Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nakupovani v MAKRU se rozhodne vyplati!!!

Recommended Posts

Odesláno

:o :o :o

a to sem vedle ještě víc, když si uvědomím že kámoš tam před silvestrem udělal nákup za 250tis. (mají hotel).... to sou vyděrači, budu si nosit sebou tu váhu

Guest Masinka
Odesláno
Napsán autorem Kurt

Mašinko, koupil jsi tam ty řízky, nebo tu váhu???:D

ja nastesti ani jedno, do makra nechodim :-), je to z jedny diskuze.

Odesláno

btw: ARO má pěkně hnusný výrobky, nevím jak řízek ale oranžáda za 8kč je fuj stejně jako chipsy

zajímalo by mě kdo tu hmotnost tiskne, netisknou to náhodou už v tom ARU?

Odesláno

tohle se mi nezda, jen uvazte ze jeden prsni rizek ma urcite vic nez 100g, z cehoz vypliva ze to nemuze byt 400g (uz jsem chtel psan 406 :D ) kdyz jich tam je 4 - 6 kusu

podle me je to blbost

hlavne si nemyslete ze se zastavam makra, sice tam nakupuju, ale jsou to smejdi, ale neco tam je o poznani levnejsi

a od ARO bych si nic nekoupil!!!!!!:bojim

Odesláno
Napsán autorem Marlin

kdo tady dela u COI, ze by na ne vlitnul :D jeste stesti, ze nakupuju v plusu :D

no way, makro neprodava koncovym zakaznikum... COI tam nema zadnou sanci

Odesláno

Hm ještě že jsem s makrem skoncoval už dřív....... vyřizování reklamací je jen pro silné nátury. Dneska z toho mam už docela srandu ale tehdy jsem myslel že tomu jejich managerovi rozhodim sandál (byl menší než já tak jsem toho chtěl využít)

Rozhodli jsme se že si pořídíme domů novou telku :) Philips úhlopříčka 100 stereo atd. Nebyla špatná (teda podle letáku) Naložil jsem ji do vozíku, zalatil, nechal si vyplnit záručák a pustit, krásně zrnila, protože ten klučina toho měl moc a nechtělo se mu jí ladit (šmejd). Nějak chlápek mi jí pomohl naložit do dodávky a jel jsem š?astně domů. Doma jsem ji nainstalil pustil naladil a to bylo všechno. Blikla a už nenaskočila. Nechal jsem jí hodinu vychladnout (vez jsem jí v létě a auto docela žhnulo) a zkusil to znovu. Pořád nic. Naložil jsem milou Philipsku opět do dodávky a jel zpátky do Makra (Ústí - Louny cca 60km). Tam jsem jí dovlekl k přepážce a začal kolotoč. Vyběh chlapík s povinným úsměvem na rtech a co potřebuju. Já na něj slušně že potřebuji vyměnit televizi, že jsem jí koupil asi před 3mi hodinami a neběhá. Začal kolotoč dotazů, čím si jako myslím že to může být, že jí tedy vyreklamují a a? si měsíc počkám na vyjádření. MĚSÍC!!!!!!! OK povídám mu, že chci jinou a hned. Prej to nejde je to standartní postup atd...... začal jsem se rozčilovat, že televize za 70 tisíc by měla chodit a tak a že moje zavinění to bejt nemůže, páč jsem se v ní něš?oural a tak. Začal na mě že se mohla poškodit při transportu nebo nakládce i našli sme si chlápka co mi to pomáhal naložit, kterej tvrdil že sme to \"rváli\" do osobáku. OK měl sem chu? ho zabít, když si někdo splete transita s osobákem...... takže to bude asi tim nakládáním. Šel jsem za bezpečnostní službou a ta mi naštěstí potvrdila, že sem tam fakt byl s transitem, protože jsem je žádal, jestli můžu nechat auto před východem kvůli tý bedně. Tak transportem to nebylo, krabice byla neškrábnutá a telvize taky. Ořišel nějakej ještě víc vysmátej chlapík, odrecitoval mi celej obchodní zákonník, dal mi papír a už se se mnou nebavil.

Výsledek: Na vyjádření jsem čekal 2,5 měsíce. V tý době jsem už měl televizi koupenou z LN. A když jsem nechtěl logicky novou TV, což je dost překbvapilo, tak na prachy jsem čekal další měsíc........

Od tý doby jsem do Makra nepách a mam sto chutí to poslat do NOVY :) Jo jinak vyjádření? Nějakej špatnej spoj a následné vyhoření pojistky, což jsem věděl už do týdne, ale makro v tom ještě š?ouralo, asi jestli jsem tam ten špatnej spoj neletoval sám!

NESNÁŠIM MAKRO

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...