Mike407 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 A nebo na ty čepy navléknout nějakou hadičku. Ale to už tu také někdo psal... Citovat
Wing Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Já jsem zatím jen podlepil dosedací plochy, takže ještě teda zkusím vyměnit ty gumy na čepech a uvidíme (ale už teď jak je to podlepený, tak to drží hodně na pevno - možná, že už to tam pak ani nedostanu:nevim) Citovat
Mike407 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Já jsem se na to bouchání včera také zaměřil a mám pocit, že to nebylo jen tím platem a oknem, protože tam pořád něco slyším. Když bouchnu pěstí do dveří, je slyšet jak tam něco chrastí. Jako kdyby tam bylo něco volného. Když totéž udělám u 406, tak se žádné takové zvuky neozývají... Citovat
Marcel00 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 skus namazat tesnenie dveri nejakym silikonovym olejom... vrzgajuce tesnenie o dvere narobi divy... taktiez utesnit ten zamok na otvaracom okne piatych dveri... obmotal som lepiacou paskou... malo volu a hned bol klud... inak ho nepouzivam... takze v poho., lebo inak to dlho nevydrzi ta paska na tom zamku (zamok=oko na otvaracom skle 5. dveri co vlieza do zamku...) Citovat
kutil1 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 K tomu bouchání - také mi nešel zadní stěrač a bouchalo mi zadní okno. Když jsem stěrač spravil, a spustil, bouchání přestalo. Ten čep z raménka stěrače, co je spojen s oknem, nezapadne do toho otvoru v vunašeči u motorku a bouchalo mi to. Vždy po otevření zadního okna pustím stěrač, aby to zapadlo a bouchání zmizí. Ten stěrač měl zarezlou hřídelku v pouzdru, co je našroubované v okně. Byla i zarezlá matice a nešlo s tím otočit a demontovat, bál jsem se, aby neprasklo okno. Vzal jsem vrták 1,5 mm a do matice jsem vyvrtal několik otvorů, až se matice rozpůlila. Speciální matici lze koupit v Praze v Peugeotu. Citovat
Wing Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 skus namazat tesnenie dveri nejakym silikonovym olejom... vrzgajuce tesnenie o dvere narobi divy... taktiez utesnit ten zamok na otvaracom okne piatych dveri... obmotal som lepiacou paskou... malo volu a hned bol klud... inak ho nepouzivam... takze v poho., lebo inak to dlho nevydrzi ta paska na tom zamku (zamok=oko na otvaracom skle 5. dveri co vlieza do zamku...) Myslíš když bouchneš do těch spodních dveří, nebo jen do toho otevíracího okna? Citovat
Wing Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 skus namazat tesnenie dveri nejakym silikonovym olejom... vrzgajuce tesnenie o dvere narobi divy... taktiez utesnit ten zamok na otvaracom okne piatych dveri... obmotal som lepiacou paskou... malo volu a hned bol klud... inak ho nepouzivam... takze v poho., lebo inak to dlho nevydrzi ta paska na tom zamku (zamok=oko na otvaracom skle 5. dveri co vlieza do zamku...) To těsnění taky zkusím, ale zvuk o kterém píšu určitě nebude ono (já mam takový otravný plastový bouchání, jak když bych měl v ruce nějakou plastovou krabičku a v ní třeba hozený nějaký šroubky a mával s tím v ruce - vyloženě je něco volně). Ale ten zámek u otvíracího okna mi právě leží v hlavě - máš pravdu, že tam je trochu vůle - já jsem do těch mezer mezi krytem a dveřma nalepil taky ty filcový podložky, aby to nemohlo o sebe mlátit;) No ale po tomhle všem se to sice zlepšilo, nicméně nepřestalo sakra:bacha A nechce se mi kvůli tomu jet do Peugota - teda aspoň zatím:myslim Jo a ještě k příspěvku výše - se zadním stěračem nemám problém, tak doufám, že to nebude ono - jen mi nejde výklopné okno otevřít ručně - jen dálkáčem:nevim [upravil dne 2/6/11 16:55 Wing] Citovat
Mike407 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Já měl na mysli bouchnutí do dveří. Okno už jsem podlepil a zdá se, že už by z něj žádné výraznější zvuky jít neměly. Ten zvuk jsi popsal docela přesně, jako by bylo něco volného... Se zadním stěračem problém nemám a co se otvírání okna týká, jsem na tom stejně jako ty, pouze přes DO. Dneska jsem neměl čas se tomu věnovat, ale určitě budu pátrat dál, protože mi to také leze na nervy. Nemám rád, když se mi v autě ozývají zvuky, které tam nepatří... Citovat
