Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde jste byli od 26.4-9.5 1986?Černobyl

Recommended Posts

Odesláno

Mazec......no nám v ten den na zahradě uplně nepochopilně rupla skruž na studni a ve stejné lajně i skleník........nikdo něvěděl proč.....po pár dnech jak to vylezlo na povrh tak to bylo asi jasné.....

Odesláno

O Černobile tu už vlákno je.

Ja si veľmi toho z tej doby nepamätám, bol som škôlkar, ale pamätám si to, že niekedy v tej dobe začiatkom leta, sme chodili mimo dediny a cvičili sme so súdružkami učiteľkami chemický útok, alebo také niečo. Mali sme masky s tými chobotmi a na ruky a nohy sme si dávali sáčky ktorésme uzavreli gumičkami. Brali sme to ako strašnú srandu.

Odesláno

Ja som bol mesiac zdravo narodeny a v tomto obdobi mi nastali problemy s chudokrvnostou a s kostami, nepamatam si to, ale zdravotne zaznamy si to pamataju dobre :D

Guest bostich
Odesláno

To mi byl byl týden..snad to ve mě nezanechalo žádný následky:D

Odesláno

Jo jo pamatuju si to docela dobře, byl jsem v prváku na gymplu a právě v ten den se mi narodil synovec. O dalším víkendu jsem pak byl s našima na horách, bylo krásný slunečný počasí.

Edit: Jo jak píše dál Marcel00 tak bylo fakt hrozně moc hub. Ten rok jsme jich snědli hrozný kvantum.

[upravil dne 7/8/11 od Bigbadjohn]

Odesláno

To jsem chodil do školky, takže asi doma a ve školce. :myslim nějak si na to nevzpomínam.

Ale docela by mě lákal výlet do Černobylu. :mrk

A prej když jsem byl malej, tak jsme s dědou hodně chodili na houby.

[upravil dne 7/8/11 od Benžík]

Odesláno

Byl jsem taky ve třeťáku na gymplu. Známej jezdil s kamionem a spal na parkovišti, ráno ho vzbudil lomoz a když vykouknul tak tam běhali nějaký vědátoři s měřákama... dozimetra byly za rohem a tak sednul do kamionu, že pojede... najdenou najela Krasnaja Armija roztloukla příístroje pažbama, vědátory posbírala do náklaďáku a jeho vyhnala z parkoviště... co se stalo se dozvěděl pořádně až doma :papa

Odesláno

Jj pamatuju si, zrovna jsem byli v 7 třídě ve škole v přírodě v kempu nedaleko u Košic. Tenkrát nám řikali , že se neni čeho bát, že se sem nic nemůže dostat a tak jsme to tenkrát taky brali.:myslim

Odesláno

hm to mi byl temer presne jeden rok ... a zrovna jsem mel prej na ceste mladsiho brasku .. no .. cesta skoncila :( .. nastesti nebyly u mamky trvale nasledky a narodil se na druhy pokus v roce 88 :)

Odesláno

Byli jsme tenkrát na škole v přírodě v Bílsku,opravdu bylo mraky hub,sušili jsme je,ale učitelka to věděla,co se stalo,poslouchala SE,tak nějak mi to naznačila.Západ byl můj sen,tak mi věřila,že jí neprásknu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...