Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Možná budu za bílou vránu, ale na tu dobu pamatuji velice dobře. A taky si pamatuji, že jsem Sennu nesnášel. Naopak Alain Prost byl můj hrdina. Už jsem to tu někde psal (v dokumentu to nezaznělo), pamatuji, jak si Prost musel vypůjčit Sennův vůz a demonstrativně zavolal deratizační firmu, aby ho odblešili či co. Když pak vyhrál MS, auto při prezentaci v centru Paříže doslova uvařil.

Teď k dokumentu ... je vynikající, neboť ukazuje celé zákulisí bez příkras a nedělá ze Senny hrdinu jen proto, že se zabil. Ostatně ten, kdo tehdy F1 sledoval, musel vědět, že k něčemu podobnému dřív nebo později dojde. Stejně jako to věděl i Alain Prost. Senna ve své touze vítězit ohrožoval nejen sebe, ale i ostatní závodníky. Jako kdyby se posadil do kokpitu a nasadil si s helmou i klapky na oči, protože pro vítězství byl ochoten obětovat všechno, což se také stalo.

• O 9 měsíců později...
Guest Scratch
Odesláno

no a co delal Michael Schumacher? A taky ho obdivuju?

A co delaji uspesni manazeri a obchodnici?

Urcite vsem poskytuji ty nejvetsi slevy.........

Odesláno

Ayrton Senna da Silva byl můj idol-perfekcionista :super

Jsem ročník 1963 a jeho kariéru jsem sledoval od r.1984 kdy v Tolemanu ve VC Monaka v deštivém závodě ve svém prvním roce ve F1 dojel na úžasném 2.místě! :super

Měl jsem to štěstí ho vidět na vlastní oči na VC Maďarska v r.1986 kde skončil na černozlatém Lotusu99T JPS s číslem 12 na 2. místě :super

To DVD mám taky a knihu o Sennovi od Alana Henryho z r.1994

Myslím si,že kdyby Senna nezemřel,tak by Schumacher nebyl tak slavný,toť můj názor :myslim:papa

Guest Scratch
Odesláno

pod to ma podepis :D

az na ty roky, v roce 84 jsem jeste tahal kacera za kocarkem :D

Odesláno

O tomhle filmu vůbec nevím, ale někde jsem tohle jméno slyšel... A to na závody nekoukám... Tak kde? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...