Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový trošku blbý dotaz..... ;)

Žena má si chce koupit nějaké detoxikační náplasti viz : http://www.cisticka-organismu.cz/?utm_source=mailing&utm_medium=directmail&utm_content=akce&utm_campaign=detoxikacni-terapie&uuu=9876031 Nemá někdo tady s tím aparátem nějaké zkušenosti.... ?

Já na tyhlety věci moc nevěřím, ty tři stovky co to stojí my taky nějak netíží, ale spíš se bojím aby to nebyl nějaký svinec co víš uškodí než pomůže ....

Díky za názory.... :super

Odesláno

Už podle té stránky ve stylu teleshoppingu je to podezřelé. Podle mého je to pěkná číčovina a za ty prachy to bude obarvená leukoplast. Ale ať žena dělá jak myslí :)

Odesláno

To se shodneme.... Ale většina chlapů by mi asi stejně řekla to samé .... :D

Já nechodím vesměs ani k doktoru, takže na prášky a podobný šarlatánský věci nevěřím, ale jak to mám vysvětlit jí .... ? :D Ale co, spíš my jde o to aby to nějak neškodilo(to snad nebude) a zbytek neřešit .... :mrk

Guest Scratch
Odesláno

v tom pripade ty skafandry dva :D

At si zena da flasku rumu, pak si dvakrat chlapsky uplivne, rano ji das cesnecku a je po detoxikaci :D

Guest Scratch
Odesláno

koprivy jsou kupodivu dobre, ale takovy caj z takovyho toho korene, na ktery si nemuzu vzpomenout, to je teda sila....

zazvor je to, fujjjj

[upravil dne 3/8/2011 od Scratch]

Odesláno

Detox chlastem ..... :D :D :D To asi nebude fungovat, ale je to určitě dobrý na ledviny, alespon to pivo ... :)

Nevím se v tom nevyznám, ale nemyslím si že tyhlety běžný bylinky nějak extra dokážou vyčistit orga(ni)smus..... By v tom měli bejt nějaký antioxidanty nebo nějakej podobnej svinec ne ? Sakra to tu není nějakej doktor ? :myslim:D

Odesláno

jak jsem psal, tak třeba když si přečteš něco na netu tak máš přece jasno,třeba citron+voda ti odbourává kyslu co se ti usazuje v těle a nedostaneš dnu atd. ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...