ShW Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Ahoj, jelikož v tomhle nejsem moc kovanej poradil by mě někdo jak co nejšetrnějc na menší výřez zadního nárazníku. Budu dávat na 307 koncovku výfuku, ale zatím to vypadá, že se bude muset trošku vyříznout nárazník. Jak to mám udělat, abych si na něm nadělal co nejmenší škody? Případně čím to pak ošetřit ty vyříznuté hrany, aby to dál nic nedělalo? Děkuji za odpověď a rady. Citovat
VincentCZE Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Vysrat se na to, bude to vypadat hnusne a snizis hodnotu auta. Mimo toho lip to stejne nepojede. Citovat
ShW Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 Já spíš žádal o radu a né názor jak to bude vypadat. Někomu se tohle líbí a někomu ne. Každej má svůj vkus. Cenu auto tím určitě nesnížim, ale to sem nepatří. Mě zajímaly postřehy a rady od někoho kdo to zkoušel a povedlo se mu to... Citovat
genzer Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 ahoj,toto se bezne reze strunou na vyrezavani autoskel Citovat
koblih69 Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 No tak já bych byl taky proto nárazník neprznit. Těch \"nádher\" jezdí dost, kvalita práce je pak přímo úměrná tomu čím to pak olepí okolo aby nebylo vidět jako to zprasili.... Pokud přece jen chceš úpravu udělat doporučuju to odbrousit. Pěkně si to namaluj a pak fortunkou odebírej materiál. Výhoda je, že pokud ot udělaš takhle bude to pěkně přesný a zapravený a kromě hrany zůstane lak na místě. Citovat
kopr Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 ja si to na naraznik namaloval odvrtal (nechal jsem si rezervu) a pak to doladil pilnikem da se s tim vyhrat ale taky bych mel ted radši origo Citovat
VincentCZE Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Já spíš žádal o radu a né názor jak to bude vypadat. Někomu se tohle líbí a někomu ne. Každej má svůj vkus. Cenu auto tím určitě nesnížim, ale to sem nepatří. Mě zajímaly postřehy a rady od někoho kdo to zkoušel a povedlo se mu to... Pardon, moje reakce byla prehnana.. Citovat
rootsky Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Jen do toho. Mě s tím radil kukikuk, napiš mu SZ. Jeho práce: Citovat
309GT Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Není to nic složitýho,ale dal bych ho níž aby byl pod nárazníkem a nemusel bych do něj střihat.... Citovat
.mycTD Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 hlavne se toho nebat podle me jsou horsi spis ty kompromisy. to mas za chvilku cele auto slozene prozatim* vysledek hroznej. Citovat
ShW Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Není to nic složitýho,ale dal bych ho níž aby byl pod nárazníkem a nemusel bych do něj střihat.... Jo takže myslíš když bych si nechtěl hrát s nárazníkem tak sehnat jenom delší gumové držáky zadního dílu, aby byl níž a pak to jenom navařit, jo? Ale stejnak by to něco chtělo aspoň zespodu nárazníku dát kdyby mezi nárazníkem a koncovkou nebylo moc místa, že? Citovat
309GT Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Buď delší gumu,nebo je možnost dát na výfuk delší tyčku (držák),stačí aby tam byla kousek mezerka a mlátit to nebude;) Citovat
Guest rstefanik666 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 ja som daval vyfuk Ulter na 307-cku....ale radsej som to dal vyrezat odborne.v servise kde mi montovali vyfuk tak robili aj tazne.vtedy to neni problem.maju okruznu vyrezovacku....ries to radsej odborne.pokial nechces davat original sportovy vyfuk na Peugeot 307 tak je tam treba vela uprav....bezne to stoji okolo 30€ Citovat
Guest rstefanik666 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Není to nic složitýho,ale dal bych ho níž aby byl pod nárazníkem a nemusel bych do něj střihat.... ...to neni ono.kamarat to mal na 307-cke a nebolo to pekneee.... Citovat
309GT Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Záleží na tvaru koncovky.Já jsem na 309ce zprvu neměl koncovku vůbec,ale pak už jo protože jsem dal výfuk blízko nárazníku a propálil jsem dirku:D:D:D Lepší to je asi vyříznout,ale člověk musí počítat s tím že pak když laďák sundá a dá normál výfuk,bude to hnusný ten výřez.... Citovat
Jacobsoon Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 ahoj, jednou sem toto delal na cliu, normalne sem to oriznul pilkou a pak zabrousil zaoblenym pilnikem.. ten rez sem pak zatrel steteckem a bylo to ok Citovat
Balci Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Ahoj. Taky bych to nechal profikum. 20 min. prace za cca 300kc ve Speii. Foto - http://balcos.rajce.idnes.cz/Rajce/#05042011187.jpg , http://balcos.rajce.idnes.cz/Rajce/#05042011188.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.