Judes Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Keď ti to vydáva tie zvuky z piatych dverí tak daj dolu ten tapacír na dverách a pozri či tam nie je niečo uvolnené. Citovat
Wing Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 Keď ti to vydáva tie zvuky z piatych dverí tak daj dolu ten tapacír na dverách a pozri či tam nie je niečo uvolnené. Jo to sem tady taky někde četl - ale nejsem si jist, jestli to bude tak jednoduchý, že bych se do toho pustil sám:myslim Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 kukni sa sem ako som ja riesil a uspesne vyriesil moje zvuky v zadnej casti auta [upravil dne 3/6/11 08:41 Marcel00] Citovat
Mike407 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Do sundávání obložení se mi moc nechce. To je až ta poslední možnost, když všechno ostatní selže. Při mém štěstí bych ulámal polovinu těch plastových příchytek a musel bych kupovat nové. Možná mi tedy nakonec stejně nic jiného nezbyde... Marcel00: Tak tohle by mě tedy nenapadlo, tam bych to určitě nehledal. Ale to klepání přesně popsal Wing, není to kovový zvuk... Citovat
Wing Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 Přesně tak, hodnotím se na ne-příliš manuálně zručného, tedy už vidím, jak ty úchyty všechny ulámu:D takže se mi do toho taky moc nechce:mad: Ale ty jo, že by to byl úchyt výfuku, by mne teda ani ve snu nenapadlo - až budu mít možnost to někde zvednout, tak to hned prověřím - díky za tip;) Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 to nenapadlo ani mna... bol som uplne paf z toho, lebo som kamosa vozil v kufri aby nacuval odkial to ide a cuduj sa svete ako neuveritelne sa ten zvuk prenasa... Citovat
Wing Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 to nenapadlo ani mna... bol som uplne paf z toho, lebo som kamosa vozil v kufri aby nacuval odkial to ide a cuduj sa svete ako neuveritelne sa ten zvuk prenasa... No taky jsem vozil kámoše v kufru, aby naslouchal:D Ale moc jsme toho zatím nevymysleli:aut Citovat
jiku2 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Jak sklopit prosim elektricke zrcatka,treba v micce,kdyz zustavam v aute? muzu i rucne? diky Citovat
pyrone Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 ked nastavujes zrkadla tak mas tam prepinanie na lave/prave... to len posunies k sebe... Citovat
Brizan Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Ale musíš mít přepínač ve střední poloze mezi L a P zrcátkem jinak to nejde.... Citovat
Wing Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 Připojil bych další dotaz k danému tématu: Rád bych se zeptal někoho, kdo má zkušenost s motorizací 2,2 hdi bi-turbo, jaký chod motoru má mít správně na volnoběh. Jinými slovy - když je motor studený nemá téměř žádné vibrace, ale po zahřátí mi občas začne dělat takové střídavé vibrace - není to nic, co by bylo nějak extra cítit, ale např. je to cítit na volantu - někdy rychlejší interval, někdy pomalejší. Většinou to dělá při jízdě ve městě, když třeba zastavim někde při jízdě po dálnici, tak je to uplně klidný...teda většinou. Moje schizofrenický myšlenky mi vnucujou, jestli třeba to nemůže být vstřik, nebo řemenice..nebo něco prostě....ale taky to asi může být uplně v pořádku - přeci jenom je to pořád diesel a asi nebude mít naprosto klidný chod jako benzín že;) Co se týká zvukového projevu, tak tam bych neviděl snad žádný problém:) Ještě bych chtěl doplnit něco k těm zvukům od zadních dveří při přejezdu nerovností - včera mi to nedalo a i přesto, že jsem již předtím podlepil dosedací plochy okna 5. dveří, tak jsem to udělal ještě jednou a 2x větší vrstvou...no a to nepříjemný bouchání zmizelo konečně na dobro - takže v mém případě to je vůle na okně 5. dveří Mimochodem, když jsem byl v Peugotu, tak mi řekli ať to tam tak na 2 hodiny nechám, že se na to mrknou...a chtěli za to 1500,- což se asi opravdu pos**li nebo co - takže asi zvolím jiný servis s tímto přístupem:bacha [upravil dne 23/6/11 12:04 Wing] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.