Edison Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Jojo... Asi je tam situace vcelku jasná. Taky si myslím, že řidič kokty se zachoval správně. A tomu fidlaři bych za jeho chování (ne za DN, chyby děláme všichni, ale za to, že se tohle snažil popřít...) dal do držky... a taky bych tvrdil, že jsem u toho vůbec nebyl... Citovat
Edison Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Edison: Sem přesně čekal, kdo se ozve první No zas nějak extrémně jsem určitě nejel Hele... v poho... Omezení pod třicet včetně mi taky přijde jako fyzikálně nesmyslný... Je mi jasný, že 80 na dvactce je hpdně... a ani nevím, kolik je rozumný... To asi fakt podle situace... Navíc když to tam znáš a je to stálé značení (u přenosnýho fakt nelze tušit, proč tam může být). Citovat
P607Olda Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Jezdím do práce kolem Potravin, kde stojí auta kolmo k chodníku. Pak vycouvávají na ulici, a ostatní auta zpomalí, nebo zastaví. Když couvá ven Boxer, tak nevidí nic. Taky osobák nevidí nic, když vedle něj stojí Boxer. Můžete mi sice nadávat, ale situace je prostě taková, děje se to denně a nikdo neposílá poučenou osobu. Je prostě potřeba jezdit opatrně. Někde je i 50-tka moc. Citovat
P607Olda Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Potraviny zde: http://www.mapy.cz/#x=16.986955&y=49.959226&z=17&l=3&c=h Citovat
Schreek Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 Edison: 80 jsem ani zdaleka nejel, ono to v tý kameře vypadá, ale jestli jsem během celý tý jízdy někde vyvinul 60 tak bych se tomu moc divil P607Olda: Kdo s kým závodil? [upravil dne 17/8/11 od Schreek] Citovat
dusan2 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 No nie velmi sa mi pacia tie reci ze ,, ja by som to donho napalil,, Je jasne ze to panko poriadne posral a takisto je jasne ze oktavka mala brzdit ale dotycny sa celkom logicky domnieval ze filcka predsa len zastane. Asi vacsina z vas este nezazila pocit ked niekomu ublizite i ked nie vasou vinou. Nie je to nic prijemne viem o com hovorim , a to by to asi nedopadlo iba skrabancom na lakti. Citovat
oddie Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Klidně si mě potkávat nechtějte, já budu jedině a jedině rád. Čím míň lidí na silnicích budu potkávat, tím líp pro mě. A ještě vás potěším jednou věcí, já ani nemusím psát jen že \"bych\" to udělal, už jsem to v podobné situaci skutečně udělal. A zcela bez váhání bych to udělal znovu. Není nic horšího než bez rozmyslu strhnout řízení. A kecy o tom, jak jste se stihli přesvědčit, jak proti nic nejede a kdesi cosi si nechte na koledu, v drtivé většině případů to prostě není pravda - na takovou vzdálenost byste v klidu stihli zastavit. Že to náhodou někdy vyšlo prakticky bez následků neznamená, že tam příště nebude strom, patník, traverza, a jste mrtví vy, nebo že proti něco pojede a je z toho ukázkový čelňák s podstatně horšími následky, nebo co hodnotím absolutně nejhůře, že díky tomu strhnutí VY srazíte nějakého kolemjdoucího chodce. Přesně z tohoto důvodu to v takovéhle situaci nestrhnu, a je mi naprosto u pr*ele, co si o tom který naivní snílek myslí. Půjdu na brzdy a v rámci možností se budu snažit o to, abych vám rozsekal víc auto než vás, to ano - ale jen do té míry, která neohrozí mě a moje dítě. Takže mě v takové situaci skutečně potkat nechtějte - pravda, v tomto místě bych coby velmi uvážlivý řidič jel o hodně pomaleji, takže by ta situace pravděpodobně vůbec nenastala. Ale pokud mi to někdo i přesto, jak opatrně a s velkou rezervou jezdím strčí tak těsně před nos, že to ubrzdit nepůjde a vyhnout se zcela bez rizika nebude čas, má prostě smůlu, dostane dvoutunovým mpv-čkem do dveří. Nebudu ohrožovat sebe a svou rodinu kvůli cizí chybě. Jestli vy ano, hodně štěstí - články v novinách obsahující stať \"řidič ve snaze zabránit srážce strhlo řízení, vjel na chodník a zabil dva chodce a dítě v kočárku\", případně doplněné o stať \"viník ujel\" se občas objevují, a pro mě jsou tedy podstatně větším strašákem než rozstřelit toho viníka. Nazdar. Citovat
