Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Žádná novinka, těhle přestaveb jezdí i nás dost. Akorát plus maj, že si zřejmě nechali vyrobit sérii kratších sání - v našich podmínkách se totiž nechává sací porůří ze 405, a do té 205-ky se to skorem nevejde.

Odesláno

Tady v clubu to má třeba \"Jehlix\", ten má velmi pěknej kousek.

Děkuji děkuji to potěši!

a taky...martin.k-ten ma proklatě rychlou potvoru....Svik....Filippo...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kamarád z Havířova ma 309gti s Nosem s intercolerem z Celicy a spoustu dalších zajímavůstek auto se zajíždí, v zimě však nejezdí. Je to krásný kousek, teď shání motor z T-16, v klubu bohužel není.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem David 106s16

Tak ted nejak nechapu na co ma v 309 intercooler z celicy. Co mu to jako chladi?

Vzduch do turba, ne? :P

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Napsán autorem rimmer

ja ji videl a stejne nepochopil :) Fast Furios hadra :)))

Jaká hadra?

:D:DZelená nebo červená, a jezdí o 106!:D

Viděl jsem tu 309 a někde mám i fotky, ale ten interchladič jsem taky nepochopil, on to má dokonce chlazené vodou.:o:o:papa

Odesláno

jo, to by mela byt ona :) melo to takove paprskove veeeelike kola...co si pamatuju. Co se tyco toho turba, tak teda nevim jestli ho tam ma nebo nema, kazdopadne tam ma NOS

Odesláno
Napsán autorem rimmer

jo, to by mela byt ona :) melo to takove paprskove veeeelike kola...co si pamatuju. Co se tyco toho turba, tak teda nevim jestli ho tam ma nebo nema, kazdopadne tam ma NOS

A UŠI!:D:D:D:D:P:papa

Odesláno

hele co ty hadry??kámoš si koupil galanta 2,0 16V GTI a měl je narvaný před vzduchovym filtrem v tý krabici,mazec tuningář.jsem mu ujel i s mojí 1,6:D.pak mu řikám že by si měl do těch hardů nalejt aspoň voňavku,že mu to sice nejede ale bude to mít aspoň voňavý,no šílenej vrak co vám budu povídat,zlatý lvy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...