Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno
sopranonaj tak potom hod zážitky lebo podla mna budeš musiet v noci jazdit len s dialkovýma ked budeš chciet niečo vydiet:)

za smiesne peniaze to odskusam, ale nemyslim si ze svietit nebudu, prave naopak, mam take na spz vzadu a je len jedna a cele auto vzadu svieti..kazdopadne cakam nanich a dam vediet.:super zatim

• O 4 týdny později...
Odesláno

Muj nazor je ze zatim LED je slabota pro bezne sviceni-krom specialnich ale hodne drahych LED modulu a cocek/ktere stejne do normalniho svetla nedame.

Jinak asi nez zarovky tak priste xenony sviti to o hodne vic a konkretne u 406 jsou tlumena svetla jizdou odvahy na pul po slepu dalkova jsou v pohode.

Odesláno
Zdravím,tak po 3 letech koněčně odešla 1!!! H7 he, asi mám štěstí cooo?Vyměněno no a budu čekat.Zatím, ale autí ve všem šlape dle představ!

to jsi šťastný člověk :) Já bych už mohl měnit žárovky i poslepu

Guest mischko11
Odesláno

vsetci sa stazuju na praskanie ziaroviek ,mne po dvoch rokoch odisla jedna a o par mesiacov druha zatial no problem

• O 3 týdny později...
Odesláno

Osobne by som to riesil v prvom rade premeranim napatia. Podla mna moze byt problem len tam, alebo, tak ako tu niekto pisal, prehrievanie, ktore moze byt sposobene nedobrymi kontaktami medzi objimkou a ziarovkou. V tom pripade tam nastava obluk (iskrenie) a to sposobuje prehriatie ziarovky. No ak neodchadza stale iba ta ista, tak nepredpokladam, ze by bol problem s kontaktami. Potom sa to da dalej riesit pridanim rezistora popr. aj kondenzatora v zavislosti od nameraneho napatia.

Na auta odbornik nie som, ale elektrotechniku by som ovladat mal :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Muj nazor je ze zatim LED je slabota pro bezne sviceni-krom specialnich ale hodne drahych LED modulu a cocek/ktere stejne do normalniho svetla nedame.

Jinak asi nez zarovky tak priste xenony sviti to o hodne vic a konkretne u 406 jsou tlumena svetla jizdou odvahy na pul po slepu dalkova jsou v pohode.

Odesláno

Kolik našich 207 má tlakové ostřikovače předních světel, aby si mohl xenony namontovat?

Pro jistotu a nejen kvůli žárovkám jsem si teď tu krabičku přepěťové ochrany od fy. Berner také pořídil. Zatím mi odešly od léta dvě H7, tak uvidíme jak to bude s ochranou. Stála 240 Kč i s DPH.

[upravil dne 11/11/11 18:56 od norman]

post-34212-14109620620741_thumb.jpg

[upravil dne 11/11/11 19:53 od norman]

Odesláno
antal pozri toto video, co si budes mysliet...

dialkove?:bojim

Myslet si můžu .... ale co nadělám s homologací?

cau, ja som to skusil, je to slabe, znacky kolo cesty osvetlene ale pred autom tma :) , teraz som kupil lacne kvalitne H7 Hid xenon super bright 8500k, a tie svietia jedna radost... **** off philipsy za 30 e

ja som v uk a tieto ma stali 6 libry.

a este mam jedne kupene zatial neodskusane xenon efect lamp plnene plynom. vsetko E legal.

tu su tie co mam teraz svietia tak ako je to obrazene na obrazku. http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-XENON-MEGA-WHITE-H7-12V-SUPER-BRIGHT-HEADLIGHT-BULB-/350187524764?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5188cd929c

[upravil dne 13.11.2011 14:46 od sopranonaj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...