Haryk Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Zde se muzete podivat, co na nas spadlo toto jaro roku 1986. 25 let nam tajili,jak to doopravdy bylo ! Kliknete a uvidite evoluci mraku ze dne na den!!! http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/tchernobyl_video_nuage.aspx Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 JJ, kukal som nedelnu chvilku poezie a potom 30 pripadov Majora Zemana Citovat
Přema Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Mazec......no nám v ten den na zahradě uplně nepochopilně rupla skruž na studni a ve stejné lajně i skleník........nikdo něvěděl proč.....po pár dnech jak to vylezlo na povrh tak to bylo asi jasné..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 to je mazec,taky důvod proč je tady tolik rakoviny!!! Citovat
marko306 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 O Černobile tu už vlákno je. Ja si veľmi toho z tej doby nepamätám, bol som škôlkar, ale pamätám si to, že niekedy v tej dobe začiatkom leta, sme chodili mimo dediny a cvičili sme so súdružkami učiteľkami chemický útok, alebo také niečo. Mali sme masky s tými chobotmi a na ruky a nohy sme si dávali sáčky ktorésme uzavreli gumičkami. Brali sme to ako strašnú srandu. Citovat
Qcko Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Ja som bol mesiac zdravo narodeny a v tomto obdobi mi nastali problemy s chudokrvnostou a s kostami, nepamatam si to, ale zdravotne zaznamy si to pamataju dobre Citovat
Guest bostich Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 To mi byl byl týden..snad to ve mě nezanechalo žádný následky:D Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Jo jo pamatuju si to docela dobře, byl jsem v prváku na gymplu a právě v ten den se mi narodil synovec. O dalším víkendu jsem pak byl s našima na horách, bylo krásný slunečný počasí. Edit: Jo jak píše dál Marcel00 tak bylo fakt hrozně moc hub. Ten rok jsme jich snědli hrozný kvantum. [upravil dne 7/8/11 od Bigbadjohn] Citovat
chuck11 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku Slunečný? A seš si jistý že to tak zářilo sluníčko:aut [upravil dne 7/8/11 od Radek Hurvajz] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 a este jednu vec si spominam... taku hubarsku sezonu som od tych cias nezazil ako bolo v tych rokoch... Citovat
Benžík Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 To jsem chodil do školky, takže asi doma a ve školce. nějak si na to nevzpomínam. Ale docela by mě lákal výlet do Černobylu. A prej když jsem byl malej, tak jsme s dědou hodně chodili na houby. [upravil dne 7/8/11 od Benžík] Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Byl jsem taky ve třeťáku na gymplu. Známej jezdil s kamionem a spal na parkovišti, ráno ho vzbudil lomoz a když vykouknul tak tam běhali nějaký vědátoři s měřákama... dozimetra byly za rohem a tak sednul do kamionu, že pojede... najdenou najela Krasnaja Armija roztloukla příístroje pažbama, vědátory posbírala do náklaďáku a jeho vyhnala z parkoviště... co se stalo se dozvěděl pořádně až doma Citovat
Freedy Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Jj pamatuju si, zrovna jsem byli v 7 třídě ve škole v přírodě v kempu nedaleko u Košic. Tenkrát nám řikali , že se neni čeho bát, že se sem nic nemůže dostat a tak jsme to tenkrát taky brali. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 hm to mi byl temer presne jeden rok ... a zrovna jsem mel prej na ceste mladsiho brasku .. no .. cesta skoncila .. nastesti nebyly u mamky trvale nasledky a narodil se na druhy pokus v roce 88 Citovat
kujon106 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 To mi byl takřka rok, takže těžko říct co jsem dělal Citovat
godzila.01 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Byl jsem malej to si nepamatuju, ale koukám že toho svinstva vylítalo poměně dost... Citovat
wooody Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Jo to sem se jeste houpal v tatkovejch kulkach.... a mozna ani to jeste ne Citovat
olda Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Byli jsme tenkrát na škole v přírodě v Bílsku,opravdu bylo mraky hub,sušili jsme je,ale učitelka to věděla,co se stalo,poslouchala SE,tak nějak mi to naznačila.Západ byl můj sen,tak mi věřila,že jí neprásknu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.