marko306 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Včera mi môj syn zavrel el. šúpačky normálne tlačidlom. O minútku na to ich idem otvoriť a ejha nejdú, iba ručne šli otvoriť. Šiel som preč, prišiel na parknvisko a furt nešlo. Po 15 min. som sa vrátil a už zas všetko šlo. Citovat
dusan2 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Mne sa stalo nieco podobne. Dvere zastali v polovici a sli otvarat zatvarat iba rucne. Za dve hod. vsetko OK. Citovat
Milan+ Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Znamej co u něj servisujeme oleje,tak mi vždycky říká,když se ptám na njaké prkotiny,nelez pořád kolem auta,hledáš si jen problém. Tak ještě ,že tady po roce a cca 15000km zatím žádná anomálie. Je vidět,že tomu předchozí majitel doktor dopřál co bylo třeba. A doufám,že to vydrží. Citovat
Tango C8 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 To zamlzene VIN na okne, ja nemam, a ani jsem si toho nejak nevsim:myslim Akurat kluci, kde sa mazou sterace. Predni u ridice mi strasne piska. Jel jsem asi 500km v desti a je to docela napalici. Musim ho sundat, promazat, nebo to de jenom nekde striknout bez sundavani? [upravil dne 8/8/11 od Tango C8] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Já to stříknul bez sundání, hadičkou na spreji jsem mířil všude kde se co hýbe, stříkal jsem je jak ve spodní poloze tak nahoře (vypneš klíček a strčíš směrem dolů do páčky stěračů) a pomohlo to. Ale lepší by to samozřejmě bylo rozebrat. Udělám to až budu mít čas (takže asi nikdy :-( ) nebo až to zase bude pískat. Mazal jsem na autě úplně všechno co jsem našel, protože všechno bylo úplně suchý. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Mne sa stalo nieco podobne. Dvere zastali v polovici a sli otvarat zatvarat iba rucne. Za dve hod. vsetko OK. toto som našiel: \"U určitých modelov vyrobených v roku 2003 sa dokonca tieto dvere otvárali za jazdy, čo odstránilo až preprogramovanie centrálnej rozvodnej jednotky BSI. Tiež sa vyskytuje, že sa dvere úplne nedovrú.\" Citovat
HeroesIII Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Lidi na palubním počítači mi to občas napíše anomalie bremsen - počítač mám v němčině. Co to je a jak závadu odstranit. Díky Citovat
MotoMoto Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 bremsen je brzda, ale co to je za chybu nevím. Citovat
Tango C8 Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Mne sa stalo nieco podobne. Dvere zastali v polovici a sli otvarat zatvarat iba rucne. Za dve hod. vsetko OK. toto som našiel: \"U určitých modelov vyrobených v roku 2003 sa dokonca tieto dvere otvárali za jazdy, čo odstránilo až preprogramovanie centrálnej rozvodnej jednotky BSI. Tiež sa vyskytuje, že sa dvere úplne nedovrú.\" Co , za jizdy??? Ja myslel ze jsou blokovane nejak. Tedy neskousel jsem je otevrit za jizdy, ale kluk obcas to toho otvarace kopne, ale zeby se otevreli to ne. Dle mne je to jenom nejake zase antireklama. Citovat
Návštěvník Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Mě za jízdy dveře nejdou otevřít, to jsem zkoušel už. Jen to zapípá, jako když spí BSI a chcete otevřít. Když spí BSI, tak se to otevře zevnitř až na druhý zmáčknutí. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Jo, s těma dveřma je to přesně jak píše Kirkiz. Anomalie Bremsen: Je to stejná hláška jako to píše mně anglicky Braking fault. Už tady po tom na fóru i jinde pátrám dost dlouho a nemůžu se dobrat co to je. Nejpravděpodobněji to bude problém s podtlakovým posilovačem brzd. Nejkurióznější vysvětlení jsem slyšel, že to souvisí s turbem. Tomu se mi nechce vůbec věřit, ale říkal to servisák s více než desetiletou praxí s PSA, takže fakt nevím. [upravil dne 9/8/11 od Bigbadjohn] Citovat
marko306 Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Co , za jizdy??? Ja myslel ze jsou blokovane nejak. Tedy neskousel jsem je otevrit za jizdy, ale kluk obcas to toho otvarace kopne, ale zeby se otevreli to ne. Dle mne je to jenom nejake zase antireklama.jj, bolo to tak. čítal som viaceré recenzie. pomohlo až preprogramovanie softvéru či čo. Citovat
jarmyl Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Mě to píše česky - porucha brzd Zatim jen jednou po ranním nastartování na dovolené . A jinak mám další anomálii. Moje RT3 normálně hraje vše jak má, až na ROCK radio. To pravidelně po cca půl minutě píše vyhledávám, přestane hrát a za chvíli naskočí. Signál je silnej dost, v žádnym jinym autě to nedělá. Citovat
Wensdy Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Nejspíš nemá rádo ROCK a radši hraje popík a nebo vopejkárny Citovat
Dudko Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Nazdar, neviem či sa otom vie, ale keď sa vypne rádio manuálne /zatlačaním čudlíka/ a po opetovnom naštartovaní je vypnuté, tak sa dá zapnúť zatlačením pravou páčkou pod volanzom /tou čo sa prepína medzi CD a rádiom/ Náhodne som na to dnes prišiel /ak sa to už vie tak sry:mad:/ Citovat
MotoMoto Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 To je fajn, kdyby ještě někdo objevil jak zavěsit nepřijímaný nebo obsazený hovor. To mě rozčiluje že musím otevřít víko radiá a zavěsit tam. Citovat
Dudko Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Rád by som pomohol MotoMoto, ale ja som ten telefón ešte nepoužil Chýba mi totiž ten medzikus do ktorého sa vkladá karta a to nevravim že stojí 70€ /tá karta/ Citovat
somira Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 taky jsem ten mezikus co se do něj vkládá simka neměl.... v Peugeotu jsem ho koupil za nějakých 200,- Kč. na faktuře je napsáno 6560EK - SUPPORT CARTE ... jak zavěsit hovor jinak než na rádiu také nevím Citovat
marko306 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Rád by som pomohol MotoMoto, ale ja som ten telefón ešte nepoužil Chýba mi totiž ten medzikus do ktorého sa vkladá karta a to nevravim že stojí 70€ /tá karta/Nejak som ťa nepochopil. 70€ sim karta? Citovat
MotoMoto Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Asi spíš ten šuplíček do kterého se simka vkládá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.