cobraxxx406 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Ahoj. Chci se jen zeptat jestli někdo neví co způsobuje toto: Po nastartování je vše OK ale po zhruba 5. min začne něco hučet pod palubovkou. Něco jako ventilátor, ale i když vypnu klimu a ventilátor na nulu hučí to stále. vypnu motor nastartuju a je vše OK . Od motoru to nejde je to slyšet jen zevnitř. Co by to mohlo dělat? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Zkus si poslechnout jestli to nejde z palivoveho filtru ten to většinou děla a zní to jako z přístrojovky. Až to začne hučet takotevři haupnu a poslouchej. Mě to přestalo když jsem s nímpořádně zatřískal Citovat
mirdaa Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Mne tohle dělal ventilátorek ve stropě,běží non-stop po zapnutí klíčku.Také to vypadalo,že to jde z palubovky,jak se přenášel zvuk.Pokud máš digi klimu,tak je umístěn v plastu v předním osvětlení interiéru vedle žárovky.Slouží k lepší cirkulaci vzduchu k termistoru (čidlu) vnitřní teploty.Stačilo ho vydělat,očistit vrtulku od prachu,profouknout stlačeným vzduchem a běží,že ho není slyšet. [upravil dne 22/5/11 10:05 mirdaa] [upravil dne 22/5/11 10:06 mirdaa] Citovat
BV406 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 s tim ventilatorem ve strope to mam stejne .... vrrrrrrrrrrrrr ... nekdy ho tedy ocistim Citovat
Edison Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Mě to dělá ten naftový filtr. Měl jsem to rozebrané, ale bez výsledku. Prý může být příčina v podávacím čerpadle v nádrži (nízký tlak). V tom filtru je takový kuličkový ventilek a ten při nízkém tlaku může vibrovat. Stejně tak při nějaké nečitotě. Jooo.. ještě by nechyběl trefnější název příspěvku. [upravil dne 22.5.2011 19:37 Edison] Citovat
cobraxxx406 Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Tak jsem vyčistil ten motůrek na stropě , ale nebyl nijak špinavej. Uvidíme co to udělá . Pak půjdu dál dle vašich zkušeností. Citovat
banan1987 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 no a konecne som sa dozvedel ze co to v strope je . v respektive na co sluzi mne to robi iba pri starte.. ide sa cistit Citovat
cobraxxx406 Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Tak ten motůrek ve stropě to nedělá ... Jde se zkoumat dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.