malacan Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 čaute chalani chcem sa spytat dnes som vymenil autoradio mal som tam original peugeot na kazety tak som si kupil nove JVC MP3 a CD len nede mi teraz ovladanie pod volantom a ani na displai mi neukazuje stanice da sa to nejako dat do provozu to ukazovanie stanic na dypeli a ovladanie pod volantom vopred dakujem Citovat
Ferry Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 no to ti ani ukazovat nebude, s tim se muzes rozloucit, existuji sice urcite redukce, ale nefunguji se vsemi typy radii od vsech znacek a stoji cca 3000Kc Citovat
malacan Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 Ferry nom ja som mal v mojom aute radio clarion na kazety nom zohnal som na cd original peugeot z 406 tky otazka je ci to bude fungovat co si ja myslim tak malo by alevbo sa mylim ??? Citovat
Ferry Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 fungovat bude, jen se musi nakonfigurovat pres diagnosticky kabel, aby se sparovalo s tvym autem, jinak bude porad po zapnuti pipat Citovat
Benžík Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Pokud máš starej model a rádio na cd měnič, tak by to mělo jít, se to nedá ani konfigurovat. Citovat
Ferry Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 ve starem modelu nebylo radio Clarion, takze musi mit uz novy model Citovat
malacan Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 mam novy model hej ako napisal ferry cize musim ist do servisu a dat znovu prachy nech mi to nakonfiguruju ach jaj asik tam necham len ten kazetak a kaslem na hudbu Citovat
Ferry Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 treba by se pobliz tebe nasel nekdo z klubu, kdo ma kabel s PeugeotPlanet 2000 a sparoval ti to nebo kdyz budes mit vylet do Phy, tak se stav Citovat
malacan Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 ferry v piatok idem do prahy ale skoda ze nie svojim autom idem na sluzobku v piatok a odchadzam v utorok no keby idem svojim autom bysom ti to i zaplatil v tom problem neni no budem musiet zhanat tuna v peugeot servise by to mali dokazat spravit teda sparovat to CD radio clarion z mojim autom ? Citovat
cvrlo Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 zdravím, kolega má problém s autorádiom ( p406 2.0 HDI 2002), po naštartovaní chvíľu ide a potom zapraskanie v repro a ticho:o pritom palubák aj cd funguje bez problémov:myslim tipoval by som anténu, u niektorých rádií sa po strate signálu vypne zvuk, neviem, či to platí aj pri 406... prosím o radu! dík! Citovat
koblih69 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 U těch pežo rádií je mizerně zapájený koncový stupeň, takže vyndat, propájet a mělo by to chodit. Citovat
cvrlo Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 koblih, môžeš byť konkrétnejší moc tieto rádiá nepoznám a kolega je uplný laik:aut Citovat
cvrlo Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 hlavne by som potreboval vedieť, kde a ako ho nájdem (predpokladám, že to bude samostatný modul v rádiu, či...?) Citovat
martis Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 neviem ako ti to vysvetlit,ale musis rozobrat radio a hlavne zadnu stranu ako zapajas iso konektory a a tam najdes ten koncak musi byt chladeny a drzia ho dva srubky na chladici to urcite najdes je to tda 1560q myslim z nazvom si fakt niesom isty,ale najdes ho urcite pripadne rozober a daj tu foto a ti oznacim ze kde je koncak,ale pozor lebo je to obojstranny spoj na koncaku,ale ked to bude preletovat z 1strany tak to bude pohode a tvoj problem nemas nejaky problem z kablamy? alebo koncovky na repro, repraky ti hraju vsetky/? Citovat
cvrlo Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 pri prehrávaní cd funguje v pohode, tak, ako má... Citovat
martis Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 tak ked ti cd ide v pohode tak to asi nebude koncak, to tazko tak poradit,len pismenka ale skus si pozriet alebo premerat kabel, od anteny,ked zapnes radio na streche musis mat 12v a skus pozriet zosilovac na antenu je namontovany na streche anteny ja som ho dal prec, mal som 2 ks obe ,,,,, a bez zosilovaca hraje ovela ovela lepsie lebo pred tym mi hralo radio iba v meste teraz hra staaale!!! skus si to pozriet mozno mas tam skrat a radio vyuzije ochranu pred spalenim toto je iba moja teoria Citovat
cvrlo Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 tiež som to tipoval na anténu, o tej ochrane som nevedel, ak je to tak, premerám ten zosilovač a uvidím. ďakujem za tip:papa:papa Citovat
cvrlo Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 nemas zac dufam ze som pomohol hádam to bude ono:super:super Citovat
Sponny2 Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Zdravim, přihodila se mi záhadná věc. Mám originál rádio Claion s CD. Běžně jsem měl volume na 4 až 5 a bylo to až až. Ráno jsem jel do práce a vše ok. Odpoledne jsem nastartoval a rádio hrálo potichu. Tak jsem ho zesílil, ale stejně jako před tím na 5 to teď hraje na 9-10. Podotýkám, že repráky hrajou všechny a dělá to na všech stanicích. Poradí někdo? Vadí mi to spíš z principu, že nevím, čím to je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.