Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Natáčení ve filmu s vašim autem(slušně vydělaný penízky)

Recommended Posts

Odesláno
Já se taky dobral koněčně i ke jménu hlavní hrdinky, pořád jsem si říkal že jí od někud znám.

Pro Bennyho aspoň předek auta v pozadí :)

Teda sem si to našel, ale žádný z filmů s ní jsem neviděl, krom jednoho, který už si nepamatuji. :bojim

Odesláno

OOO díky za foto.sice v pozadí ale přece jen lehce videt je....Díííky

Já se taky dobral koněčně i ke jménu hlavní hrdinky, pořád jsem si říkal že jí od někud znám.

Pro Bennyho aspoň předek auta v pozadí :)

Odesláno

Já jsem to čéče nefotil:o:bojim,No musíme to napravit....Uvidíme koho vyberou tetko..Ale strejdo :aut vím že ty to máááš jistý..Takže to je good,ty budeš zazobanej jako svin:D:roll

Stiblo to bys musel sundat tu nalepku z kapoty, s tim maj taky problem, dokonce zalepovaly i lvicata ve znacich...

Benny: posli foto ja te tam dodelam ve photoshopu... :aut:aut:aut

Odesláno

tak jsem se koukal na stribrny coupe a na zadnim je napis www.peugeot-club.com, na bocnich oknech je nova samolepka klubu - tu klidne strhnu, stejne je hnusna a mikrosamolepka srazu z lednice, tu bych kdyztak pretahl cernou folii a nebyla by videt.

Co se modreho tyka, tak jsem Pavlovi nakazal, aby se ani jedna samolepka nestrhavala, protoze to jsou stare z klubu a uz se nedaji sehnat. A ty nove jsou proste hnusne :(

tu novou ma treba na aute STIBKO :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Taky by se mi libilo mit na patych dverich www.peugeot-club.com, nedela tu nekdo nalepky za pakatel? Popripade bych potreboval i asi nalepit, nikdy jsem to nedelal...

Odesláno

samolepku tusim muzes koupit na eshopu zde na klubu a nestoji moc, o vikendu jsi si na ni i vydelal :), s lepenim ti muzu pomoci :)

Odesláno
je uz znamy dalsi termin? videl jsem tady ve vlakne zminku o 12.6., plati?

to by mě taky zajímalo a hlavně zda už se na mě dostane řada :)

Odesláno

Vcera byl u me Benny dneska by mel sem dat dalsi instrukce a popripade obvolat lidi. Jojo mela by to byt udajne 12.6.

At koukam jak koukam do eshopu tak napis www.peugeot-club.com na pate dvere nevidim :myslim

Odesláno

12.6. je natáčení,za chvilku jedu za ním do atelieru na barrandov a bude vybírat auta,ktery chce..tzn.dneska budu volat...HIHIHIHI,tak snad se dostane na ty co nebyli....

Odesláno

K té samolepce, v e-schopu bohužel není, ale na srazech ji Vvitty měl. Napiš mu, určitě nějakou na skladě bude mít. Stojí 100 Kč :) Sám ji vzadu mám.

D.Benny: taky bych tam rád zavítal a neustále čekám u telefonu :D Nicméně 12.6. (tedy neděle) pro mě není moc šťastná, jedině, že bych tam mohl dvě hodiny sledovat TV (F1 v Kanadě) :D ... ze záznamu to není ono, díky Kokoříně jsem přišel k kvalifikaci v Monaku a závod pro mě byl takový divný, když jsem neměl v hlavě pořadí na startu :myslim Ale vzhledem k honoráři to oželím ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...