Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kudy protáhnout kabel od zásuvky tažného zařízení ke světlům..

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mám otázku na ty kdo má tažný na Breaku kudy máte vyvedenej kabel od zásuvky ke světlům nemůžu najít žádnou díru kudy to protáhnout..Díky za radu

Odesláno

Ano, presne to :D

Nie, voda tam nepotecie, netreba mat strach, ono je to miesto dost schovane aj ked sa pozries zdola, ale spravny priemer priechodky to vyriesi (samozrejme poistit silikonom sa to da vzdy :) )

Odesláno

jj urcite tam nekolik der pripravenych je, i s pruchodkama, nemusi se nic vrtat, mimochodem jednou pruchodkou jde taky kabel osvetleni SPZ, staci se mrknout zespodu pod naraznikem, to osvetleni SPZ je pripojene z leve zadni svitilny

Odesláno

Tak už jsem našel kudy to protahnout :) ještě tam jsou tyto konektory nevíte k čemu jsou? CD měnič :myslim

[upravil dne 29/5/11 20:58 Stosun]

[upravil dne 29/5/11 20:58 Stosun]

post-34232-14109617586443_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nechci zakládat nové téma, tak můj dotaz s dovolením hodím sem.

Přemýšlím jestli mám nebo nemám dát na svoji 406ku tažné zařízení ? Jaká je cca cena ? A jak je to pak se zapsáním do TP ? Co vše je k tomu potřeba ?A nebo bych mohl koupit tažné třeba z bourané, jde to pak zapsat do TP ?

Vůbec nevím do čeho bych šel a jak je to náročné, proto se ptám. Díky.

Návštěvník
Odesláno

http://www.shop.tazny.cz/Tazne-zarizeni-Peugeot-406-sedan-r.v.-10-95--12-04-,1045.html

Pro členy klubu doprava zdarma.

Ke každému TZ je \"Typový list\" na jehož zálkadě ti TZ zapíšou do techničáků. Montáž si můžeš provést svépomocí, ale pak musíš na evidenčku.

V případě že TZ montuje firma, tak musí mít od daného výrobce \"Pověření k montáži\" - pak se už na evidenčku nemusí (jinak opět evidenčka).

V případě nákupu TZ z vraku je nezbytně nutný ORIGINÁL velkého TP od vozu z kterého je TZ odhlášeno (kopie nestačí).

Odesláno

Aha, takže pokud si koupím TZ třeba z odkazu co si mi poslal za těch 2500 plus případná kabeláž, a pak si ho třeba doma nebo u někoho v dílně nechám namontovat a zapojit kabeláž, pak tedy musím na evidenčku a pak už jen na úřad nechat zapsat do velkého TP nebo se něco o TZ uvádí i v malém techničáku ?

Jo a na tý evidenčce budou zkoumat pouze tažný ? Jde mi o to že tam mám kola co tam nemájí podle TP být a mám xenony, tak jestli budu muset jet s kolama co mám v TP nebo s alu 16\" ?? Díky.

Návštěvník
Odesláno

Je to tak, na evidenčce kontrolujou pouze správnost montáže TZ a zapojení elektroinstalace. Zapisuje se to i do malýho TP a stojí to 50,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...