Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Chci se jen zeptat jestli někdo neví co způsobuje toto: Po nastartování je vše OK ale po zhruba 5. min začne něco hučet pod palubovkou. Něco jako ventilátor, ale i když vypnu klimu a ventilátor na nulu hučí to stále. vypnu motor nastartuju a je vše OK . Od motoru to nejde je to slyšet jen zevnitř. Co by to mohlo dělat?

Odesláno

Zkus si poslechnout jestli to nejde z palivoveho filtru ten to většinou děla a zní to jako z přístrojovky. Až to začne hučet takotevři haupnu a poslouchej. Mě to přestalo když jsem s nímpořádně zatřískal

Odesláno

Mne tohle dělal ventilátorek ve stropě,běží non-stop po zapnutí klíčku.Také to vypadalo,že to jde z palubovky,jak se přenášel zvuk.Pokud máš digi klimu,tak je umístěn v plastu v předním osvětlení interiéru vedle žárovky.Slouží k lepší cirkulaci vzduchu k termistoru (čidlu) vnitřní teploty.Stačilo ho vydělat,očistit vrtulku od prachu,profouknout stlačeným vzduchem a běží,že ho není slyšet.

[upravil dne 22/5/11 10:05 mirdaa]

[upravil dne 22/5/11 10:06 mirdaa]

Odesláno

Mě to dělá ten naftový filtr. Měl jsem to rozebrané, ale bez výsledku. Prý může být příčina v podávacím čerpadle v nádrži (nízký tlak). V tom filtru je takový kuličkový ventilek a ten při nízkém tlaku může vibrovat. Stejně tak při nějaké nečitotě.

Jooo.. ještě by nechyběl trefnější název příspěvku.

[upravil dne 22.5.2011 19:37 Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...