Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Servis vstrekov je Dunajskej strede - najdes kontakt na webe, ale vedia ich spravit aj Košiciach. JA by som skusil ich nechat vycistit ultrazvukom, ale to ti pomoze iba ked mas vadnu mechanicku cast. Ak mas slabe elektromagnety, tak tam pomoze len vymena za nove.:myslim

Odesláno

Vieš mi povedať kde presne v Košiciach (názov firmy a možno cena) ?

Odesláno

teoreticky by asi moh mít mezizávitovej zkrat a to pak magnet málo táhne, podle kolik závitů je ve šlusu,

ale o tom jsem ve spojitosti s elmg vstřikama nikde nečet. Je to jen z teorie vinutých magnetů.

Líný kmitání jehly spíš způsobuje přidřená jehla, vstřik pak má pomalou reakci na impuls.

Anebo malý napětí na koncákách - tedy vadná ŘJ, blbá kabeláž, konektory.

Odesláno

Agat : bol som u nich v 2007 , mali toho dost . Po osobnej dohode ma posuvali na kontrolu cistenie asi 3 krat. Vymontovali spravili test , zmontovali , oznamili mi ze mam dva vadne , objednali nove a do tyzdna mi ich namontovali. cena cca 32 000sk bez dph (2007). Vtedy tusim nemali moznost nastavenia na 1,6 hdi. Mohli vymenit len spicku. Na slovensku su tusim jedni z mala ktori maju moznost robit aj delphi.Co sa tyka bosch vstrekovacov robia ich aj v Piestanoch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...