Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem přední blatník od auto kelly a nesedí,tak ho vracim a chci zkusit jinej prej top quality,tak jsem zvědavej,nevíte ještě jiný prodejce?

[upravil dne 6/8/11 od ozy74]

Odesláno

Plechy jedině orig, nejlépe pěkný z vrakáče, když se najde. S plechovými druhovýrobami je ničemná práce, ve výsledku to promarněnou prací vyjde klidně dráž než orig a ještě k tomu to za chvilku shnije.

Odesláno

No jo, lezu sem přes poslední příspěvky a nekoukám, v jakém je to tématu. Nicméně obecně to platí. U plastových blatníků je to horší o to, že se nedopasují.

Odesláno

ACI ?? to rikas jen jako prodejce, jako mechanik bys to nikdy nemohl napsat, zlata kellyna.Ale samo ze dily s O jako original . jinak origo plechařina je vždy lepší hlavně v materialu a přesnosti zpracovani , jen nekdy je cena jinde a nekdy to jde

Odesláno

Plechy naštěstí nekupuju, jednou dávno jsem kupovat blatník na 205 na vrakovišti, měli je sundaný z aut a našli mi i správnou barvu, tak jsem ho jenom namontoval a přilepil tmelem. Jinak skoro všechno nakupuju u Godzili.

Odesláno

Pe.Tr : To si nemyslím, plechařinu od ACI od nás bere stabilně tak 20 lidí a zřídka kdy se stane že něco nesedí a nebo sou nějaký stížnosti.... Je fakt že jsem to nemontoval, ale kdyby to nesedělo tak by to ty lidi asi jen těžko kupovali ... :)

Odesláno
Plechy naštěstí nekupuju, jednou dávno jsem kupovat blatník na 205 na vrakovišti, měli je sundaný z aut a našli mi i správnou barvu, tak jsem ho jenom namontoval a přilepil tmelem. Jinak skoro všechno nakupuju u Godzili.
Tak jak jsi napsal,zavolal jsem na vrakoviste a mam blatnik origo i barva sedí :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...