Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to úplně normální , divim se , že jsi to objevil až teď:D

Jinak teda je to výborná vychytávka .jo a ještě se doštelujou zrcátka, akorát to vnitřní by mohlo taky:aut

Wensdy: a máš manuál ze správného roku výroby?( je to asi 12 různých verzí). někde jsem ti to psal.:myslim

Sampon: zkus rozebrat a pořádně pročistit ten konektor na dveřích, někde jsem čet, že to dělá tyhle věci s oknem.

Odesláno

no ja do ted nepouzival dvoje klice :D ale kvuli tomu ze na mejch je funkci dalka na dalkovej start tak jsem si hold vzal druhe klice a ty uz u mne zustaly. nahodou je to fajn po letech objevovat novoty na aute :D

Odesláno

Wensdy: Pro tebe je to 1.2.2004-30.6.2004 protože máš auto z dubna.

Ale i tam jsou pojistky u baterky :myslim můžeš to vyfotit?

To by mě zajímalo....

i když teď na to koukám a je tam dost věcí, který asi nemáš(el.dveře, šíbry, el. sedačky apod)

ale aspoň webasto a zásuvky by jsi odtud mohl mít.

142_143_807-tc-ed01-2004.pdf

Odesláno
sampon:

Jo taky mi radili stáhni si manuál a tam je popis pojistek. Všechno je ale jinak. Pár pojistek podle manuálu sedí a zbytek ne. Třeba v manuálu jsou pojistky u baterky a u mně tam u baterky není žádná.

Tak to jsou moje pojistky, omlouvám se za kvalitu...

baterka|:

post-18284-1410962202965_thumb.jpg

[Edited on 29/1/12 12:08 by sampon]

Odesláno
sampon:

Jo taky mi radili stáhni si manuál a tam je popis pojistek. Všechno je ale jinak. Pár pojistek podle manuálu sedí a zbytek ne. Třeba v manuálu jsou pojistky u baterky a u mně tam u baterky není žádná.

Tak to jsou moje pojistky, omlouvám se za kvalitu...

baterka|:

motor

post-18284-14109622030078_thumb.jpg

Odesláno

Možná ten problém s okýnkem je u spínače ovládání u řidiče, když jsi dal dětskou pojistku, tak jsi vlastně vyřadil ten ovladač vzadu, a, i vnitřní ovládání dveří, ale, jen nápad :D:roker

Odesláno

jarmyl:

Tak se podívej že tam žádný pojistky nemám. Proto jsem se i dříve ptal jestli v serviceboxu není něco aktuálního pro každé auto podle VIN protože zatím každý manuál který jsem prohlížel nabízí něco jiného než mám já :-(.

post-16313-14109622034834_thumb.jpg

Návštěvník
Odesláno

Ty pojistky u baterky mám na Webasto, a myslím že se tam přidává pojistka když namontuješ originální typovou elektroinstalaci k tažnému zařízení.

Odesláno

JA taky mám u baterky pojistky a nemám, webasto, ani tažné. To bude asi dle roku výroby spíš a co všechno to auto má ve výbavě. U baterky jsou na el. dveře, hifi zesilovač a tak. Myslím že Wensdy má nějakou základní výbavu, proto tam nic nemá. (Wensdy když tak mně oprav)

[upravil dne 30/1/12 08:16 od Tango C8]

[upravil dne 30/1/12 08:18 od Tango C8]

Odesláno

Tango C8:

Jo přesně tak. Nemám tam skoro nic. Je to takovej sociální model kde přepychem je ABS a přední okýnka v elektrice :D

Ale stále mi není jasné nebo mi nikdo neřekl jestli je v serviceboxu k danému VIN i odpovídající schéma zapojení pojistek. Rád bych věděl kde a jaká pojistka je třeba na webasto.

Odesláno

Tak to jsem ještě neviděl, že by tyhle pojistky chyběly.

Asi fakt nemáš nic z toho, co je v nich připojeno

Když jsem to prozkoumal, mohla by to být č.3 u pojistek v motoru

144_145_807-tc-ed01-2004.pdf

a podle tohoto ti ty ostatní sedí?

Jo a v servisboxu jsem to teda nenašel, takže asi není.

[upravil dne 30/1/12 11:43 od jarmyl]

Odesláno

Jo tak ty maxipojistky co měly být u baterky jsou u pojistek v motoru z boku. Akorát by mně zajímalo kterej idiot to vymejšlel a jak by se měly dát vyndavat. O číslování se taky můžeme jen domnívat :myslim

post-16313-14109622055016_thumb.jpg

Odesláno

Tak tuhle skříňku jsem ještě neotvíral - podle manuálu by jich mělo být 8 . Teď leda podle hodnoty, nebo vyzkoušet co která odpojí.

Ty menší vypadaj, že by mohly sedět:myslim

Odesláno
Jo tak ty maxipojistky co měly být u baterky jsou u pojistek v motoru z boku. Akorát by mně zajímalo kterej idiot to vymejšlel a jak by se měly dát vyndavat. O číslování se taky můžeme jen domnívat :myslim

tak to mám stejně: viz foto

bejt to japonský, tak to pochopím, ale francouz má stejnou ruku jako já.... v servise tak hodina práce=600=jedna pojistka a ještě neuvidím jaká.... grrrrr

Odesláno

Tak jsem to byl taky zkouknout do auta a jsou tam :D

Vypadá to , že celý ten blok jde vycvaknout a povystrčit ven - pak už by měly jít vyndat normálně.

Podle hodnot to vypadá, že když na to koukneš od motoru tak jsou schovaný 1,2,3,4 a vidět jsou 5,6,7,8 (70,30,40,50A)

post-35023-1410962205667_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...