Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem si přivezl loni z Číny 13 ks:) hodinek různých značek,jen pro tu prču,no nekupte to,digitálky za 30 peněz a napodobeniny za dvě až tři stovky,jak se mi podařilo ukecat.Digitálky se předejdou o cca 5 min za den,některý už nejdou,ale našlo se mezi nima pár kousků,mechanické natahování a ty jdou perfekteně,což jsem ani nečekal.A dokonce jsem je dal do vody a jdou:D

Odesláno

Já nosím už 3 roky tyhle Casio a spokojenost, zatím jsem ještě nemusel měnit baterku. Jinak předtím jsem nosil hodinky od rákosníků a už mně nebavilo každou chvíly kupovat nový.

post-15397-14109617182402_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

protoze je tu dost fandu hodinek, tak mam prakticky dotaz z tohoto oboru, potrebuju sehnat cerveny kozeny pasek k damskym hodinkam sirka 22 mm. A zatim to vypada jako neresitely ukol.... nejaky tip na prodejce / dovozce / vyrobce, nebo eshop ??? at hledam jak hledam.... :myslim

Odesláno
kurt: na te strance jsem byl, a nevidim cerveny, damsky, 22mm sirka...

Rotorhead: asi nikdy mě nepřestane překvapovat, jak lidi neumějí hledat na internetu. Já vím, že každý umíme něco, ale otevřít google a zeptat se mi přijde v dnešní době jako základ - je to přece mnohem snazší a rychlejší, než psát dotaz.

(o kliku na stranu 2 záměrně nepíšu)

Víc, než na tomhle videu už fakt poradit nedokážu:

Odesláno

kurt: tak upresneni, google/internet umim pouzivat, na ty strance jsem byl, i na mnoho jinych, nasel jsem vyrobce hodinek v zahranici, i distributora v CZ.

Ale vyber z jednoho produktu na tebou predhozene prvni strance tveho oblibeneho vyhledavace nepovazuju za nalezeni pozadovaneho...

Takze tvuj prispevek/reakci s videem povazuji za dost unahleny a afektovany...

Odesláno

Rotorhead: tak si to zopakujeme:

Tvoje zadání: potrebuju sehnat cerveny kozeny pasek k damskym hodinkam sirka 22 mm. A zatim to vypada jako neresitely ukol.... nejaky tip na prodejce / dovozce / vyrobce, nebo eshop ??? at hledam jak hledam....

Moje řešení: zadání fráze cerveny kozeny pasek k damskym hodinkam sirka 22 mm do Google, vyhledání požadovaného a vložení odkazu sem, s komentářem \"Zkus hned první odkaz\"

Tvoje reakce (a ta je nejzajímavější): \"kurt: na te strance jsem byl, a nevidim cerveny, damsky, 22mm sirka...\"

Moje reakce: nahrání postupu na video a vložení odkazu.

A to je prej afektovaný.

Co po mě teda vlastně chceš? Pásek jsem ti snad našel, ne? To tys tvrdil, že tam není. Tak jsem ti jako malému dítěti předvedl názorně, jak ho najdeš a to už jsem zase špatnej? Seš si jistej, že je chyba na mé straně?

Mohl by tu prosím někdo nestranný napsat, kdo z nás dvou má pravdu?

Odesláno

Nestrane píšem, že Rotorhead si asi volačo dal :D

Myslím, že Kurt presne odpovedal na tvoje otázky. Ked si ich ty myslel inak, nikto z nas tu nema vestiacu gulu, aby vedel, to co si ty nenapisal ... Afektovane sa tu spravas snád iba ty ...

Chcel si cerveny pasik, máš ho ... Keď chceš nejaký iný, tak to treba napísať,a nie toto ...

Odesláno

cinicman: ano shanim nejlepe original, aby byl zachovan celkovy “look”. (viz obrazek). Proto jsem kontaktoval vyrobce v zahranici, i distributora v CZ.

Jelikoz je komunikace bez odezvy, pomalu zacinam hledat alternativu. Proste si chci vybrat, a cekam sortiment, ne pouze jeden produkt.

Protoze je tu dost fandu hodinek, ptam se mimo jine i tady. Treba je v CR nekde firmicka, ktera tento sortiment produkuje, a nekdo ji ma za humny... proste necekam ze se da uplne vsechno najit na webu...

Lubko: az spolu neco vypijem, pak muzes psat to co pises.

Ostatni necham bez komentare, jenom s poznamkou, ze kdyz se ptam na “nejaky tip na prodejce / dovozce / vyrobce, nebo eshop ???\", tak neshanim tutorial k webu, s tim jak lidi neumeji hledat...

post-2599-14109629590452_thumb.jpeg

Odesláno
Já nosím už 3 roky tyhle Casio a spokojenost, zatím jsem ještě nemusel měnit baterku. Jinak předtím jsem nosil hodinky od rákosníků a už mně nebavilo každou chvíly kupovat nový.

Lukáši tak to si ještě počkáš, tyhle hodinky nosím už od r. 2008 a pořád s původní baterkou :D

Maximální spokojenost :super

Odesláno

Ostatni necham bez komentare, jenom s poznamkou, ze kdyz se ptam na “nejaky tip na prodejce / dovozce / vyrobce, nebo eshop ???\", tak neshanim tutorial k webu, s tim jak lidi neumeji hledat...

Takže místo poděkování kopanec, viď? Místo abys přiznal chybu, děláš blbce z druhých. Ego ti přerostlo přes hlavu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...