Dadadavid Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Nevim,jestli jste tuto zprávu zaregistrovali,ale tohle je už fakt síla... TADY Citovat
oddie Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 To je tak. Lidi zajímá na prvním místě cena, radši si nechají nakukat pohádky (a věří jim), a solidní prodejce, kteří prodávají kvalitní kousek za vyšší cenu a nic netají označují za zloděje. Citovat
Judes Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Tak toto je veru sila. Ani si nechcem predstaviť že čo by sa mohlo stať keby ten mladí išiel po diaľnici v 130 km/h a tá náprava sa mu rozletí práve vtedy. Citovat
tadom Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Kdysi jsem koupil BMW E30 325i, když jsem ho kupoval, tak bylo levé přední kolo do \"A\" vyjádření mechanika, i můj názor ohnutá těhlice (spodní uložení tlumiče) zbytek auta byl OK, jelo pěkně drželo stopu, nechávalo jen dvě stopy (hlavně majitelé 405 by mohli o vícestoposti vyprávět, sám jsem měl...). Tak jsem ho vzal. Trvalo mi skoro měsíc, než jsem se dostal k odstranění závady, kontrolovat jsem to kontroloval, ale auta nezvedám za prahy zvedám je za nápravy, na pohled tam nic vidět nebylo, mezi tím jsem byl i na slovensku a na dálnici zkusil opatrně co to dá jelo to 200 dle tacho. No k odstranění závady. Dal jsem to kámošovi na dílnu, limit na opravu cca 10000,- za dvě hodiny mi volá kámoš \"Jsem myslel že jsem pí*a\" říkám co je? \"zvedám auto a levé přední kolo stále na zemi\" naštěstí měl i vrátek na motor nad heverem. Výsledek, těhlice OK, ale ze 4 šroubů co drží nápravnici byl jeden OK, druhý povolený před ustřižením a dva tam nebyli vůbec - ani v dírách. Předchozí majitel měl motor venku a dělal hlavy atd. no a když to dávali dokupy, tak na ně museli zapomenout (stačilo nedotáhnout a oni se vyklepali). Takže dal nové šrouby, vše řádně podotahoval, kolo stálo rovně oprava za 500,-. Jen jsem se mohl zabít. Od té doby při kupování auta mimo jiné i zvedám auto s vyvěšením kol (za prahy) také může dost odhalit... Citovat
koblih69 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Nemůžu si pomoct, ale naivitě některých kupujících nerozumím. Když kupuju auto tak buď tomu rozumím a všechno si projdu sám a nebo nerozumím a nechám to někoho prohlídnout. Stejně musím měnit olej... stejně tak jako auta 10 let starý nemají prostě najeto 150 tis. a nejsou po německém důchodci. Zázraky se prostě nedějí. Třeba já jsem ve stavu, že bych chtěl prodat 406 a koupit 407, ale auto je udržované, spolehlivé, vychytané a je mi ho prostě líto prodat když slouží takhle vzorně. Představa, že ho hodím někde do barazu vedle totálního pelechu co někdo přetočil a namaskoval na prodej mě moc neuspokojuje. Tak proč bych ho cpal do bazaru... [upravil dne 22/7/11 17:44 koblih69] Citovat
godzila.01 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 V bazarech mi už nic nepřekvapí ... tam se dějou strašný věci ... Nikdy bych tam auto raději nekupoval ... Citovat
oddie Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Koblih: nikdo tě přeci nenutí jej dávat do bazaru, vždyť si jej můžeš prodat sám. Citovat
koblih69 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Koblih: nikdo tě přeci nenutí jej dávat do bazaru, vždyť si jej můžeš prodat sám. oddie asi to bude znít divně, ale to mě ani nenapadlo. Snad jen tady v inzerci, o tom jsme přemýšlel, ale jinak mám pocit, že to moc nefunguje. zkusil jsem to u 2 aut. Nepodařilo se mi je prodat, inzeráty vyvěšené na všech možných inzertní serverech několik měsíců ... nakonec vždycky skončilo v bazaru kde se za týden prodalo za vyšší cenu než ze kteoru jsem se ho snažil prodat. já. Ale možná jsem měl smůlu, nebo to dělám blbě. Určitě má vliv i to, že jsem trochu \"mimo civilizaci\" ... Citovat
