Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera mi môj syn zavrel el. šúpačky normálne tlačidlom. O minútku na to ich idem otvoriť a ejha nejdú, iba ručne šli otvoriť. Šiel som preč, prišiel na parknvisko a furt nešlo. Po 15 min. som sa vrátil a už zas všetko šlo.

Odesláno

Znamej co u něj servisujeme oleje,tak mi vždycky říká,když se ptám na njaké prkotiny,nelez pořád kolem auta,hledáš si jen problém.

Tak ještě ,že tady po roce a cca 15000km zatím žádná anomálie. Je vidět,že tomu předchozí majitel doktor dopřál co bylo třeba. A doufám,že to vydrží.

Odesláno

To zamlzene VIN na okne, ja nemam, a ani jsem si toho nejak nevsim:myslim

Akurat kluci, kde sa mazou sterace. Predni u ridice mi strasne piska. Jel jsem asi 500km v desti a je to docela napalici.:bacha

Musim ho sundat, promazat, nebo to de jenom nekde striknout bez sundavani?

[upravil dne 8/8/11 od Tango C8]

Odesláno

Já to stříknul bez sundání, hadičkou na spreji jsem mířil všude kde se co hýbe, stříkal jsem je jak ve spodní poloze tak nahoře (vypneš klíček a strčíš směrem dolů do páčky stěračů) a pomohlo to. Ale lepší by to samozřejmě bylo rozebrat. Udělám to až budu mít čas (takže asi nikdy :-( ) nebo až to zase bude pískat. Mazal jsem na autě úplně všechno co jsem našel, protože všechno bylo úplně suchý.

Odesláno
Mne sa stalo nieco podobne. Dvere zastali v polovici a sli otvarat zatvarat iba rucne. Za dve hod. vsetko OK.:super

toto som našiel:

\"U určitých modelov vyrobených v roku 2003 sa dokonca tieto dvere otvárali za jazdy, čo odstránilo až preprogramovanie centrálnej rozvodnej jednotky BSI. Tiež sa vyskytuje, že sa dvere úplne nedovrú.\"

Odesláno
Mne sa stalo nieco podobne. Dvere zastali v polovici a sli otvarat zatvarat iba rucne. Za dve hod. vsetko OK.:super

toto som našiel:

\"U určitých modelov vyrobených v roku 2003 sa dokonca tieto dvere otvárali za jazdy, čo odstránilo až preprogramovanie centrálnej rozvodnej jednotky BSI. Tiež sa vyskytuje, že sa dvere úplne nedovrú.\"

Co , za jizdy???:o Ja myslel ze jsou blokovane nejak. Tedy neskousel jsem je otevrit za jizdy, ale kluk obcas to toho otvarace kopne, ale zeby se otevreli to ne. Dle mne je to jenom nejake zase antireklama.:myslim

Návštěvník
Odesláno

Mě za jízdy dveře nejdou otevřít, to jsem zkoušel už. Jen to zapípá, jako když spí BSI a chcete otevřít. Když spí BSI, tak se to otevře zevnitř až na druhý zmáčknutí.

Odesláno

Jo, s těma dveřma je to přesně jak píše Kirkiz.

Anomalie Bremsen: Je to stejná hláška jako to píše mně anglicky Braking fault. Už tady po tom na fóru i jinde pátrám dost dlouho a nemůžu se dobrat co to je. Nejpravděpodobněji to bude problém s podtlakovým posilovačem brzd. Nejkurióznější vysvětlení jsem slyšel, že to souvisí s turbem. Tomu se mi nechce vůbec věřit, ale říkal to servisák s více než desetiletou praxí s PSA, takže fakt nevím.

[upravil dne 9/8/11 od Bigbadjohn]

Odesláno

Co , za jizdy???:o Ja myslel ze jsou blokovane nejak. Tedy neskousel jsem je otevrit za jizdy, ale kluk obcas to toho otvarace kopne, ale zeby se otevreli to ne. Dle mne je to jenom nejake zase antireklama.:myslim

jj, bolo to tak. čítal som viaceré recenzie. pomohlo až preprogramovanie softvéru či čo.
Odesláno

Mě to píše česky - porucha brzd :D

Zatim jen jednou po ranním nastartování na dovolené .

A jinak mám další anomálii. Moje RT3 normálně hraje vše jak má, až na ROCK radio. To pravidelně po cca půl minutě píše vyhledávám, přestane hrát a za chvíli naskočí. Signál je silnej dost, v žádnym jinym autě to nedělá. :myslim

Odesláno

Nazdar, neviem či sa otom vie, ale keď sa vypne rádio manuálne /zatlačaním čudlíka/ a po opetovnom naštartovaní je vypnuté, tak sa dá zapnúť zatlačením pravou páčkou pod volanzom /tou čo sa prepína medzi CD a rádiom/ Náhodne som na to dnes prišiel /ak sa to už vie tak sry:mad:/

Odesláno

To je fajn, kdyby ještě někdo objevil jak zavěsit nepřijímaný nebo obsazený hovor. To mě rozčiluje že musím otevřít víko radiá a zavěsit tam.

Odesláno

Rád by som pomohol MotoMoto, ale ja som ten telefón ešte nepoužil Chýba mi totiž ten medzikus do ktorého sa vkladá karta a to nevravim že stojí 70€:( /tá karta/

Odesláno

taky jsem ten mezikus co se do něj vkládá simka neměl.... v Peugeotu jsem ho koupil za nějakých 200,- Kč.

na faktuře je napsáno 6560EK - SUPPORT CARTE

... jak zavěsit hovor jinak než na rádiu také nevím :(

Odesláno
Rád by som pomohol MotoMoto, ale ja som ten telefón ešte nepoužil Chýba mi totiž ten medzikus do ktorého sa vkladá karta a to nevravim že stojí 70€:( /tá karta/
Nejak som ťa nepochopil. 70€ sim karta?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...