Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, zase musím vyměnit svíčky, dle Vašich rad jezdím na Bosh FR7DC+, jsem s nima docela spokojen,(občas auto chcípne na volnoběh, ale buhví, čím to je :-( ) ale našel jsem FR6DC+, http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx#CT=5|PCT=6|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=3312579|PDPID=3312579|PVT=1|SHT=0|SD=1|ST=0|LNG=0|, které jsou přímo na LPG, nemáte s nima zkušenosti? Mám je zkusit, nebo radši zůstat při starém? Díky za názory

Odesláno

jezdi na ,,obyčejné,, svíčky a měň je při cca 20 000km...každej normální plynař ti to řekne,že je to nesmysl používat specialní.3bodovky na hovno,protože stejně jiskra přeskočí na jednom bodě(nejvodivější) a potom to jde do všech a svíčky na LPG to je jenom taky tahání peněz-marketing.

to co jsi dal na odkaz není speciální svíčka na LPG (ty se pohybují v jiné cenové relaci)...je to normální svíčka.

Odesláno

jj nejlepe jezdi origo svicky (tedy ty FR7DC+) vicebodove pro LPG urcite ne, muzes zkusit pouzit tu o stupen studenejsi svicku FR6DC+ a uvidis co to udela, ja jezdim FR7DC+ s odtrhem 0.8mm a menim po cca 30tis km

Odesláno

odoporucam klasika jednokontaktove, najlepsie Brisk. Pouzival som ich na roznych autach a fungovali bezchybne.

Pouzi ale tie Silver... Cena bezkonkurencna, velmi dobre a spolahlive. jednoznacne odporucam. Ak nie tak

potom jedine NGK... v kazdom pripade ako radia tu nadomnou len jednokontaktove... !

tu mas aj katalog ktore pouzit: http://www.brisk.cz/catalog.php?cat=1

Odesláno

Děkuji všem za názory, vyzkouším je (FR6DC+) a uvidím co to udělá. Ale myslím, že to ani nepoznám ten rozdíl, proti FR7DC+, ale je třeba zkoušet :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Budu menit svicky na svem 1.8 16V 81kW.

Mam v merku nejake Brisk 3-elektrodove (BR DR15TC), v Kelly jsou za 90Kc. Koupit tyto, nebo jine? Proc doporucujete jedno-elektrodove?

Odesláno

na benzin muzes zkusit ty viceelektrodove, na LPG ale vhodne nejsou, LPG potrebuje k zapaleni silnejsi jiskru nez benzin, takze je lepsi, kdyz preskoci pouze v jednom bode

Odesláno

Aha, dik za info.

Takze koupim ty co jsem vybral. Pripadne nejake jine, lepsi, se nevyplati?

Prekvapila me ta cena, 400 za vsechny svicky, jsem pocital minimalne s dvojnasobnou cenou :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ZDRAVÍM VŠECHNY PEUGEOTÁKY,

POTŘEBOVAL BYCH ZNÁT VÁŠ NÁZOR OHLEDNĚ SVÍČEK, KTERÉ ZVOLIT JESTLI BRISK-SUPER A NEBO DOUBLE COPPER CHAMPION - CH OE035 ?

MÁM PEUGEOT 406, 2.L benzín :-) r.v. 12/2000

Odesláno

oznaceni 2l benzin 12/2000 nic nerekne, muze to byt jeste starsi typ XU a nebo uz novejsi EW, takze jedine dle VIN nebo typu motoru

kazdopadne ty championy jsou podle katalogu Kelly pouzity jen v nejaky 1.6 16V ve 206 a 307, takze to asi nebude to prave orechove

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...