Hadra Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Je možný, že se auto po vytažení baterie \" zresetuje \"? Já si nabíjel o víkendu baterku a mám pocit, že mi začal fungovat sytič.Před Tím to nedělalo, ale teďka sepne po startu a drží motor na cca 1800 otáčkách a jak se zahřívá tak na volnoběh otáčky kolísají postupně nahoru a dolů....má to tak být, nebo spíš....je možný že by se to odpojením baterky takhle projevilo? Citovat
Hadra Odesláno 28. únor 2005 Autor Odesláno 28. únor 2005 ano, jako že jest to možné? ........doprčic a jsem bez obrázku. Citovat
Ladis Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Po vytažení baterky se ztratí informace z řídící jednotky. Po nasazení baterky auto oživne a řídící jednotka taky a pro management motoru se vemou mapy uložené v paměti motoru, tak jak je to dáno z výroby. Takže te? jezdíš jako s novým motorem To, že začne něco fungovat, je jistě příjemné, ale řekl bych že je někde na trase k čidlům, nebo vlastní čidlo špatně. Je trochu mimo vymezený rozsah hodnot, nebo přechoďák. Všechno dle kamošů, co mají zkušenosti s benzínama.... Citovat
Hadra Odesláno 28. únor 2005 Autor Odesláno 28. únor 2005 2 Ladis: Tak teď jsem z té druhé poloviny trochu out.... Citovat
Petr605 Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Napsán autorem Ladis Po vytažení baterky se ztratí informace z řídící jednotky. Po nasazení baterky auto oživne a řídící jednotka taky a pro management motoru se vemou mapy uložené v paměti motoru, tak jak je to dáno z výroby. Takže te? jezdíš jako s novým motorem To, že začne něco fungovat, je jistě příjemné, ale řekl bych že je někde na trase k čidlům, nebo vlastní čidlo špatně. Je trochu mimo vymezený rozsah hodnot, nebo přechoďák. Všechno dle kamošů, co mají zkušenosti s benzínama.... Motor nemá pamě?.:D:D:D Ta pamě? je taky v řídicí jednotce, ale je nezávislá na napájení. A ŘJ použije hodnoty z této paměti, pokud přijde o hodnoty, které ukládá do jiné pamě?i (závislé na napájení). A to se stane například když odpojíš baterku (ale na delší dobu, ne na pět minut). Jinak si myslím, že odpojovat baterku v autě s ŘJ by se moc nemělo, právě kvůli tomu vymazání. Ono pak nějakou dobu trvá, než si ŘJ znovu uloží svoje nové hodnoty. A proč jsi kvůli nabíjení baterku odpojoval? A proč jsi ji vůbec nabíjel? Nefunguje Ti dobíjení? Citovat
Hadra Odesláno 28. únor 2005 Autor Odesláno 28. únor 2005 No proč....protože teďka auto v zimě stálo, a měl jsem pocit, že baterka slábne, protože točila míň.Taky se mazalo radio.tak jsem ji odpojil...( v návodu píšou, že se nemá nabíjet na autě ) a ukázalo se, že byla nabitá málo. Tak jsem si ji přes noc nabil, dal ji do auta a začalo kolísání volnoběhu. Ale už se to pomalu lepší.Ještě k tomu novému uložení.....to znamená že když teďka jezdím v zimě a je zaplej sytič dýl, tak to bude dělat i v létě nebo tak podobně? Jako že bude i větší spotřeba? nebude teda lepší zajít do Peugeota a nechat si tam nahrát ten origo program? Citovat
graver Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Výchozí mapy jsou samozřejmě v EEPROM nebo v něčem takovém, to, co se ŘJ naučí za provozu, zůstane po odpojení baterky chvilku viset na kondenzátorech. Moc velké rozdíly tam ale asi nebudou - že by se neměla baterka odpojovat kvůli vymazání režimů, to snad ne. Jinak netuším, jestli některá přemoudřelá auta už mají záložní zdroj Citovat
Dave_k Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Co jsem se dočetl tak odpojením baterky alespoň na hodinu resetuješ ŘJ. Po opětovném připojení si ŘJ začne data z motoru znovu načítat a podle toho upravovat hodnoty v základním nastavení na optimální. Tak je to asi dělaný kdybys měnil ŘJ. Prostě na začátku je to plus minus nastavený a podle provozu si to upravuje samo pořád, takže je úplně jedno jestli jsi baterku vyndal v létě nobo v zimě. Citovat
