Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:-) jak dlouho bude béžový s dvěma dětmi :-) to je tak na malířský igelit...

Baví mě to auto čím dál víc. Včera jsem si z prdele poskládal verzi piknik. Už se těším na dovolenou pod stan..

Odesláno

Krásný auto, ten béžový interiér vypadá moc hezky. Jo a ta \"piknik úprava\" tak to je super, už jsme to taky několikrát použili, ale jen je potřeba dát pozor na děti aby moc nedrobily, na těch tvých světlých sedačkách by se fleky od kečupu, čokolády a jiných pochutin asi opravdu hodně vyjímaly.

Odesláno

Jo tak u nás také přibila fazole :-) (jak psal sampon) tak jsem za odměnu staré Ulysse vyměnil za C8. Sice není o moc mladší, jen o 3 roky, ale koncepčně jo :-) Teď mě čeká klasika po koupi ojetiny = rozvody, oleje, filtry, atd... a nějaké drobnosti, jakože přední světla svítí pod auto místo před auto :-), šoupačky občas nejdou otevřít zvenku atd. tak prolejzám forum, než se začnu vyptávat...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Poprosil by som niekoho z 807-mičkárov či by mi nedfotili štítok s husteniami a rozmermi pneu čo je na stĺpiku. Najlepšie by bolo z ročníku 03-04, ak je to všetko to isté tak nepohrdnem ani z novšieho modelu. Ja to tam nemám tak preto. Ďakujem

Odesláno

Mohl by mi někdo změřit při otevřeném kufru výšku od země po horní hranu zadních dveří? Jako budoucí majitel P807 chci vědět jestli otevřu kufr i v garáži. Díky

Odesláno

Zdravím, mňa by navyše zaujímalo aj aká je dĺžka otvorených zadných dverí - teda o koľko bude auto dlhšie keď sú zadné dvere otvorené - či to otvorím v garáži lebo môj garáž má asi 5,6m na dĺžku :myslim Keď už to bude niekto merať tak nech zmerá aj toto. Vďaka

Odesláno
Mohl by mi někdo změřit při otevřeném kufru výšku od země po horní hranu zadních dveří? Jako budoucí majitel P807 chci vědět jestli otevřu kufr i v garáži. Díky
Kufrové dvere otvoríš iba do roviny so strechou auta (zostanú takmer vo vodorovnej polohe) možno prečnievajú tak max. 20-30cm nad strechu, aj to som hádam veľa povedal.
Odesláno
Kufrové dvere otvoríš iba do roviny so strechou auta (zostanú takmer vo vodorovnej polohe) možno prečnievajú tak max. 20-30cm nad strechu, aj to som hádam veľa povedal.

Tak tak:super.

A na tu dílku otevření počítejte tak výšku auta, samozřejmě mínus výška nakládací hrany. Takže jestli počítám od oka, tak to máme 1,75 m výška mínus cca 0,35m nakl. hrana, takže 1,4m??:myslim Možná miň .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...