Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviem co to malo znamenat vcera som isiel za autom v pripajacom pruhu asi 60km/h ked sme sa zaradili obaja na hlavnu on isiel asi 70km/h tak som podradil do 3 a pridal dal 4 a ked som sa zaradoval pred neho tak 5 mohol som ist asi 100km/h ale v tom mi zacalo hucat auto a na otackomere 5000 otacok dal som neutral pomali brzdil a same sa to napravilo nevie niekto co to bolo DIK

Odesláno

Napadá mě, zda jsi tam místo pětky nedal trojku ... ale tolik otáček by tam nebylo :myslim

Bohužel neporadím :( ale odhaduji nějaký elektronický problém.

Odesláno

ja by som to skor videl na spojku nie? pri vyssich rychlostiach , ked je napriklad 4-5 prevodovy stupen, a ides plny, spojka ked uz je v nie dobrom stave, stava sa ze presmykuje, nemusi to robit zakazdym,este nieco vydrzi, ale bude to robit cim dalej tym castejsie, teda ak je to spojka, ale pripad ked vyskocia otacky by som najskor videl v tom

samozrejme auto prestane tahat ked smyka spojka,, mozno to bol len moment a to ze prestavalo tahat si ani nezaregistroval,, treba to sledovat ...

Odesláno

Hlavně aby se nehlásilo turbo. Když se dostane hodně oleje do hadice sání vzduchu za turbem, tak se může stát, že se olej nekontrolovatelně spálí. Takto už se přetočilo hodně motorů. Chtělo by to kouknout do hadice před mezichladičem vzduchu, zda tam není hodně oleje.

Odesláno

ja som teraz čistil hadice a vzduchové klapky nakoľko v nich bol nejaký olej (nie moc). Môj mechanik mi hovoril, že trocha oleja tam časom môže byť, že to nieje nebezpečné kým ho nieje moc.

Ako to vlastne je s tým olejom? Turbo je menené ale vraj aj dobré turbo troška oleja prepustiť môže.

Odesláno
nj a co my s automatom?:-)

napada ma len dat dole tricko a napchat do sania, len ci nezacne sat cez rozne skary

O tej problematike môžeš pozrieť tu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...