Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, kto ma na 406ke 17\" kolesa??? aký typ by mal byť aby nešuchal aj sa zmestil ake na to pneumatiky??? díky za info

[upravil dne 25/6/2011 12:43 Béďa]

Odesláno

Koblihu, ale tam nebude mít napsaný 17\" :D

Nicméně zkus použít hledání, a kolech je tady toho napsáno až až

Jinak na 17\" bys měl mít cca 6,5-7 palce s ET 10-15 aby to vypadalo pěkně, a pneu 215/45 :papa

Odesláno

ja mam 406 hdi gumy 225/45 spotreba teraz som vo FR a cela cesta dialnica vysla mi 6L nalozene auto a 3 chlapi na palube...ale v TP ich nemam veru :( a na 406 legalne na slovensku ani 17 nenapises .. max r16 s gumami 205/55 .. ale 225/45 maju na mm presny obvod s 195/65/15 ktore su origo :) je to pekne ale vela sastia pri zapise :D

+edit ... ET 12 :D

[Edited on 24/6/11 18:10 Durii]

Odesláno

mám na na kombi 17\" s pneu 225/45 a ET15 a krásně všude lícujou..nikde neškrtají a nepřečuhují... kupoval sem nová i s typovým listem a mám už je i zapsaný v TP :)

Odesláno

já tu spotřebu nějak nezaznamenal.. ale o moc to zase nevzroste a krásně to sedí v zatáčkách :) jinak měl sem 406 break 1.9TD 66KW a měl sem na tom 17\" s pneu 235/45 a taky to jelo... prostě poznáš to spíš na maximální rychlosti než na běžným ježdění :)

Odesláno

17 ky, gumy 215/45 k výkonu chiplé 2.2 HDi tak akorát, v zatáčkách to přesně stačí na možnosti auta... Spotřeba oproti 15kám max. 0,5 l / 100 km navrch

Odesláno

Mate niekto na 406tke 205/55 r 16 s ET 15 nejake fotky mozte hodit ? Budem casom kupovat s mensim ET som nenasiel len sa obavam ze dozadu budu treba podlozky :/ sa mi zda ze zadne kolesa su viac vsunute dovnutra dikees

Odesláno

Takze s tym zadkom je to pravda :) tak to je blbe to bude chciet podlozky grrh :( ... Toho som sa obaval, preco to maju tieto 406 tky takto blbo ? :X ... a pri ET15 ake podlozky tam cca pojdu ? 1,5cm 2,5cm ? pytam sa len tak priebezne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...