Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Koženku nemusíš ošetřovat a vydrží opravdu leta a každá zručná baba jí má na šicim stroji za chvilku hotovou.Na kuličku nevhodná,jelikož pot jí sežere a vypraská.

Odesláno

Dá se sehnat různě.Například tam,kde prodávají látky,nebo koukni jestli nemáš v okolí čalounictvý na nábytek.Vhodná je i eko kůže.Většinou maj v čalounictvý haldy odřezků a než by to vozili na reciklák tak Ti daj za dara.Topit se s tím nedá a na nic jim to nejni.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
No není to až tak složité na výrobu.Už mám hotovou šablonu.Vyříznu,sešiju a je to hotové.Asi bych dotyčným poslal jen návlek.Natáhne to i dítě po namočení.Těch návleku nasekám tolik,že ani Baťa neudělal za šichtu tolik cviček :D:D

Myslíš že by jsi mi taky připravil jeden potah na řadičku? Ale nejsem zrovna odborník co se kůže týká a tak nevim jak bych si poradil s tím dodatečným mořením a leštěním. Šlo by to udělat předem a pak za mokra natáhnout na kouli?

Odesláno

Ahoj, zvládnul bys mi udělat obšití řadičky na 306ku? Mohl bych ti třeba poslat kouli řadičky poštou nebo navrhni jiné řešení (třeba po SZ). :)

Odesláno

Chlapi teď toho mám opravdu dost.Do soboty musím dodělat zakázky na nože na výstavu do Příbrami a potom se Vám budu plně věnovat.Kdo bude chtít tak mi pošle řadičku poštou na adresu kterou mu napíšu do SZ a já mu jí obšiji a pošlu zpět.Kdo chce tak se ozve do SZ a od příštího týdne Vás začnu všechny řešit.

Odesláno

no chlapi, bol som v Povazskom Podhradi u jednej babeny, ktora mi hlavicu obsila za 7eur a trvalo to cca pol hodinky.

pricom podla Peugeotu originalny diel by stal v ZA 39eur. mozete sa dovtipit ktoru moznost som si vybral.

tu babenu mozem len odporucit a aj ked nechcem robit reklamu tak volantov mala vo svojeje dielni straaaaaasne vela. na nete som na nu cital uz viacero dobrych ohlasov a ked niekto chce tak volanty.szm.sk

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

nechtělo by to tu kůži v ohybech trochu seříznout?aby to nědělalo takový bouličky?:myslim,nevím kolik jste za to platili,já dával u svýho čalouníka 150Kč a vypadá to teda podle mě líp...:D

Odesláno

Tu kouli jsem dostal nekompletní,takže hořejšek jsem nemohl za mokra zalisovat s horním výčkem.Hořejšek kůže sem proto nechal s větším přesahem,aby se to dalo uspůsobit dle výčka.Když se tam vlisovává horní výčko a kůže kterou používám já je okolo dvo milimetrů musí se hodně napnout a výčko jí vypne okolo hrany.To obšití co dal foto Charlie 1 vypadá na slabí materiál.U silnější kůže se musí hodně vypnout a vložením protikusu se vyhladí hrana.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...