Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Odešla mi vyvažovací řemenice na klice, dělá to nehoráznej rambajs, neválí se u někoho jedna přebytečná za slušnou cenu? :myslim

Odesláno

Tak dnes řemenice přijela, krásná jako nová, jen to bylo za sekundu 12, už jsem nedojel ani pro nářadí ke kamarádům do dílny, ale musel jsem to udělat před domem, už to dělalo takovej vyrvál, že se z toho kouřilo a přestalo to nabíjet a posilovač taky nic, už se to jen unášelo :( Ted je ale vše v pořádku a děkuju tímto koblih69 za to že mi vytrhl trn z paty a poslal mi svojí :roker

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj..Mám takový asi stejný problém..Začalo mi silně klepat na pravé straně motoru..Chci se zeptat,jak se to projevovalo u tebe?Vyměním jí sám,případně jak na to ??Díky:)

Odesláno
Nenašel jsem...Rázový?,Hmm?No a to znamená,že jí povolíš,vyndáš a dáš novou?,Teda po sundání řemenu...:)A za kolik by byla??:roll

Sundáš kolo, sundáš pl. podběh, sundáš řemen, povolíš kladku, nandáš novou, utáhneš, dáš řemen, nacvakneš podběh, nandáš kolo a jedeš.

řemenice je tady: cena 299,-

Odesláno

Rázák (aku) klidně vezmu v sobotu na sraz, když si to všechno připravíš, sundáš si to kolo, plast z podběhu, řemen, tak klidně přijdu, povolím ti to, novou utáhnu a můžeš si to zase složit :) A budeš na parkovišti za atrakci :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...