Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Duplex a Mladší brácha do rodiny

Recommended Posts

Odesláno
jak bych to delal :)

mam 1,8 16v s 288t na tachaču. neni to žadnej zavodak ale da se to.

to jestli das 16 nebo 17 už neni aš tak velkej rozdil. tam zaleži na šíři gum. když jsem mel 225/55/16 tak auto bylo šilene liny. ted tam mam 205/45/17 a jede to relativne dobře. byt tedou tak na 17 dam 205/50

Taky potvrdím, challengery s gumou 225/45/17 šly dost poznat i na 2.1TD a to to má cca o 80Nm větší kroutící moment, takže na té 1.8, která má okolo cca 160Nm to muselo být šílené. Na spotřebě to udělalo na popojížděčkách cca 0,7l/100km, na dálnici asi 0,3l/100km. Na jaře bych chtěl sehnat 205/50/17 pak někde shrnu dojmy. Po přečtení citovaného příspěvku jsem opravdu zvědavý, po trefení díry na rychlostce, teď do zimy jezdím na Opalech 195/65/15 a oproti těm 225/45/17 to auto dostalo dynamiku, uvidíme na jaře.

Odesláno

Jak se už psalo na tu 1.8 bych max. dal 205 šířku gumy víc už fakt ne,bude to žrát a totálně líný auto...Ale jak chceš klidně tam dej širší,ale aby ti pak doma nevynadali :D

Odesláno

Kluci, větší idiot než li já neexistuje... Dneska mi příjdou od ChouLu ledky T10 do světel, pohoda, jedno vyměním svíti nadherně, na straně u spolujezdce s tim lehce bojuju, ale je tam přece jen, zandám zavřu, rozsvítím, supr, ale najednou blik a levé přestalo svítit...

Řikam asi sem blbě dotlačil, tak dobry vyndavám vyndavám... A najednou vyndám jen konektor a ledka je vevnitř, řikam hm supr, tak sem šel pro pinzetu a zkoušel s kámošem vyndat ani jednomu se to nepovedlo.. nešlo to...

No tak co sem udělal chytře, kamarád říká.. Tak do toho ťukni :D

A já co sem neudělal.. Ťuk.. :D

A je to vevnitř... :D

Ja se málem...

No tak jdu pro nařadí, koukam kde jsou šrouby na světlo, no tak sem si to zjistil, jenže otec je za chvili z práce tak sem tam dal žlutou T10 zavřel a budu dělat že nic... Takže zejtra ráno před školou se na to vrhnu, ještě bych prosil o radu jak sundat světlomet... :D

Fotka zde...

post-36664-14109633803051_thumb.jpg

[upravil dne 22/10/13 21:25 od Feelly]

Odesláno

To se mi stalo už taky :D nasere to,ale v pohodě to vyndáš dlouhou pinzetou,ale musíš počkat až bude na dobrým místě :D;)

EDIT: zkus vytáhnout tu H7 třeba to půjde..Záleží jakou máš pinzetu no..

[upravil dne 22/10/13 17:38 od Tomajda_406]

Odesláno

:DDD .. tohel uřž sem taky řešil u 405ky :D .. ale jelikož ma 405ka sklo jen zacvakaný sponkama tak sem je vycvakal žarovku vymrdlal ven a je to :D .. při druhym pokusu sem přimáčknul kontakty k sobě aby to drželo tu žarovku a pro sychr přilepil el.paskou :D

Odesláno
Špejle s oboustrannou páskou libovej nápad! :D

Zejtra to vyndám :D

Vysavač nepoužiju...

Hlavně si tu pásku ke špejli něčím přimotej, jinak až se ti nalepí vedle žarovky a ze špejle upadne tak ji už ven nedostaneš:D
Odesláno

Kluci!

Dobrá zpráva ledka je venku! :D

Nejdřív mi upadla až uplně do předu tak sem světlu dal několik ran pěstí, snad sem nic neurval, ledka poskočila blíže k dírce vzal sem špejli a oboustranku (Díky Hurvi) přitahl jí k díře vzal pinzetu a vyndal...

ALE...

Supr svíti vše sem udělal tak jak má být a znova, dávam jí tam... Přimačknu prc... vystřel žárovka zase ve světle :D :D

Tak v tu chvili mi rupli nervy. Šel sem domu pro pásku vyndal jí znova a normalně tu žárovku přilepil lepičkou..

Ted už svíti a nevyklá se takže vyhráno .. :D

[upravil dne 23/10/13 14:41 od Feelly]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...