejch je funkci dalka na dalkovej start tak jsem si hold vzal druhe klice a ty uz u mne zustaly. nahodou je to fajn po letech objevovat novoty na aute Citovat
jarmyl Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Wensdy: Pro tebe je to 1.2.2004-30.6.2004 protože máš auto z dubna. Ale i tam jsou pojistky u baterky můžeš to vyfotit? To by mě zajímalo.... i když teď na to koukám a je tam dost věcí, který asi nemáš(el.dveře, šíbry, el. sedačky apod) ale aspoň webasto a zásuvky by jsi odtud mohl mít. 142_143_807-tc-ed01-2004.pdf Citovat
sampon Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 sampon: Jo taky mi radili stáhni si manuál a tam je popis pojistek. Všechno je ale jinak. Pár pojistek podle manuálu sedí a zbytek ne. Třeba v manuálu jsou pojistky u baterky a u mně tam u baterky není žádná. Tak to jsou moje pojistky, omlouvám se za kvalitu... baterka|: [Edited on 29/1/12 12:08 by sampon] Citovat
sampon Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 sampon: Jo taky mi radili stáhni si manuál a tam je popis pojistek. Všechno je ale jinak. Pár pojistek podle manuálu sedí a zbytek ne. Třeba v manuálu jsou pojistky u baterky a u mně tam u baterky není žádná. Tak to jsou moje pojistky, omlouvám se za kvalitu... baterka|: motor Citovat
sampon Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 schránka spolujezdce, ta vyndaná jsou 30A zadní okna Citovat
Mildík Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Možná ten problém s okýnkem je u spínače ovládání u řidiče, když jsi dal dětskou pojistku, tak jsi vlastně vyřadil ten ovladač vzadu, a, i vnitřní ovládání dveří, ale, jen nápad Citovat
Wensdy Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 jarmyl: Tak se podívej že tam žádný pojistky nemám. Proto jsem se i dříve ptal jestli v serviceboxu není něco aktuálního pro každé auto podle VIN protože zatím každý manuál který jsem prohlížel nabízí něco jiného než mám já :-(. Citovat
Návštěvník Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Ty pojistky u baterky mám na Webasto, a myslím že se tam přidává pojistka když namontuješ originální typovou elektroinstalaci k tažnému zařízení. Citovat
marko306 Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Tiež mám poistky pri baterke a mám ťažné. Citovat
mikicek Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Ja nemám ťažné, ale poistky pri baterke mám. Citovat
Tango C8 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 JA taky mám u baterky pojistky a nemám, webasto, ani tažné. To bude asi dle roku výroby spíš a co všechno to auto má ve výbavě. U baterky jsou na el. dveře, hifi zesilovač a tak. Myslím že Wensdy má nějakou základní výbavu, proto tam nic nemá. (Wensdy když tak mně oprav) [upravil dne 30/1/12 08:16 od Tango C8] [upravil dne 30/1/12 08:18 od Tango C8] Citovat
Wensdy Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Tango C8: Jo přesně tak. Nemám tam skoro nic. Je to takovej sociální model kde přepychem je ABS a přední okýnka v elektrice Ale stále mi není jasné nebo mi nikdo neřekl jestli je v serviceboxu k danému VIN i odpovídající schéma zapojení pojistek. Rád bych věděl kde a jaká pojistka je třeba na webasto. Citovat
jarmyl Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Tak to jsem ještě neviděl, že by tyhle pojistky chyběly. Asi fakt nemáš nic z toho, co je v nich připojeno Když jsem to prozkoumal, mohla by to být č.3 u pojistek v motoru 144_145_807-tc-ed01-2004.pdf a podle tohoto ti ty ostatní sedí? Jo a v servisboxu jsem to teda nenašel, takže asi není. [upravil dne 30/1/12 11:43 od jarmyl] Citovat
Wensdy Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Jo tak ty maxipojistky co měly být u baterky jsou u pojistek v motoru z boku. Akorát by mně zajímalo kterej idiot to vymejšlel a jak by se měly dát vyndavat. O číslování se taky můžeme jen domnívat Citovat
jarmyl Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Tak tuhle skříňku jsem ještě neotvíral - podle manuálu by jich mělo být 8 . Teď leda podle hodnoty, nebo vyzkoušet co která odpojí. Ty menší vypadaj, že by mohly sedět:myslim Citovat
sampon Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Jo tak ty maxipojistky co měly být u baterky jsou u pojistek v motoru z boku. Akorát by mně zajímalo kterej idiot to vymejšlel a jak by se měly dát vyndavat. O číslování se taky můžeme jen domnívat tak to mám stejně: viz foto bejt to japonský, tak to pochopím, ale francouz má stejnou ruku jako já.... v servise tak hodina práce=600=jedna pojistka a ještě neuvidím jaká.... grrrrr Citovat
jarmyl Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Tak jsem to byl taky zkouknout do auta a jsou tam Vypadá to , že celý ten blok jde vycvaknout a povystrčit ven - pak už by měly jít vyndat normálně. Podle hodnot to vypadá, že když na to koukneš od motoru tak jsou schovaný 1,2,3,4 a vidět jsou 5,6,7,8 (70,30,40,50A) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.