matii Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Já se taky dobral koněčně i ke jménu hlavní hrdinky, pořád jsem si říkal že jí od někud znám. Pro Bennyho aspoň předek auta v pozadí Teda sem si to našel, ale žádný z filmů s ní jsem neviděl, krom jednoho, který už si nepamatuji. Citovat
Pata Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Asi si taky budu muset koupit novější auto Citovat
mr.SM Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Ale to ja klidne nalepky sundam v tom problem neni A nekomolte mi furt nick kurwa decka je to STIBTO ! Kaju se za to zkomoleni... Citovat
D.Benny Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 OOO díky za foto.sice v pozadí ale přece jen lehce videt je....Díííky Já se taky dobral koněčně i ke jménu hlavní hrdinky, pořád jsem si říkal že jí od někud znám. Pro Bennyho aspoň předek auta v pozadí Citovat
D.Benny Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Já jsem to čéče nefotil:o:bojim,No musíme to napravit....Uvidíme koho vyberou tetko..Ale strejdo vím že ty to máááš jistý..Takže to je good,ty budeš zazobanej jako svin:D:roll Stiblo to bys musel sundat tu nalepku z kapoty, s tim maj taky problem, dokonce zalepovaly i lvicata ve znacich... Benny: posli foto ja te tam dodelam ve photoshopu... :aut:aut Citovat
D.Benny Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Snad se dostane na všechny..Uvidíme a ta pani celkem jde akorád tetko už je o něco starší Asi si taky budu muset koupit novější auto Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 tak jsem se koukal na stribrny coupe a na zadnim je napis www.peugeot-club.com, na bocnich oknech je nova samolepka klubu - tu klidne strhnu, stejne je hnusna a mikrosamolepka srazu z lednice, tu bych kdyztak pretahl cernou folii a nebyla by videt. Co se modreho tyka, tak jsem Pavlovi nakazal, aby se ani jedna samolepka nestrhavala, protoze to jsou stare z klubu a uz se nedaji sehnat. A ty nove jsou proste hnusne tu novou ma treba na aute STIBKO :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
mr.SM Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Taky by se mi libilo mit na patych dverich www.peugeot-club.com, nedela tu nekdo nalepky za pakatel? Popripade bych potreboval i asi nalepit, nikdy jsem to nedelal... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 samolepku tusim muzes koupit na eshopu zde na klubu a nestoji moc, o vikendu jsi si na ni i vydelal , s lepenim ti muzu pomoci Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Kup si jí v e-shopu, aspoň Ti, co jí mají, to tak udělali. Citovat
chechet Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 je uz znamy dalsi termin? videl jsem tady ve vlakne zminku o 12.6., plati? Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 je uz znamy dalsi termin? videl jsem tady ve vlakne zminku o 12.6., plati? to by mě taky zajímalo a hlavně zda už se na mě dostane řada Citovat
mr.SM Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Vcera byl u me Benny dneska by mel sem dat dalsi instrukce a popripade obvolat lidi. Jojo mela by to byt udajne 12.6. At koukam jak koukam do eshopu tak napis www.peugeot-club.com na pate dvere nevidim Citovat
D.Benny Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 12.6. je natáčení,za chvilku jedu za ním do atelieru na barrandov a bude vybírat auta,ktery chce..tzn.dneska budu volat...HIHIHIHI,tak snad se dostane na ty co nebyli.... Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 K té samolepce, v e-schopu bohužel není, ale na srazech ji Vvitty měl. Napiš mu, určitě nějakou na skladě bude mít. Stojí 100 Kč Sám ji vzadu mám. D.Benny: taky bych tam rád zavítal a neustále čekám u telefonu Nicméně 12.6. (tedy neděle) pro mě není moc šťastná, jedině, že bych tam mohl dvě hodiny sledovat TV (F1 v Kanadě) ... ze záznamu to není ono, díky Kokoříně jsem přišel k kvalifikaci v Monaku a závod pro mě byl takový divný, když jsem neměl v hlavě pořadí na startu Ale vzhledem k honoráři to oželím Citovat
D.Benny Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 No nic jdu delat seznamek aut..a uvidime jak vybere Citovat
mr.SM Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Oukej zkusim mu napsat, nejde ani o honorar ale ta zranice panecku... Na obed treba klokani maso atd... Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 mr.SM: To zní hodně lákavě, ale já jsem schopen neobědvat kvůli F1 Uvidíme, s tím Benny příjde Citovat
Vítek1 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 mužu se jeste taky nahlasit? bych si udelal vylet do Prahy Citovat
Pechy Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Ahoj, kdyby to šlo, tak já bych měl také zájem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.