Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Používáte ještě ICQ?  

1. 1. Používáte ještě ICQ?

• Používám ICQ denně
      61
    • Používám ICQ příležitostně (aspoň 1x týdně)
      18
    • Používám ICQ málo (aspoň 1x měsíčně)
      10
    • Skoro vůbec ICQ nepoužívám (asi 1x ročně)
      13
    • Nepoužívám ICQ vůbec
      26
    • Nevím, co to je ICQ
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pouštím ICQ tak jednou za 14 dní, výjimečně častěji. Ale od 21.7. tam budu denně, protože kromě mailu to bude jediný prostředek, jak se dohovořit s rodinou, páč volání z AFG není nejlevnější;)

Odesláno

Taky používám Skype - v podstatě vždy souběžně s ICQ, ale tahle anketa se týká pouze ICQ. Na Skype může někdo v případě zájmu založit také nějakou tu anketku. :)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

všichni moji známí se kterými mám potřebu chatovat mají gmail..takže jedině a pořád GTalk...

[upravil dne 19/1/12 12:14 od ZoSo]

Odesláno

jsem potesen, ze nekdo pouziva Mirandu :) podle me daleko lepsi IM, nez ruskej QIP :D ja osobne mam Empathy (neco jako Miranda, nebo QIP pod linux) a v nem aktivovane ucty na Jabberu, ICQ a Facebook Chatu. Online jsem prakticky porad (pokud zrovna necestuju s notebookem a tak si uz vetsina mych kontaktu zvykla, ze mi maj budto zavolat pokud chteji neco resit urgentne a nebo si holt pockat, az se vratim k pocitaci :D

Odesláno

jinak jak tu byla diskuse s ruskejma spamama... uz se mi i jednou stalo, ze mi napsala nejaka ruska (opravdicka, nikoliv robot) a docela dlouhej cas jsme si spolu i povidali :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak už si ani nepamatuju co jsem odpovídal...ale v současnosti tedy používám QIP na bází ICQ protokolu plus ještě QIP účet..dva v jednom...ICQ mě štvalo svojí pomalostí a hlavně moc žralo paměti :D

Odesláno

myslím že jsem odpovídal \"denně\" a stále to platí :) Holt některým se pořád nechce na Facebook a ICQ je jediný způsob jak s nimi být v kontaktu .. hehe

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak už si píši s antikem a ted s Krtkem 2.:super:D Dále s MilanF1, Roky, servisman a mnoho dalšími členy P-C:super:mrk:D:papa.

[upravil dne 18/2/13 14:40 od OK406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...