Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz tu prispevek na stejne tema nedavno probehl v sekci Pokec, objevily se v nem nejake odkazy na tusim 405 205. Projdi ten pokec a urcite to najdes.

Odesláno
Napsán autorem komisar

v šuplíku je prd platné co jsem potřeboval tak jsem mrkl a pohoda,ale teď:mad:ty ruský stránky byly bezva.Jak se říká kdo má ten má ostatní a? čučí co naplat budu po netu brouzdat dál.Na 205/309/405 jsou ale ostatek nic

:mad:

Nečerti se, nějaký CD taky doma vyhrábnu, tak jestli chceš, napiš co bys potřebovat najít (třeba na e-mail, ICQ, nebo U2U) a můžu se mrknout.;):papa

Odesláno
Napsán autorem Holly

Já bych měl taky zájem, prosím, prosím.

Na těch britskejch stránkách jsou ty obrázky takový nezřetelný......... (mám 205-ku)

Oni jsou nezretelny, protoze jsou zmenseny do tabulky stranky. Kdyz si ho ulozis a prohlidnes, zjistis, ze je 2x vetsi a vse je pekne videt :P

Ja pouzivam prohlizec Mozilla a ten umi \"View image\" a zobrazi samotnej obrazek ve velikosti 1:1 .

Odesláno
Napsán autorem komisar

hodilo by se vše co bylo na tom ruským,ale toho bylo dostatek/mám na mysli jen 406/nějaké obrázky mám uloženy je jich jen pár a taky podle čísla jsem zjistil kolik to stojí ,když jsem něco sháněl zda se vyplatí na vrakovišti-origoš či druhovýroba.Stačilo by něco jak je na 406-205-309.

Hledal jsem na webu a podle výsledků hledání jsem přesvědčen, že momentálně žádný takový web neexistuje! Ale mojí nabídku znáš...

Odesláno

Na tech www je katalog ale ne na mé auto potřeboval ybch na Peugeot pertner 97, 1,4i, pokud může někdo třeba CD prosím napiště na můj mail, domluvíme se díky moc mail : princs@seznam.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...