Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A mám problém. Rieši ho síce pôvodný majiteľ aj keď je auto moje, ale aj tak sa chcem spýtať čo by to mohlo byť.

Náprava trasie iba pri akcelerácii a pri akej koľvek zaradenej rýchlosti a aj kilometrovej rýchlosti. Poloosy som dnes vymenil obe a bez zmeny.

Odesláno

tá dlhšia je na pravej strane. Toto by malo byť to ložisko, ale aj to je nové. Fotka je zo starých poloosý čo my menili. Silentbloky ideme meniť až v pondelok. Dnes už nemám na to čas, tak uvidíme.

post-19160-14109617614595_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Oprava sa odkladá na júl, keďže auto potrebujem. Novší poznatok, keď mu nenakladám za krky tak to nič nerobý (ide hladko) a robý to od trojky (sem tam aj od dvojky) a iba od cca 2000 ot/min do cca 3000 ot/min.

Deddo, povedal mi, že pôjde od najlacnejších dielov po najdrahšie. Zostávajú mu už iba silentbloky motora alebo zotrvák.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dávam to aj sem nech to vlákno teda hádam nejako ukončím.

Zatiaľ posledný verdikt je, že sú to vstreky, tak ako tu už písal deddo306break. V pondelok som objednaný a dúfam, že je to nimi.

Odesláno

Doufáš, že to je vstřikama? No to taky nebude levná výměna. Kdosi tu psal, že měnil vstřiky, protože nešly vytáhnout a vyčistit a jeden stál 6.000,- Kč. No doufej, že to pořídíš levněji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...