Dadadavid Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 koblih69 : Zkus bazoš,když dáš dobrou cenu,tak prodáš vše... Já vystavil 306ku a druhej den byla pryč za 25 klacků... kola už jsem tam prodal čtvery... Btw nevíte ,jestli někdo z klubu neprodal teď nedávno černou 407?? Že ten chlap co jí má tak ji koupil před 14ti dny....z Prahy... Citovat
Jooooose-1 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Hahaha, a ja že také veci sa môžu diať iba na Slovensku Citovat
švícko87 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Bohužel,jsme v Čechách.. :-/ Intriky bazaristů neznají mezí....,natož aby mysleli na něčí život v té jejich prodané pojizdné rakvi... 2 moji kamarádi \"kupovali\" auto v jednom nejvetším nejmenovaném ( je skoro v každém krajském / okresním městě ) autobazaru. První byla C5 s tachometrovými 155tkm....Kámoš si zavolal na zastoupení značky do Prahy,kde mu podle VInu řekli,že vozidlo bylo naposledy servisováno v Německu ( kvůli závadě na klimošce ) při 220tkm... A ten druhý si pořídil Passata B6 s inzerovanými 190 tkm,když si nechal auto napíchnout,mělo přes 300tkm...Okamžitě mu byly vráceny peníze s tím,že bazar za kilometry neručí ( že se řídí tachometrem...) Jen takový můj soukromý postřeh....Strašně bychom se chtěli přiblížit ve všem západní Evropě,ale já to vidím tak,jako bychom si to štrádovali na východ,anebo na Balkán... Citovat
Jooooose-1 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Bohužel,jsme v Čechách.. :-/ Intriky bazaristů neznají mezí....,natož aby mysleli na něčí život v té jejich prodané pojizdné rakvi... 2 moji kamarádi \"kupovali\" auto v jednom nejvetším nejmenovaném ( je skoro v každém krajském / okresním městě ) autobazaru. První byla C5 s tachometrovými 155tkm....Kámoš si zavolal na zastoupení značky do Prahy,kde mu podle VInu řekli,že vozidlo bylo naposledy servisováno v Německu ( kvůli závadě na klimošce ) při 220tkm... A ten druhý si pořídil Passata B6 s inzerovanými 190 tkm,když si nechal auto napíchnout,mělo přes 300tkm...Okamžitě mu byly vráceny peníze s tím,že bazar za kilometry neručí ( že se řídí tachometrem...) Jen takový můj soukromý postřeh....Strašně bychom se chtěli přiblížit ve všem západní Evropě,ale já to vidím tak,jako bychom si to štrádovali na východ,anebo na Balkán... No človek pri jazdenom aute fakt nikdy nevie ako dopadne, jazdené auto už radšej nebudem hladať, pokiaľ sa nezmenia zákony a tresty pre tých zodpovedných... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Je to svinstvo čo sa robí ... To už je hold tak... Lenže robí sa to preto, lebo ludia su j*****ý ... A bude sa to robiť nadalej. Osobne poznam 2 take bazary, ze by som tam nekoupil nic, aj keby to bolo za tu najlepšiu cenu. Lenže ty bazari fungují, a jedou dál ... Jeden je v Bánovciach, vraky, každé jedno auto už na pohlad vrak, bazárnik sa len trocha líši od opice, a vie aj volačo povedať sem tam, ale aj to iba neviem, ano alebo nie ... Neskutočne vergle, všetko postáčané. ALE, je väčšinou najlacnejší na itnternete, stočí tacho, a ludia to proste kupujú. Hlava nehlava ... Pokial to budú ludia kupovať, tak budú stále predajcovia, čo také auto budú predávať. A ako bolo spomenuté, nerozumiem sa tomu, tak to dám do servisu na prehliadku. Stojí väčšinou pár korún, a napovie veľa ... Citovat
