Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Perfektny predajca VW :) Ale myslim, ze toto by ani PSA nevydrzalo ... :(

Recommended Posts

Odesláno

mám starou plechovku,ale todle :myslim

tak nevim,doma řikám netřískat,snad sem je to už konečně naučil,ale todle mi někdo udělat,asi bych se neudržel:grr

a něco takovýho předvést před kupujícim,myslim,že by si to rychle rozmyslel s koupí

Odesláno

Preco ? Ved to je nove auto v salone ... Auto si objednavas, takze ti pride nove ... Takze mna by len potesilo, ze viem, ze je auto take pevne ...

Odesláno

Tebe by potěšilo kdyby Ti s novým autem takhle někdo třískal a skákal po dveřích:myslim ?

Asi jsem z jiné planety, ale tohodle pána bych dal k popelářum:roker:D.

Odesláno

Toto sa da spravit s kazdym autom, aspon raz, toto auto vo videu je potom tzv. predvadacie alebo salonove vozidlo za vyhodnu cenu, ktore nema nic najazdene a za tie prachy sa oplati...

...co sa tyka pevnosti tak su to len domnienky, videl som plno pantov, ci v golfoch, ci v oploch ci v KIAch a vsade je to viac menej rovnake, 4 skrutky v karoserii, z hladiska namahania to vydrzia, ale casom mu tie dvere proste upadnu do zabudnutia :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co ste s inej planety ? S jakym mojim autem ? Je to auto v prodejne VW, to auto neni nikoho, resp. je predvadzacie, a bude urcene na predaj za zvyhodnenu cenu, co je na tom ?

PS: Qcko, zober si dvere, napriklad 406 tky, zadne, a zabuchni ich, potom pridi napr k VW Passat, chyt zadne dvere, a zabuchni ich ... Ak necitis rozdiel, a to znacky, tak neviem ... :(

Odesláno

Lubk0. jasne, je tam rozdiel, zrovna mne idu zadne celkom pekne, ale inak to zalezi hlavne na majitelovi auta a o to ako sa o auto stara, musel by si porovnat dve uplne nove auta z linky po nastaveni aby taky test bol objektivny ;)

A pises Passat, moze byt B3? :D

Odesláno

Není problém udělat masivní panty na autě (tedy jako konstruktér, pro celou seriovou výrobu).

Problém je, co to udělá s hmotností a cenou. A jestli má cenu takhle vybavovat seriovou výrobu, kde je to v 99.99% zbytečné.

Odesláno

Toto PR video je tuším pro ameriku, aby to tam lidi kupovali. Na auto.cz okolo toho byla docela velká diskuse s tím, že toto vydrží snad každé nové auto ... taky ve výrobě, jak se dopasovávají dveře - kolovalo i zde na klubu video. :myslim

Byla i reklama na škodu felicii, kdy byla přikurtovaná za dveře a vyzdviženo do vzduchu a z dálky se zdálo být OK, ale prý pak dveře zavřít nešli ... to ale na ty dveře působila větší váha a konstrukčně jiné auto :)

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...