Přejít na obsah

Pa.vlos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    262
  • Registrace

Vše od uživatele Pa.vlos

  1. Pa.vlos

    Vynulování palubního PC

    Super, díky moc .
  2. Pa.vlos

    Vynulování palubního PC

    Kolego, nenašel jsem, pokud vy ano, budu rád, když mi pošlete link... Možná se zamyslete nad tím, zda se náhodou nepíše Zkusit....
  3. Prosím, jakým způsobem se vynulují hodnoty na plaubním PC? Děkuji.
  4. Technik v autorizovaném servisu pravil: sežere 2l do další výměny... standard - normál... není se prý proč znepokojovat...
  5. Výměna čidla nepomohla - nechal jsem tedy přehrát SW řídící jednotky a je po problému .
  6. Pa.vlos

    Kolísání otáček

    Čidlo jsem také vyměnil - problém přetrvával. Poté výmaz jediné chybové hlášky - něco o katalyzátoru a přehrátí SW řídící jednotky - problém vyřešen ( doufám, že napořád ).
  7. Zdravím, čerstvě jsem přesedlal z 307 na 308, 1,6 VTi. Velká spokojenost až na ty starty za studena a kolísající otáčky.... Opravdu to vyřeší výměna čidla teploty chladící kapaliny? Názor servisu: palubní PC nehlásí chybu, není co opravovat, možná pomůže upgrade softwaru řídící jednotky.... Díky.
  8. Pa.vlos

    Chladiaca kvapalina.

    Zdravím, přdání šroubů nepomohlo, teče dál... oběhl jsem asi 6 železářství a výše uvedený rozměr jsem nesehnal... Koupit o kroužek v Peugeotu samotný opravdu nelze? Díky.
  9. Pa.vlos

    Klíč k 307

    Tak klíč již došel, \"vnitřnosti\" přehozeny, vše funguje jak má. Velká spokojenost. Za ty peníze krásná práce.
  10. Pa.vlos

    Klíč k 307

    Tak jsem taky objednal obal na Aukru za 209 Kč - vymačkalo se mi odemykání. Tak snad to bude bez problému....
  11. Pa.vlos

    voda v interieri

    Díky moc za link. Vypadá to, že to opravdu prolínalo v tomto místě. Přidal jsem 2 šrouby... uvidíme. P.S. Už mi nepřijdou moc vtipné hlášky Top Gearu o tom, že francouzi nepoužívají šrouby, ale na díl plivnou a tím ho přilepí....
  12. Pa.vlos

    voda v interieri

    Řeším stejný problém....měl jsem to rozebrané a žádné místo úniku jsem nenašel... pod nohama tedy pěkná čvachtačka....
  13. Přesně tak, vystříhl jsem podložky z plechu, zašrouboval zpět a je klid.
  14. Pa.vlos

    Výdrž motora

    1,6 16V - 80Kw - 163 000 km.... bez opravy motoru.
  15. Pa.vlos

    Vibrace při brždění

    Silentbloky v ramenou nový, tyčky řízení + čepy řízení + čepy ramene.... už taky nevím co by to mohlo být.... Jen, že by ty nový kotouče ( Ferodo ) měly vadu z výroby???
  16. Pa.vlos

    Vibrace při brždění

    Tak tento problém mám právě po výměně kotoučů i destiček při brzdění z cca 70 km/h na 50/kmh...
  17. Klapka - věčné téma. Poprvě jsem ji čistil ve 130 tkm, ve 160 tkm zase hrůza... tak uvidíme co to vydrží.... ale po vyčištění - neskutečný rozdíl... :-)
  18. Pa.vlos

    Starty

    Tak to bylo zanesenou klapkou... rozdíl je obrovskej.... To od posledního čištění moc nevydrželo, ale co si člověk udělá sám - na to se může spolehnout... Holt to byla odfláknutá práce a vyčištěna byla jen při okrajích....
  19. Pa.vlos

    Starty

    Díky. Škrtící klapka byla čištěna poměrně nedávno... od té doby najeto zhruba 5000 km.... ale je to možný, páč to auto jelo úplně jinak.... teď je to dost podobný stavu před čištěním... dusí se, ale jakmile se jen trochu ohřeje je vše OK.
  20. Zdravím, od zimy se potýkám s problémovými starty. Startuji třeba na 3 x, startér točí, motor hned zhasne, poté chytí a má nepravidelný chod, po chvilce OK. Další starty bez problému.Pokud auto celý den stojí je to to samé. Baterie v pořádku. Na svíčkách najeto cca. 10 000km. Co by to mohlo být? Děkuji za postřehy.
  21. Pa.vlos

    Odchází mi spojka?

    Mě to vyloženě chrastilo.... a postupně se to horšilo.... Kotouče jsem měnil před 2 měsící... kupoval jsem Ferodo, PC cca. 1400 Kč /ks, zrovna jsem chytil nějakou akci, kde byla výrazná sleva.... Nevím jaké kotouče jsou origo, ale origo destičky vyrábí zrovna Ferodo....
  22. Pa.vlos

    Odchází mi spojka?

    Zdravím, znám asi 3 lidi se stejným motorem a všichni byli nuceni spojku vyměnit při nájezdu v rozmezí 110 - 130 tis... Osobně jsem měnil ve 117 tis., vysypalo se ložisko, ale měnila se spojka komplet., protože ložisko poškodilo lamely. Vyšlo to cca. 9 000 Kč. Jednalo se o spojkovou sadu Luk.
  23. Pa.vlos

    škrtiaca klapka P307

    Pohledej, někde je tu vlákno s návodem a fotkami....
  24. Pa.vlos

    škrtiaca klapka P307

    Přesně tak, čistil jsem ji s kamarádem automechanikem, ale nic na tom není. Auto jezdí krásně \"plynule\".
  25. Pa.vlos

    jaké svíčky

    Vyměnil jsem stávající Champion za NGK.
×
×
  • Vytvořit...