Přejít na obsah

andrej77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Město
    nove zamky
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

andrej77's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ahojte Viem mi niekto prosím poradiť interval výmeny rozvodov u motora 1,6 Vti ?
  2. Ďakujem za poradenstvo chalani , ešte by som rád keby ste mi dali vedieť vaše skúsenosti z motorovými olejmi čo tam liať ? Ďakujéém :-)
  3. Ahoj vie mi niekto poradiť čo mám hľadať za zväčšenou spotrebou motorového oleja ? cca 0,8 litra na 15 000 km ,mám p 308 sw 1.6 vti rv 2009 ,kúpil som ho ako 4 ročnú jazdenku . Ďakujem za rady .
  4. Ahoj , viem mi prosím niekto poradiť slušného mechanika rspt motorára na južnom slovensku ? okr NZ ,SA,NR , potrebujem dať skontrolovať motor .Ďakujem
  5. Ahojte dal som robiť sevis na 1,6 vti 16v 80 kw , mechanik mi menil olej a šupol tam:( vyskozitu 5w30 od shell špecifikácia oleja sedí a ked som si prišiel pre auto , to stalo na dvore z bežiacim motorom a dymilo sa z výfuku ako keby horelo :-( viete poradiť čo z tým ?
  6. Ahojte Peugeotaci Pred nedavnom sme si zaobstarali z manzelkou 308 sw 1.6 vti 88 kw , 2009 jazdeny , paci sa nam designovo z vnutra aj z vonka a celkovo nam vyhovoval , zial asi po 500 ubehnutych km sa zacali objavovat drobne zavady , jasne ze som neocakaval ze jazdenka bude v tip top stave , a preto by som vas chcel poziadat o radu : 1. Predvcerom mi zacala svietit kontrolka motora , nastartujem auto ozve sa pipnutie a kontrolka svieti cely cas , je mozne takto jazdit aspom na kratsie trasi ? Servis mam objednany na piatok . 2. Z lavej podvozkovej casti sa mi ozyva jemne klepotanie ako keby hlinik o plast alebo hlinik o hlinik , mozu to byt puzdra stabilizatora alebo nieco ine ? 3. A do tretice , uplnou nahodou som zistil ze auto sa klucom neda otvorit , skusal som aj servisny kluc zasuniem do zamku pootocim a auto sa ani neodomkne ani nezamkne ,viete poradit ? Prosim Vrela vdaka za odpovede :-)
  7. Ahojte Ma niekto z vas skusenosti z prestavbou 308 sw 1.6 vti ? Da sa namiesto rezervneho kolesa nainstalovat diskova nadrz na Lpg ?
×
×
  • Vytvořit...