svoji Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Akorát se mi zdá, že 1800 otáček je trochu moc, ne? Že by cucák takle moc přidával? Nevím jak u benzínu, ale u mne, když sakra tuhne, tak mi to sotva přeleze přes 1000 ot./min Citovat
Hadra Odesláno 1. březen 2005 Autor Odesláno 1. březen 2005 Děkuju děkuju všem zůčastněným za informace.Auto se už včera vzpamatovalo a jsem zase ve svém starém autě.Volnoběh stejnej, chování stejný.Podle jeho chování je to asi fakt tak, že se po zapojení baterky auto chovalo v nějakým režimu standart a po ujetí cca 100km a zahřátí se začalo chovat lépe a lépe. Teď už je to v pohodě.Jinak všem dík za příspěvky. Citovat
Ladis Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Jo, jasně. Napsal jsem to špatně. Ne \"v\" motoru, ale \"pro\" motor. Ta druhá část: Pokud si ŘJ načte data od výrobce s EPROM, nastartuješ, tak dochází k porovnávání rozsahů čidel. Pokud je v limitu, tak se původní mapa upravuje a optimalizuje na místní podmínky (tlak, teplota, objem vzduch, lambda sonda, čidlo klepání, atd..) Japonci mají ještě hodnoty typu styl jízdy - v krátkém čase dupání na plyn a akcelerace (proto motory 2,0 z NISSANu jely uplně skvěle a když se motor (ŘJ) naučila a zoptimalizovala (prvních 1500 km) a s výbornou spotřebou. Když je mimo rozsah, rosvítí se kontrolka motomanagenetu na palubce. Proto si MYSLÍM že když si resetoval ŘJ tak to prošlo přes test rozsahů čidel a bral to i včetně \"sytiče\". Protože mapa v ŘJ mohla být od posledního \"učení se\" deformovaná nefunkčností nějakého čidla. Tudíž mohlo dojít k naučení ŘJ na špatné čidlo, které se mohlo časem vyměnit. Takže to pak na palubce neházelo chybu motoru. Citovat
Pajda Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Jeden čas jsem slýchal, že si ŘJ sama po cca 10 startech sama kontroluje špatná čidla, která jedou na záložní režim. Proto nebývý neutné po výměně čidla odpojovat akumulátor na zresetování ŘJ. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Hodím další dotaz do placu: v případě, že při dlouhodobějším odpojení ECU od baterky dojde k vyresetování, dojde i k vymazání chyb? Citovat
Hadra Odesláno 1. březen 2005 Autor Odesláno 1. březen 2005 No, já ji měl venku dlouho, 5 hodin určitě.... Citovat
Ladis Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Pro reset prý stačí pár minut. Různé dle firem a vnitřního pajšlu, který to cirka 20 minut udrží na kondenzátorech. Mám pocit a podle toho co si vzpomínám, tak chybové hlášení zůstávají v EEPROMce i po odpojení napájení. Citovat
Pajda Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 Po odpojení od aku se zhruba po hodině vymažou i všechna chybová hlášení. Citovat
Crack Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 Já bych měl takovej dotaz-když sem měl uplně špinavej filtr,kterej skoro nesál a dával sem novej,neměl bych tu baterku taky odpojit,aby se to resetovalo?Určitě to mělo náký špatný informace,kvůli tomu filtru:(...co myslíte?? Citovat
Hadra Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Já si myslím, že pokud to funguje tak, jak sem pali kluci, tak se ti postupem času informace optimalizují dle aktuálních výsledků.Tudíž bych ji neodpojoval.To by za chvilku mohli dělat v autech ctrl+alt+del:D Citovat
Dundee Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 ŘJ se po odpojení baterky po určité době (cca 15-30 minut) resetuje. Pokud jsou v paměti ŘJ nějaké chyby (po odpojování a připojování čidel apod.) a není odpojena baterka, ŘJ tyto chyby sleduje po dobu cca 20- 40 startů (záleží na typu auta) a pokud se tyto \"závady\" neopakují, ŘJ je prostě vyhodnotí jako \"šum v přenosu dat\" a ze své paměti je vymaže. Takže pokud někdo hledáte závadu na motoru různým odpojováním a připojováním konektorů, stačí odpojit baterku a po půl hodině je klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.