Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat jakou máte zkušenost s kvalitou plynu na různých čerpačkách LPG. Narazily jste na nějakou, kde by měli vyloženě nekvalitní plyn a po natankování měli následně problémy s provozem auta?

Odesláno

za 20 let jsem se nesetkal, ze bych mel nekdy problemy :) Sice se teda rika, ze v CR je plyn dost spinavy, ale kdyz je dostatek filtru tak neni problem (ja osobne mam dva filtry + magnet na kapalne fazia a jeden filtr na plynne fazi)

tankoval jsem od Francie, Nemecka, Italie, Madarska, Slovenska a samozrejme Ceska

nejcasteji tankuju u TankONO v Pze na Kutnohorsky, pak LukOil Zdiby, casto taky u D1 v Mirosovicich, tankovaval jsem i u Shellu na Kacerove, Evropske a Ruzyni (nez nesmyslne zdrazili) a pri toulkach po CR i u noname cerpacek, nikdy jsem nejak nepozoroval rozdil

Odesláno

Když jsem měl cca před 10 lety Fáčko na LPG tak se mi to stalo jednou, že jsem nabral špatný plyn. Čerpačka byla na Lehovci (P-9), tam se to stalo i kamarádovi s Feldou. Auto potom nemělo tah, chcípalo. Musel jsem po vyjetí části nádrže dotankovat jinde, abych mohl bez problémů jezdit.

Jinak filtr tam mám tak předpokládám, že při pravidelné výměně nebude problém.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
ale kdyz je dostatek filtru tak neni problem (ja osobne mam dva filtry + magnet na kapalne fazia a jeden filtr na plynne fazi)

co si mám pod tím představit?

magnet na kapalné fázi??filtr na plynné fázi?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...