Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dáva sa von sklo zrkadla ktoré drží na háčikoch. Stačí vylúpnuť napríklad škrabkou na okno. Ak by si chcel i oddeliť plasty tak zadný kryt je na 5 - 6 západkách prístupných až po demontáži skla.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Neviete niekto, koľko stojí v Peugeote ľavé zrkadlo spätného zrkadla, vyhrievané, elektricky ovládateľné, s časťou mŕtveho uhla? Pretože som dnes prišiel k autu a mám puknuté zrkadlo na dvoch, či troch miestach :grr

Z ničoho nič, mrazom to nemôže byť, pretože bolo maximálne - 5. Myslím si, že niekto nevie parkovať... :myslim

Odesláno

Ackoliv original zrcatka na 406 jsou super a je z nich krasne videt, mit manual bez elektriky, tak bych nebyl zas takova konzerva a nebal bych se zkusit tyhle. A taky jsem jeste nikdy nesklopil zrcatka.

Odesláno

Tiež som nikdy nesklápal zrkadlá a viete ako to dopadlo? ... minulý týždeň v piatok som zistil, že mám rozbité ľavé zrkadlo spätného zrkadla :( ... takže som sa poučil a už ich manuálne sklápam. Istota je gulomet... ;)

PS: Neviete mi niekto zistiť, či je zrkadlo rovnaké na 406 pred faceliftom a po ňom? Prečo sa pýtam? Pretože som našiel obchod, kde predávajú len samostatné zrkadlo...

http://www.spetnezrkadla.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=24_216&products_id=933

Odesláno

Asi si nerozumíme... sklo je nalepené v plastovém rámečku a ten je teprve usazený v mechanismu natáčení a to celý je v tělese zrcátka. Nevím jestli se někde prodává samotné sklo, asi ne. Nicméně pokud koupíš sklo v tom plastovém rámečku z Old modelu tak se dá horkovzduškou odlepit a vlepit do rámečku tvého prasklého sklíčka.

Konektor pasuje, ale to jsou jen Fastony takže i kdyby ne tak úprava je snadná.

[upravil dne 20/12/11 10:16 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...