Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Citace:

Nicméně když stojím v zácpě a předemnou smraďoch tak jsem rád za každej kkatalyzátor a FAP. Tím spíš, že to co CR produkuje jsou tak malé částečky, které působí daleko větší problém než starý TD, nebo ta zmíněná Tatrovka...

A vůbec nechápu proč se to tak hrotí, mám 200 tis. najeto, především krátké tratě, FAP původní, regeneruje podle včerejší diag. každých 470 km. Až odejde koupím jiný, cena do 7000 mě nezabije. Nejsem žádný ekoterorista, jen nemám rád bastlení.

tak proto mi to trapné není:myslim

Odesláno

Jasně ještě mohu zavřít vnitřní cirkulaci a jsem v pohodě.... A co ostatní, třeba máma s kočárkem co jde okolo a nebo stojí na přechodu a musí to dýchat???? To je předci fuk, mě to neva já jsem v pohodě a ostatní mě nezajímá.

Je to tak?

Odesláno

Hele nechtěj po mě abych vyjmenovával všechny který to může otravovat. To fakt nedám, ale myslím, že jich bude hodně. :D Tak mě nechytej za slovo, tamten text byla citace Koblížka.

No k emisím, nejsem odborník a tak nemohu posoudit jak moc to a hlavně co to měří. Pokud jsem to pochopil tak projdeš emisemi s vykuchaným FAP filtrem, ale to předci neznamená, že ty nejjemnější částice, které má zachytávat, ten přístroj na STK měří.

Třeba ano, nevím, ale myslím, že stačí se jeden den zaměřit na to co před tebou jede a koukat na zadní nárazník v místě výfuku. Někdy to je fakt síla co z toho se valí za černo.

A jestli vás ostatní ta moje kritika fakt tak štve tak řekněte proč. Jestli jste fakt přesvědčení, že děláte dobře když to vykucháte a hulí se vám z toho saze a nebo prostě že jen někdo říká co nechcete slyšet.

Strakihho naprosto chápu, jemu to může, neříkám že kazí, ale může kazit kšeft, ale vy ostatní, fakt jste nastopro přesvědčeni že to je dobře?

Odesláno

vemte vázací drát a čistý kapesník. Vázacím drátem přichytnete kapesník na výfuk a lehce přidáte plyn. po pěti minutách kapesník sejměte a koukněte se.

Odesláno

Já jsem sem už nedávno psal proč jsem se tak rozhodl a myslím si, že mé argumenty jsou vcelku rozumné. Polud má někdo opačný názor tak mu ho neberu, ale ekologie není jen FAP, ale taky třeba třídění komunálního odpadu, používání chemických přípravků s rozumem a takových, které jsou šetrné k přírodě .... Prostě je to souhrn chování a neustálé zdůrazňování jen jedné jediné věci je směšné a o lecčems vypovídá.

Odesláno

Naprosto s tebou souhlasím a věř mi že jakmile se tu někdo zmíní o tom, že vylije olej do kanálu, nebo zahodí sedačky v lese tak startuji na vysokou rychlost. Ale tady se neprobírá použití fosfátů v pracích práškách nebo likvidace nepoužité elektroniky, ale něco jiného a proto vám to asi přijde že je to stále o jednom a tom samém.

A věřte mi kamarádi, že už to je fakt únavné, ale nejde to jinak, jakmile se objeví další co to chce tak se prostě musím ozvat. To snad pochopíte. :papa

Odesláno

Zaplat pan buh ze je jenom jeden motomoto.

Co tema FAP to tam musi napsat.

Se taky registruj do seatfora skoda fora chevrolet fora audi fora..............maji taky DPD a FAP tak at nemusis psat jenom sem.

At se proste nenudis :D:D:D:D

Odesláno

Jeden na vás musí stačit, ale dáváte mi záhul. :D

v jiných značkách mám svoje klony.

Odesláno

Moto prdíš? Ak hej vypúšťaš metán do ovzdušia a tým zväčšuješ ozónovú dieru. Samozrejme tak ako mi ostatný. Mali by sme si dať na riť filtre aby sme sa neuprdeli k smrti. :D (Bez urážky Moto)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...