Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V 1,6 benzíne som mal originál od peugeota tuším iba 45A takže v pohode prakticky akákoľvek v dobrej kondíciu musí stačiť, no keď som kupoval novú tak som si radšej priplatil aj keď som nemusel za 55A-rovú, nejaká ta rezerva určite nie je na škodu, limitom je rozmer.

Odesláno

Obecně platí, dej tam tu největší, která se tam vejde. Toto pravidlo platí především pro naftáky, které toho startovacího proudu potřebují více.

Ta 55 Ah to určitě utáhne ... když už několikátou sezonu startuje moje HDi :roker

Odesláno

Ja som mal tam origo VARTU 50Ah štart. prúd 480A.

Pred pár mesiacmi som ju nahradil zase VARTOU Blue dynamic 52Ah/470A. Stojí okolo 60EUR. Rozmery rovnaké, výkon rovnaký. Dĺžka je 207 mm, ale vošla by tam aj o jednu radu dlhšia, tušim tá je okolo 242 mm.

Odesláno

Tož když už tu máme vlákno o bateriích, jakou kapacitu by jste doporučili na dvoulitr benzín. Určitě bych dal radši vetší, na baterii nebudu šetřit. Jak jsem tak koukal, tak tam mám zřejmě původní, a nevím, jestli zvladne letošní zimu.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tož mohu poprosit, pozná někdo jestli tato baterie byla dána do auta při výrobě. Není na ní datum, má 50Ah, což na dvoulitr není mnoho, ale auto je z Itálie, a tam se ůdajně dávají slabší.

post-36748-14109621533719_thumb.jpg

Odesláno

být tebou,tak to neřeším, baterka se nekupuje dopředu a zatím ti to startuje,néé? podle toho, co píšou, má být mírná zima a ta tvoje baterka by ji mohla přežít v klidu...,tak na co řešit baterku

s bateriíse to má tak: až klekne, tak se koupí nová--já bych dal do dvoulitru benz. něco kolem 62Ah

Odesláno

Promiň, že jsem to hned nenapsal, ona už v 307mě není. Když bylo -8 tak mě s motorem málo točila, tak jsem jí dal tchýni do Lancie. S litrovým motorem točí skvěle. Mě jen zajímalo, jestli je původní, chtěl jsem vědět, jaké je její stáří.

Do 307my jsem před vánocemi koupil 63Ah Varta Silver Dinamic.

[upravil dne 1/1/12 17:07 od Roman Bazi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...