Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Díky kluci :super Teď na to koukám a já to do PC nedostanu, na tý starý kartě nemám to mřížkování ,jsou tam za sebou jen dva výstupy na monitor ....sakra , to by bylo asi blbý to uříznout co ? :D

Odesláno

Ta mřížka není nad tím, ale pod tím, tam jednoduše vytahneš jeden krycí plech z bedny, karta se dává větrákem dolů

Uřiznout je to blbost, je tam potřeba přisun vzduchu pro chlazení

[upravil dne 19/6/11 21:37 Radek Hurvajz]

Odesláno

Jen poznámka, ty doporučený karty mají šířku sběrnice 128bit a ta tvoje má podle odkazu 256bit, tak to jen pro úplnost ;)

Odesláno

Koukal jsem na to ,ale bohužel cashe nejsou (chudej student) nazbyt navíc chci po prázkách kupovat káru a to na 99% nějakýho Puga , tak musim trochu šetřit bohužel :(

Odesláno

No Hurvajz nevim,ale do ATI bych asi nešel,sice ji už měl,ale porovnej to co má nvidia oproti ATI... mám na mysli PhysX,pure HD atp...jediný co má lepší od tý co jsem vystavil je že má 256bit sběrnici a ani nemá podporu directx 11 .. Každopádně je na něm co si vybere a jestli to chce na hry nebo jen na filmy ... Vim že třeba u Mafie 2 byly s kartama ATI probém právě kvůli PhysX,ale vyřešil se..

h4wk3y : Nestraš ho! :D :D

[upravil dne 20/6/11 00:21 Dadadavid]

Odesláno

Tak už jsem zase tu :D Tak jsem se rozmyslel a koupi odkládám na neurčito :D Protože jak píše h4wk3y budu radší prachy cpát do auta , než do blbýho kompu :) Byl jsem totiž zvyklej že si občas zahraju GTA4,Mafii 2 nebo Dirty 2 a radší ty prachy dám někam,kde budou potřebnější ;) Ale co mám z doslechu tak Peugeoti jsou spolehliví , alespon u nás v rodině a známých ,takže pro mě jasná volba -> lvíče ;)

[upravil dne 21/6/11 16:07 Paulie406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...