Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jelikož v tomhle nejsem moc kovanej poradil by mě někdo jak co nejšetrnějc na menší výřez zadního nárazníku. Budu dávat na 307 koncovku výfuku, ale zatím to vypadá, že se bude muset trošku vyříznout nárazník. Jak to mám udělat, abych si na něm nadělal co nejmenší škody? Případně čím to pak ošetřit ty vyříznuté hrany, aby to dál nic nedělalo? Děkuji za odpověď a rady.

Odesláno

Já spíš žádal o radu a né názor jak to bude vypadat. Někomu se tohle líbí a někomu ne. Každej má svůj vkus. Cenu auto tím určitě nesnížim, ale to sem nepatří. Mě zajímaly postřehy a rady od někoho kdo to zkoušel a povedlo se mu to...

Odesláno

No tak já bych byl taky proto nárazník neprznit. Těch \"nádher\" jezdí dost, kvalita práce je pak přímo úměrná tomu čím to pak olepí okolo aby nebylo vidět jako to zprasili....

Pokud přece jen chceš úpravu udělat doporučuju to odbrousit. Pěkně si to namaluj a pak fortunkou odebírej materiál. Výhoda je, že pokud ot udělaš takhle bude to pěkně přesný a zapravený a kromě hrany zůstane lak na místě.

Odesláno
Já spíš žádal o radu a né názor jak to bude vypadat. Někomu se tohle líbí a někomu ne. Každej má svůj vkus. Cenu auto tím určitě nesnížim, ale to sem nepatří. Mě zajímaly postřehy a rady od někoho kdo to zkoušel a povedlo se mu to...

Pardon, moje reakce byla prehnana..:xvul

Odesláno
Není to nic složitýho,ale dal bych ho níž aby byl pod nárazníkem a nemusel bych do něj střihat....

Jo takže myslíš když bych si nechtěl hrát s nárazníkem tak sehnat jenom delší gumové držáky zadního dílu, aby byl níž a pak to jenom navařit, jo? Ale stejnak by to něco chtělo aspoň zespodu nárazníku dát kdyby mezi nárazníkem a koncovkou nebylo moc místa, že?

• O 2 týdny později...
Guest rstefanik666
Odesláno

ja som daval vyfuk Ulter na 307-cku....ale radsej som to dal vyrezat odborne.v servise kde mi montovali vyfuk tak robili aj tazne.vtedy to neni problem.maju okruznu vyrezovacku....ries to radsej odborne.pokial nechces davat original sportovy vyfuk na Peugeot 307 tak je tam treba vela uprav....bezne to stoji okolo 30€

Guest rstefanik666
Odesláno
Není to nic složitýho,ale dal bych ho níž aby byl pod nárazníkem a nemusel bych do něj střihat....

...to neni ono.kamarat to mal na 307-cke a nebolo to pekneee....

Odesláno

Záleží na tvaru koncovky.Já jsem na 309ce zprvu neměl koncovku vůbec,ale pak už jo protože jsem dal výfuk blízko nárazníku a propálil jsem dirku:D:D:D

Lepší to je asi vyříznout,ale člověk musí počítat s tím že pak když laďák sundá a dá normál výfuk,bude to hnusný ten výřez....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...