Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jedině Vervu od benziny jinak je v každý nějaká složka MEŘA kamarád dělá v Čepru a zrovna o víkendu jsme se o tom bavili :D

a bez aditiv protože VERVA je už aditivovaná

Odesláno

I presto ze mam stary TD tak davam at je leto nebo zima, zimni VIF. A musim uznat ze od ty doby co to tak delam se chod motoru lehce ztisil ale i z klidnil, a nejaky problemy vubec nemam.....

Odesláno

Jednoznačně VIF.

Nedávno jsem kupoval na letošek novou pixlu a už konečně (skoro po roce po uvedení) u nás v kšeftíku, kam chodím,

prodávají to nový složení, vylepšený na boj proti negativnímu působení biosložky ;)

Jen škoda že to vylepšení mělo typický následek - za stejnou cenu nabízejí jen 0,5 litrovku :roll

Odesláno
Jednoznačně VIF.

Nedávno jsem kupoval na letošek novou pixlu a už konečně (skoro po roce po uvedení) u nás v kšeftíku, kam chodím,

prodávají to nový složení, vylepšený na boj proti negativnímu působení biosložky ;)

Jen škoda že to vylepšení mělo typický následek - za stejnou cenu nabízejí jen 0,5 litrovku :roll

Nevim kolik to stoji u vas ale ja naposledy kupoval tu pixlu za 161 kc

Odesláno

Ano, tu 650ml už nedělají, taky jsem se po ní ptal. Ale když se to vezme, zas tak drahé to není vzhledem k tomu, na jak dlouho to vydrží ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky dávám VIF.

Co mě překvapilo tak je cena. Kupoval sem letní, a tak sem rozhlížel po cenách a:

Globus - 299,-

AutoKelly - cca 240,-

EuroOil Čepro Včelná - 198,-

100Kč rozdílu mi přijde dost :mrk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Od roku 2004 aditivuji Bishopem, konkretne recepturou 462W-PPPD-1C Premium Power Plus

www.bishopsoriginal.cz/?p=154

Testovano v dobe fungovani v laboratorich s jinymi aditivacnimi prostredky (v te dobe nejcasteji dostupnymi na na trhu + nafta shell) na cetanove cislo, viskozitu (maznost/treni), penivost, schopnosti odstranovat vodu, antikoroznost, bod vzplanuti a bod tuhnuti (filtrovatelnost za nizkych teplot).

Zajimalo by me srovnani s aditivy dnes dostupnymi, ale bohuzel uz nejsou moznosti.

Kupuju 120ml za 140kc a naaditivuju 600l nafty,..nemam duvod menit :).

Pro zajimavost, Bishop jako prvni zareagoval na pridavani Mera do nafty.

Nevim jak ostatni vyrobci aditiv, ale Bishop ma za sebou celou radu testu, vcetne praktickych testu na motorech jak v laboratorich, tak v beznem provozu.

Zajimavy clanek jeste tady:

www.skodarallyclub.estranky.sk/clanky/motor-/prisady-bishop-original

[upravil dne 10.7.11 05:58 Dave405]

Odesláno

Letní dávkuji 1:1000, jak je uvedeno na obalu. Takže při 16 l nafty, 16 ml VIFu. V zimě dávám 2x více (předávkování není na závadu).

Odesláno

Beru vždycky plnou takže u známé benzínky dávám 2 u neznámé 3 odměrky. Pokud slyším, že to klepe při nižších otáčkách dám ještě jednu a už k té benzínce nejedu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...