Stosun Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Ahoj,mám otázku na ty kdo má tažný na Breaku kudy máte vyvedenej kabel od zásuvky ke světlům nemůžu najít žádnou díru kudy to protáhnout..Díky za radu Citovat
Qcko Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Treba vyvrtat otvory do podlahy kufru blizko ku svetlam a dat tam prechodky, ja to mam tak Citovat
Stosun Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Nojo ale nepoteče tam pak voda?Jaký přechodky myslíš? Citovat
Návštěvník Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 jazyková bariéra - Qcko myslí průchodky. . Citovat
Qcko Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Ano, presne to Nie, voda tam nepotecie, netreba mat strach, ono je to miesto dost schovane aj ked sa pozries zdola, ale spravny priemer priechodky to vyriesi (samozrejme poistit silikonom sa to da vzdy ) Citovat
victory Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Alternativně se dá použít toto, pak je to 100 % . http://www.elpoco.cz/new/products/images/plastove_CG Říká se tomu kabelová vývodka a má to každý každý obchod el.instl. materiálem, nebo i OBI . Citovat
Stosun Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Díky moc..Sem právě myslel,že už tam nějaká díra je od výroby připravená.Hold to budu muset vrtnout .. Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 jj urcite tam nekolik der pripravenych je, i s pruchodkama, nemusi se nic vrtat, mimochodem jednou pruchodkou jde taky kabel osvetleni SPZ, staci se mrknout zespodu pod naraznikem, to osvetleni SPZ je pripojene z leve zadni svitilny Citovat
Stosun Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Nojo ale ja mám osvětlení SPZ na 5 dveřích nemám sedana.. Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 aha, sorry, to mi nejak nedoteklo, no kazdpoadne zaslepky tam urcite jsou Citovat
Vítek1 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 a nebo nejhorsi moznost protahnout takovou tou odfukovou dirou. ja bych tam radeji nevrtal rado to pak rezne Citovat
Stosun Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 No právě z toho vrtání mám taky strach aby to pak nezačlo reznout. Zkusím ještě pohledat kudy to protáhnout.. Citovat
Qcko Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Nechapem preco by to malo zacat hrdzaviet, ked uz nic tak staci trocha vazeliny, pripadne pretriet hammeritom/zinkovym sprayom Citovat
Stosun Odesláno 29. květen 2011 Autor Odesláno 29. květen 2011 Tak už jsem našel kudy to protahnout ještě tam jsou tyto konektory nevíte k čemu jsou? CD měnič [upravil dne 29/5/11 20:58 Stosun] [upravil dne 29/5/11 20:58 Stosun] Citovat
Chajda Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Nechci zakládat nové téma, tak můj dotaz s dovolením hodím sem. Přemýšlím jestli mám nebo nemám dát na svoji 406ku tažné zařízení ? Jaká je cca cena ? A jak je to pak se zapsáním do TP ? Co vše je k tomu potřeba ?A nebo bych mohl koupit tažné třeba z bourané, jde to pak zapsat do TP ? Vůbec nevím do čeho bych šel a jak je to náročné, proto se ptám. Díky. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 http://www.shop.tazny.cz/Tazne-zarizeni-Peugeot-406-sedan-r.v.-10-95--12-04-,1045.html Pro členy klubu doprava zdarma. Ke každému TZ je \"Typový list\" na jehož zálkadě ti TZ zapíšou do techničáků. Montáž si můžeš provést svépomocí, ale pak musíš na evidenčku. V případě že TZ montuje firma, tak musí mít od daného výrobce \"Pověření k montáži\" - pak se už na evidenčku nemusí (jinak opět evidenčka). V případě nákupu TZ z vraku je nezbytně nutný ORIGINÁL velkého TP od vozu z kterého je TZ odhlášeno (kopie nestačí). Citovat
Chajda Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Aha, takže pokud si koupím TZ třeba z odkazu co si mi poslal za těch 2500 plus případná kabeláž, a pak si ho třeba doma nebo u někoho v dílně nechám namontovat a zapojit kabeláž, pak tedy musím na evidenčku a pak už jen na úřad nechat zapsat do velkého TP nebo se něco o TZ uvádí i v malém techničáku ? Jo a na tý evidenčce budou zkoumat pouze tažný ? Jde mi o to že tam mám kola co tam nemájí podle TP být a mám xenony, tak jestli budu muset jet s kolama co mám v TP nebo s alu 16\" ?? Díky. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Je to tak, na evidenčce kontrolujou pouze správnost montáže TZ a zapojení elektroinstalace. Zapisuje se to i do malýho TP a stojí to 50,- Citovat
Chajda Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 A jak se pak zapojují kabely ? To je nějak ze zadních světel ? Popřípadě není tady na foru třeba nějaký \"návod\" na zapojení ? Citovat
krtek 2 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 hej paralelne sa to napaja na zadne svetla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.