Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz jsem to tady resil. ja mam problem s kockou. pres moje auto leze do pristresku. sehnal jsem si poradnou vzduchovku a jako naschval se jeji navstevnost zmensila,ale chodi stale.

Odesláno

mě se osvědčilo používání WC bloku jak v garáži tak, zavěšené v motorovém prostoru a dceři,které prokousali v Laguně i benz.hadičky a je pokoj,vůně jim asi nejede

soused si koupil na chalupu pípák a po týdnu ho na půdě nenašel a kuny řádí dál,

post-21465-14109618237216_thumb.jpg

[upravil dne 26/6/11 19:46 Haryk]

[upravil dne 26/6/11 21:51 Haryk]

Odesláno

V pondělí mi na novém služebním autě (najeto 4000km) přestala jít klima a na palubovce jsem měl krásnou barevnou hudbu z blikajících kontrolek a chybových hlášek. Měl jsem to za nějakého šotka v elektrice a taky že jo, ale ze šotka se vyklubala kuna nebo podobný hlodavec, který mi přehryzal kabelový svazek. Tak jsem to teda vystříkal tím proti-kuním sprejem, tak snad to zafunguje. Ještěže to nežere třeba brzdové hadičky, že...

Odesláno
proboha, proc si davas chleba za baterku, nemas to lepsi mit v kufru v igelitce? :D:D:D:D:D:D

jinak ten sprej je dobrej a staci to ve vetsine pripadu :)

no, uz ani nereagujes :D

• O 13 let později...
Odesláno

Čau, trochu oživím toto téma. Nemám teda problém s kunou ale s potkanama...

Nemáte někdo zkušenost jak se jich zbavit ? Jsou v motorovým prostoru, zatím teda nic nepřekousaly ale lezou tam pořád a s*rou tam. 

Dal jsem plašič na hlodavce ale nepomáhá a když dám past tak se nic nechytne asi mají speciální výcvik nebo co.

Díky za případné rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...