Schreek Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 oddie: naprostej souhlas, ono když má člověk tak sekunudu možná ani ne na rozmyšlení, volil bych stejnou cestu. Citovat
P607Olda Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Kdo s kým závodil? To bys nepochopil... Když se takhle ptáš. [upravil dne 17.8.2011 od P607Olda] Citovat
Schreek Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 P607Olda: Zkus mi to vysvětlit, sem tam i něco pochopím... Citovat
Pechy Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Hmm, jak se to říká? Po bitvě je každý generál? Pánové, stejně by každý z vás zareagoval úplně jinak než si teď namlouvá.. Citovat
Y2K Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 ja by som osobne urcite siel na brzdy co to da a mozno az potom strhaval volant Citovat
dusan2 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Oddie a charlie 1 prajem vam az vy najblizsie vyvediete nejaku hlupost podobneho typu, pretoze kazdemu z nas sa obcas nieco podari , aby vas nikto nesetril a dolamal vam hnaty. Mozno by ste az potom pochopili co to tu vlastne pisete. Y2K suhlas Citovat
P607Olda Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Dal jsi tam to video dost dlouhé. Takže se dá posoudit i styl jízdy a \"nálada\". Nejprve klídek, pak jsi ho začal trošku tlačit, což Oktávka nerozdýchala. On si nějak nevšiml, že uličky jsou úzké. U té značky omezení už řeže zatáčku, atd. Pokud udělá chybu jiný řidič, chodec, nebo dítě, tak řidič Oktávky už ji nenapraví. Následující poznámka se týká tohoto videa jen vzdáleně: Paradoxem je, že řidiči se sklonem k rychlé jízdě mívají dost slabé reflexy. Vídám to denně, jak dlouho některým trvá, než si uvědomí, že vlastně mají na křižovatce (když je hlavní do zatáčky) přednost a že vlastně nic z jiných směrů nejede. [upravil dne 17.8.2011 od P607Olda] Citovat
gedu Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 no ja by som tiež určite šiel na brzdy a ked už by to nešlo ubrzdit tak sa snažiť auto nasmerovať tak aby som nenapálil do kabíny auta. ale je pravda že v stresovej situácii reaguje každy inak. Citovat
P607Olda Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Ono se na silnicích stávají různé situace a mají různá rozuzlení. Např. dobrý způsob, jak někoho vytočit, je dát s ním normální stíhačku po klikaté silnici, přičemž ovšem \"soupeři\" se v kabině sesypou všechny věci a manželka mu vynadá. Anebo dát s někým stíhačku a v nejlepším místě se nechat předjet - v nejlepším místě znamená, když on měl odbočit doprava - což se snadno pozná podle SPZ... Pak on musí trapně zabrzdit, hledat v mapě a točit se... [upravil dne 17.8.2011 od P607Olda] Citovat
godzila.01 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Já bych ho taky nakouřil, neuhejbám, jen brzdím.... Zatím jsem všecko dobrzdil a bourali jen lidi do mně, ale v tomhle souhlas s oddiem, kdyby tam ta kamera nebyla a nebyl svěděk, tak si ten chlápek rozbil auto a nikdo by mu nic nedal jen proto že nějakej pitomec co by zasloužil sestřelit neumí ani přiznat chybu .... Citovat
Jooooose-1 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Felda sa dosť prudko posunula na poslednú chvílu do cesty, keby sa nekukal vodič na opačnú stranu ako mal a ešte k tomu nevchádzal na cestu nič by sa nestalo, neviním vodiča oktávky, aj ja by som asi tak reagoval... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.