Jooooose-1 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Je to svinstvo čo sa robí ... To už je hold tak... Lenže robí sa to preto, lebo ludia su j*****ý ... A bude sa to robiť nadalej. Osobne poznam 2 take bazary, ze by som tam nekoupil nic, aj keby to bolo za tu najlepšiu cenu. Lenže ty bazari fungují, a jedou dál ... Jeden je v Bánovciach, vraky, každé jedno auto už na pohlad vrak, bazárnik sa len trocha líši od opice, a vie aj volačo povedať sem tam, ale aj to iba neviem, ano alebo nie ... Neskutočne vergle, všetko postáčané. ALE, je väčšinou najlacnejší na itnternete, stočí tacho, a ludia to proste kupujú. Hlava nehlava ... Pokial to budú ludia kupovať, tak budú stále predajcovia, čo také auto budú predávať. A ako bolo spomenuté, nerozumiem sa tomu, tak to dám do servisu na prehliadku. Stojí väčšinou pár korún, a napovie veľa ... Hahaha, ten v bánovciach poznám, vždy keď zaveziem ženu do Gábor predajne tak sa tam idem kuknúť a pobaviť Citovat
romik1 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 stejně tak jako auta 10 let starý nemají prostě najeto 150 tis. a nejsou po německém důchodci. Zázraky se prostě nedějí. ale deju sa zazraky. len to auto potom stoji dvojnasobok a vsetci sa cuduju ze za to vela chce. alebo mat stastie na vydareny kus ako ja. musim si zaklopat. ja som kupil velmi dobre. ten co mi ho doviezol mi narovinu povedal ze stiahol 100000km.teraz mam realne asi 350000(na tachom je 254000) a urobil som za tri roky 100000km. a závady vacsinou len kktiny. vacsie opravy bez spotreby ma stali dokopy okolo 600€! a ja mam tu istu dilemu s predajom auta. uz ho mam vyladene ,poznam si ho a predavat pod cenu ho nebudem lebo to co by som chcel mi nikto neda:D rozmyslal som nad predajom, lebo na jesen dostanem nove firemne auto.mam si vybrat z nejakych moznosti a sef povedal nech si svoje predam.ibaze mi to je luto. ale uz som do nej zalubeny a budem ju mat ako vikendove auticko,nejake vylepsenia si porobim a budem na nom chodit na vylety a zrazy. Citovat
Wenouš Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 :o No pěkný věci se dějou.Pěnou nebo novinama vycpaný prahy jsem už viděl,ale tohle je fakt na přes držku. Na stejným autě praskla přední náprava kolegovi,auto vypadalo perfektně a najednou cestou domů nezatočil. Citovat
Vítek1 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 dle meho nazoru by mel bazar byt prave zárukou při koupi auta a ne jak u nas! Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Ani na západě není zdaleka každý bazar solidní, vraťte se zpátky na zem. Maskování, stáčení tachometrů, to se ve velké míře děje i tam, i tam, kde je to trestné. Zvláště u kategorie aut, kterou koupil dotyčný naiva - očekávat u auta za 30, ještě k tomu v bazaru, který na tom taky musel vydělat, že bude jak nové, to je jak čekat výhru v loterii. V Německu třináctileté paštiky za facku taky prodávají jen turečtí/ruští/polští pláckaři, kteří maskují úplně stejně, solidní autohaus poskytující záruky něco takového v nabídce vůbec nemá. Citovat
tadom Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Přesně tak, když ze \"západu\" tak jedině z autohausu a ani tam ještě není 100% záruka. Koupit v autobazaru \"Mohamedcar\" to už je lepší koupit v AAA. [upravil dne 23/7/11 11:57 tadom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.