jamall406 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 přičina vzniku koroze byla zatekanim do kufru a zadnim oknem:( Citovat
Lihous Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 (upraveno) Lehounce to ozivim ....,tak jsme to meli nejake takove zkorodovane ..... Prekvapeni bylo ze zatky jsou puvodne nalepene - maji nejake samolepici tesneni a bordel pod zatkou byla docela obycejna hlina prach pisek proste bordel za cca 13let.Stacil vysavac odrhnout rez nastrik nejakym bordelem ve spreji a pri kazdo rocni ocist proste sundame koberec po odklopeni sedacek a vysajeme bordel......A mala poznamka nebude od veci prejit srouby na pasech pri teto jednoduche cinnosti.U naseho byla tak 1/2 lehce povolena - asi to nicemu nevadilo ale dobre to asi nebylo - privazat se bezpecnostnim pasem a pak ....... ...... Upraveno 7. srpen 2015 uživatelem Lihous Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 Mám to samy,kostru sedačky jsem sehnal zdravou a prehodil jen potah mel jsem tam díru 10x10cm...v karoserií to naštěstí nebylo naskrz,ale jen povrchovy... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 (upraveno) prorezne to většinou od nádrže, za ty roky se tam nashromáždí bordel ,ten zvlhne a prorezne to skrz karoserii až do kostry sedáku je dobré to očistit, nějaký základ a na to IPU a pak třeba lak Upraveno 8. srpen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 (upraveno) tak ja už vařil i kousek předního prahu,začalo to reznout od tovarního srazu a dělat dutiny po 8 letech tak takto to dopadlo... naštěstí vnitřní prah byl OK,výztuha se musela taky dělat...rakovina jedna... a tvařilo se to nenapadně takový černý puchyř jen... dal jsem tam original kusz zdravého prahu paradoxně byl z 1999... jo když se nědělaji dutiny takto to dopadá... musí to ještě 4 roky vydržet,než se našetří na nový... Upraveno 8. srpen 2015 uživatelem Charlie 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 (upraveno) chlapi tak teraz ste mi dali chrobaka do hlavy idem asi vybrat koberec a omrknut to Upraveno 8. srpen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Lihous Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 (upraveno) Ja bych se k tomu nedokopal ale zacal jsem delat dalsi upravu proti hluku "a" tak prislo i na toto ..... Jinak asi bude lepe koknout po nejake delsi jizde v desti jak to tam bude vypadat a pripadne to cele nejak pravidelne cistit susit nez to uzavrit .....Clovek by rekl ze takovato chyba uz nebude a hle je....Pravda je ze podvozek neni nejak zvlast oplastovany a treba prave na kombiku je nadherne videt nedokonalost "areodinamiky" kdy staci projet jednou kaluzi a cela zad je komplet spinava - kde je chyba tezko rici.Taky mame pripravene upravene plasty z jinych modelu na podvozek "ale" neni cas......A nez bude nebude zase na co montovat.Tento prispevek je zcela mimo toto tema - jen duvod proc ..... Upraveno 8. srpen 2015 uživatelem Lihous Citovat
krtek 2 Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 tak som odhrnul koberec v predu pri spolujazdcovi zatekala mi tam voda cez dvere ale poriesil som to uz a je to tam pekne zdrave nastastie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.