ozy74 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Koupil jsem přední blatník od auto kelly a nesedí,tak ho vracim a chci zkusit jinej prej top quality,tak jsem zvědavej,nevíte ještě jiný prodejce? [upravil dne 6/8/11 od ozy74] Citovat
Milan134 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Nemajú viacero výrobcov v ponuke?Autokelly to predsa iba predáva. Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Plechy jedině orig, nejlépe pěkný z vrakáče, když se najde. S plechovými druhovýrobami je ničemná práce, ve výsledku to promarněnou prací vyjde klidně dráž než orig a ještě k tomu to za chvilku shnije. Citovat
Gibon83 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 tak predny blatnik by zhnit nemal, ten je plastovy nie? ale inak mas uplnu pravdu Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 No jo, lezu sem přes poslední příspěvky a nekoukám, v jakém je to tématu. Nicméně obecně to platí. U plastových blatníků je to horší o to, že se nedopasují. Citovat
godzila.01 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Díly z Kellytu (Autokelly a elit) moc nesedí, ale třeba plechový díly z ACI a nebo prostě VAN WEZEL jsou na slušné úrovni .... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Kolega co mi udržuje auta kupuje v Badosu. Ale plechařinu bere vždy origo, protože to pasování je fakt zoufalý. Citovat
Bohumil Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 u 307 je blatník plastovej:P Oba blatníky, nárazník jsou plast. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 ACI ?? to rikas jen jako prodejce, jako mechanik bys to nikdy nemohl napsat, zlata kellyna.Ale samo ze dily s O jako original . jinak origo plechařina je vždy lepší hlavně v materialu a přesnosti zpracovani , jen nekdy je cena jinde a nekdy to jde Citovat
siskin Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 ja by som potreboval poradit, ze kde kupit za co najlepsiu cenu egr ventil. Chcem len novy ,... poradi niekto ? Citovat
Benžík Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Plechy naštěstí nekupuju, jednou dávno jsem kupovat blatník na 205 na vrakovišti, měli je sundaný z aut a našli mi i správnou barvu, tak jsem ho jenom namontoval a přilepil tmelem. Jinak skoro všechno nakupuju u Godzili. Citovat
godzila.01 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Pe.Tr : To si nemyslím, plechařinu od ACI od nás bere stabilně tak 20 lidí a zřídka kdy se stane že něco nesedí a nebo sou nějaký stížnosti.... Je fakt že jsem to nemontoval, ale kdyby to nesedělo tak by to ty lidi asi jen těžko kupovali ... Citovat
ozy74 Odesláno 11. srpen 2011 Autor Odesláno 11. srpen 2011 Plechy naštěstí nekupuju, jednou dávno jsem kupovat blatník na 205 na vrakovišti, měli je sundaný z aut a našli mi i správnou barvu, tak jsem ho jenom namontoval a přilepil tmelem. Jinak skoro všechno nakupuju u Godzili.Tak jak jsi napsal,zavolal jsem na vrakoviste a mam blatnik origo i barva sedí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.