Stifler Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 godzillaTO: Asi myslíš to samé, co myslím já, tedy manžetu řadicí páky, která kryje samotnou tyč řadičky Citovat
godzilaTO Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Stiflere si mi to zobral z huby..to je presne to pomenovanie toho pytliku co som myslel ja...:D:D:D:D takze kozenka namiesto koze...okis.. Citovat
Raiser Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Koženku nemusíš ošetřovat a vydrží opravdu leta a každá zručná baba jí má na šicim stroji za chvilku hotovou.Na kuličku nevhodná,jelikož pot jí sežere a vypraská. Citovat
Mike407 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Kde se dá vlastně nějaká slušná koženka sehnat? Docela by se mi také líbilo nahradit černou manžetu světlou jako má čalounění. Citovat
Raiser Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 Dá se sehnat různě.Například tam,kde prodávají látky,nebo koukni jestli nemáš v okolí čalounictvý na nábytek.Vhodná je i eko kůže.Většinou maj v čalounictvý haldy odřezků a než by to vozili na reciklák tak Ti daj za dara.Topit se s tím nedá a na nic jim to nejni. Citovat
pyrone Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 raiser: vies mi to nejako poslat na SVK? alebo je to nerealne... Citovat
Brizan Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 No není to až tak složité na výrobu.Už mám hotovou šablonu.Vyříznu,sešiju a je to hotové.Asi bych dotyčným poslal jen návlek.Natáhne to i dítě po namočení.Těch návleku nasekám tolik,že ani Baťa neudělal za šichtu tolik cviček :D Myslíš že by jsi mi taky připravil jeden potah na řadičku? Ale nejsem zrovna odborník co se kůže týká a tak nevim jak bych si poradil s tím dodatečným mořením a leštěním. Šlo by to udělat předem a pak za mokra natáhnout na kouli? Citovat
jarmyl Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 Zdravim, vypadá to , že ten tvar je stejný jako v 807. Bylo by možno prodat jeden kousek ? Nejezdíš náhodou do čb? dík:papa Citovat
Stifler Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 Ahoj, zvládnul bys mi udělat obšití řadičky na 306ku? Mohl bych ti třeba poslat kouli řadičky poštou nebo navrhni jiné řešení (třeba po SZ). Citovat
Raiser Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 Chlapi teď toho mám opravdu dost.Do soboty musím dodělat zakázky na nože na výstavu do Příbrami a potom se Vám budu plně věnovat.Kdo bude chtít tak mi pošle řadičku poštou na adresu kterou mu napíšu do SZ a já mu jí obšiji a pošlu zpět.Kdo chce tak se ozve do SZ a od příštího týdne Vás začnu všechny řešit. Citovat
pyrone Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 teraz budes mat iny natresk :-) ja sa urcite hlasim ;-) Citovat
godzilaTO Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 ja by som potreboval ten pytlik ...gulicku uz mam opravenu, ale na pytlik som zabudol..derie sa hore pri tom kruzku spiatockovom... Raiser vedel by si aj toto urobit?? Citovat
pyrone Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 no chlapi, bol som v Povazskom Podhradi u jednej babeny, ktora mi hlavicu obsila za 7eur a trvalo to cca pol hodinky. pricom podla Peugeotu originalny diel by stal v ZA 39eur. mozete sa dovtipit ktoru moznost som si vybral. tu babenu mozem len odporucit a aj ked nechcem robit reklamu tak volantov mala vo svojeje dielni straaaaaasne vela. na nete som na nu cital uz viacero dobrych ohlasov a ked niekto chce tak volanty.szm.sk Citovat
Raiser Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Když posíláte řadičku na obšití tak pls komplet.Tzn spodní kroužek plus horní výčko s rychlostma.Díky. Citovat
Stifler Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Děkuji Raiserovi za očalounění řadičky. Tady je pár fotek: Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 nechtělo by to tu kůži v ohybech trochu seříznout?aby to nědělalo takový bouličky?,nevím kolik jste za to platili,já dával u svýho čalouníka 150Kč a vypadá to teda podle mě líp... Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 takhle to vypadá podotýkám ,že je špinavá... Citovat
Raiser Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 Tu kouli jsem dostal nekompletní,takže hořejšek jsem nemohl za mokra zalisovat s horním výčkem.Hořejšek kůže sem proto nechal s větším přesahem,aby se to dalo uspůsobit dle výčka.Když se tam vlisovává horní výčko a kůže kterou používám já je okolo dvo milimetrů musí se hodně napnout a výčko jí vypne okolo hrany.To obšití co dal foto Charlie 1 vypadá na slabí materiál.U silnější kůže se musí hodně vypnout a vložením protikusu se vyhladí hrana. Citovat
King81 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Servus chlapci. Poradte, ako sa demontuje 4ramenny volant na 407, 1.6 hdi, r.v.12/2005? Diky [upravil dne 22/10/11 22:17 od King81] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.