godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Mám takový trošku blbý dotaz..... Žena má si chce koupit nějaké detoxikační náplasti viz : http://www.cisticka-organismu.cz/?utm_source=mailing&utm_medium=directmail&utm_content=akce&utm_campaign=detoxikacni-terapie&uuu=9876031 Nemá někdo tady s tím aparátem nějaké zkušenosti.... ? Já na tyhlety věci moc nevěřím, ty tři stovky co to stojí my taky nějak netíží, ale spíš se bojím aby to nebyl nějaký svinec co víš uškodí než pomůže .... Díky za názory.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Ať so koupí za ty prachy radši nějakou zeleninu, to taky čistí organismus, tohle je jen nějakej nesmysl jak z lidí tahat prachy Citovat
John_Ice Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 no co vím tak je nejlepší detox voda a citron=citronová šťáva Citovat
kujon106 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Už podle té stránky ve stylu teleshoppingu je to podezřelé. Podle mého je to pěkná číčovina a za ty prachy to bude obarvená leukoplast. Ale ať žena dělá jak myslí Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 To se shodneme.... Ale většina chlapů by mi asi stejně řekla to samé .... Já nechodím vesměs ani k doktoru, takže na prášky a podobný šarlatánský věci nevěřím, ale jak to mám vysvětlit jí .... ? Ale co, spíš my jde o to aby to nějak neškodilo(to snad nebude) a zbytek neřešit .... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 zelenina,ovoce,slivovice čistí nejlíp (možná v jiném pořadí) Citovat
Ravel Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 píšou tam na obrázku, že to vysává podkožní tuk. Nevíte kdo by mi z toho ušil skafandr? Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Ravel : To nebude problém, máma šije doma na kšeft, stačí se ozvat, ušije ti co budeš chtít .... :D:D:aut Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 v tom pripade ty skafandry dva At si zena da flasku rumu, pak si dvakrat chlapsky uplivne, rano ji das cesnecku a je po detoxikaci Citovat
Haryk Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 nejlepší detox je čaj s kopřivy, hlavně na jaře:papa Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Scratch : To není vůbec blbej nápad, uvidíme jak to zrealizujeme .... :mrk Haryk : Sakra to se pijou vylouhovaný kopřivy jo ? No to je dílo.... To bych teda nepil ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 koprivy jsou kupodivu dobre, ale takovy caj z takovyho toho korene, na ktery si nemuzu vzpomenout, to je teda sila.... zazvor je to, fujjjj [upravil dne 3/8/2011 od Scratch] Citovat
chuck11 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 taky jsem toho názoru,že je to totální hovadina. Kopřivy,meduňka,máta,heřmánek atd. se pije normálně Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Funguje to především jako detoxikace peněženky. Citovat
sloters Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Manželka pije čaje z kopřivy nebo ze zázvoru. Já plzen 12 Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 tak u nas je to naopak, manzelka plznicku a ja primuse Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Detox chlastem ..... :D To asi nebude fungovat, ale je to určitě dobrý na ledviny, alespon to pivo ... Nevím se v tom nevyznám, ale nemyslím si že tyhlety běžný bylinky nějak extra dokážou vyčistit orga(ni)smus..... By v tom měli bejt nějaký antioxidanty nebo nějakej podobnej svinec ne ? Sakra to tu není nějakej doktor ? Citovat
John_Ice Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 jak jsem psal, tak třeba když si přečteš něco na netu tak máš přece jasno,třeba citron+voda ti odbourává kyslu co se ti usazuje v těle a nedostaneš dnu atd. .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 doktor a bylinky :myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.