Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Teče voda z topení!!!??...P406

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás...začala mi vytékat voda spod plastu středového panelu dole napravo od plynového pedálu...a zrcadlově na druhé straně u spolujezdce taky lehce...Topení, klima? Kde je zádrhel? Jak se tam co nejjednodušeji dostat?

Mám z toho pod nohama pěkný bazén...

Plis help...!!

Odesláno

Koukni na stav chladící kapaliny. Pokud mizí tak je to radiátor (voda by měla být i cítit jako nemrzka).

Vyndavaní radiátoru se tu už řešilo. Dej hledat. Tuším Ferry to tu někde popisoval.

Odesláno

Teče tedy z radiátoru topení...nějak jsem se k němu dostal po delších peripetiích a je vidět kapán z jeho plastového obalu vespod...Jak jej ale dostanu ven? Mám oddělaný kastlík u spolujezdce a ty spodní plasty u spolujezdce i řidiče, které kryjou boční ofuky nohou...ale není mi jasné jak dostanu ven ten radiátor...

Odesláno

v téhle diskuzi Ferry píše:

\"Mel jsem to vyndany jen kdyz jsem rozebiral auto na dily, ale melo by to jit, pac kdyz se meni radiator topeni, tak se taky nedemontuje cela palubka\"

\"hele, kdyz si demontujes tu vzperu palubky, tak uz by tam mel byt lepsi pristup, ta drzi jen na ctyrech sroubech a da se klidne demontovat\"

a

\"bat se nemusis niceho, je to tak popsany i v oficialnim postupu pro vymenu radiatoru\"

Ale přímo ten návod jsem neobjevil...Není tu někde Ferry? Že by mi poradil, kde ho najdu...

Odesláno

sundat ten plast co je v nem vydech na nohy (vytahnout cely plast s popelnikem u radici paky a pod kozenou manzetou radici paky je torx sroubek, pak je jeste mozna jeden sroubek nekde vzadu u pedalu plynu, ale ne vzdy) pak demontovat cely ten spodni sedivy plast palubky pod volantem, demontovat zminenou vzperu palubky a pak uz je pristup k radiatoru bez problemu, staci povolit hlinikovy drzak privodnich trubek, nekolik sroubku po obvodu radiatoru a cely radiator vytahnout. Kdyztak nejaky pekny radiatory mam z rozebranych aut na prodej

Odesláno

Ještě dotaz v rámci tématu...dostanu nějak jednoduše ven ten hlavní koberec co je pod nohama ridice az k spoilujezdci...je to jeden kus - takže to asi tak jednoduše nepůjde co, bez nějakého řezání... Je úplně napitý vodou s fridexem :-(

Odesláno
Netahej ho vem, zvedni ho ( od prahu ) , vyndej zespoda ten plát netkané textílie a vodu vysaj. Pak to normálně vysuš třeba horkovzdušnou pistolí.

Tam ale není žádný plát netkané textilie...je tam normálně jeden kus který se skládá z te nášlapného kobercového pláště a asi 5-10cm molitanu...není to zvlášť!

Odesláno

Nedávno jsem něco podobného absolvoval u 306 když zatékalo oknem a šíbrem.

Vyndat sedačky, vyndat středovej tunel, rozdělat prahy a vše co koberec drží. Musel jsem jej rozříznout uprostřed pod palubkou, protože jinak by musela ven i palubovka. Pak šel ven. Vyždímal jsem ho a nechal několik dní pořádně vyschnout.

U 406 to bude asi podobný. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...