Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stifler : Já jsem vůl,nevšiml jsem si,že to je cena jen za kus :D :D zabit mě :D .. Jiank jestli víte jaký má čakom kola,tak přesně ty bych strasně moc chtěl! A kdybyste někdo chtěl,tak jedny kola prodávám tady v inzerci,ale měl jsem zablokovanej účet,tak je za mě vystavil neutral . Jsou to 17\" na 407,607.Stačí pohledat :) Jo a k tomu pc,abych tě uvedl do obrazu,kdysy jsem prováděl upgrade a jediný co mi chybí je grafika.. deska za 6 tisíc od Gigabyte Hi-end,procesor taktovaný dvoujádro od intelu na 2x 3Ghz,ram 4gb ale grafika je Gf 8500gt 256mb ddr2,tak si asi umíš představit,jak mi to chodí...

[upravil dne 18/6/11 17:45 Dadadavid]

Odesláno

No kucí je dobře, že si tak notujete, ale aukce se jmenuje: ALUKOLA RC Spider sada 4 ks a v textu je ALU KOLA AKCE RC05 Spider 7X15 4X108 ET15 NB65,1 kristal silber - Citroen, Peugeot sada 4 ks ... takže je to cena za SADU ! Stačí kouknout na jejich stránky ...

Odesláno

agresssor : Já ho neprodávám,jen orientačně zjišťuju,co jsou lidi za to schopný nabídnout..dnes jsem konečně sehnal chlapíka co mi prodá všechny lišty s chromem a černý kožený elektrický sedačky v zachovalým stavu,tak mám velkou radost,nechá to skoro zadarmo.. :)

Odesláno

Ja sa chcem opytat mozno blbu otazku ...

ET - Cim nizsie tym je viac vysunuty disk do strany alebo opacne ? Cim nizsie et tym viac zasunuty disk do podbehu ? Ako to je ? Diky :)

Odesláno

Je mi to jasne :) casom budem tiez brat alu disky a urcite ET 15 :) ale dozadu asi pojdu aj tak podlozky :X neviem, ma tu neikto ET 15tky ? ako to vypada ? Nejake 16\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...