soundlovers Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 ruský katalog ND na www nefunguje, má někdo link na jiný kde je podobný? Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 uz tu prispevek na stejne tema nedavno probehl v sekci Pokec, objevily se v nem nejake odkazy na tusim 405 205. Projdi ten pokec a urcite to najdes. Citovat
Kurt Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Napsán autorem komisar v šuplíku je prd platné co jsem potřeboval tak jsem mrkl a pohoda,ale teď:mad:ty ruský stránky byly bezva.Jak se říká kdo má ten má ostatní a? čučí co naplat budu po netu brouzdat dál.Na 205/309/405 jsou ale ostatek nic Nečerti se, nějaký CD taky doma vyhrábnu, tak jestli chceš, napiš co bys potřebovat najít (třeba na e-mail, ICQ, nebo U2U) a můžu se mrknout. Citovat
Neon Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Dotaz na oddiehp, nebo někoho, kdo má \"v šuplíku cd\": Nevysmahli byste mi ho někdo prosim? Citovat
Holly Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Já bych měl taky zájem, prosím, prosím. Na těch britskejch stránkách jsou ty obrázky takový nezřetelný......... (mám 205-ku) Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Napsán autorem Holly Já bych měl taky zájem, prosím, prosím. Na těch britskejch stránkách jsou ty obrázky takový nezřetelný......... (mám 205-ku) Oni jsou nezretelny, protoze jsou zmenseny do tabulky stranky. Kdyz si ho ulozis a prohlidnes, zjistis, ze je 2x vetsi a vse je pekne videt Ja pouzivam prohlizec Mozilla a ten umi \"View image\" a zobrazi samotnej obrazek ve velikosti 1:1 . Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Napsán autorem Marcos Na jakych britskych strankach? Diky. Nekdo to vyhrabal na netu, fakt dobry. http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/ Citovat
Kurt Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Napsán autorem komisar hodilo by se vše co bylo na tom ruským,ale toho bylo dostatek/mám na mysli jen 406/nějaké obrázky mám uloženy je jich jen pár a taky podle čísla jsem zjistil kolik to stojí ,když jsem něco sháněl zda se vyplatí na vrakovišti-origoš či druhovýroba.Stačilo by něco jak je na 406-205-309. Hledal jsem na webu a podle výsledků hledání jsem přesvědčen, že momentálně žádný takový web neexistuje! Ale mojí nabídku znáš... Citovat
soundlovers Odesláno 9. březen 2005 Autor Odesláno 9. březen 2005 Na tech www je katalog ale ne na mé auto potřeboval ybch na Peugeot pertner 97, 1,4i, pokud může někdo třeba CD prosím napiště na můj mail, domluvíme se díky moc mail : princs@seznam.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.