Guest mischko11 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 podla mna si to na nic zlozil alebo je jedno ulozenie na nic kedze je rozdiel aj v dlzke zavitu co trci von Citovat
Pino Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Je to složený úplně přesně, jak to má být. tenhle tlumič jsem měnil, takže podle délky závitu do vůbec nemůžeš brát a to jednak kvůli tomu, že je každý tlumič od jiného výrobce a jednak kvůli tomu že je na každé straně jinak vysoká matka. Na této straně kde je problém jsou nové díly (tlumič,pružina, ložisko a horní uložení). Citovat
Jarouš307 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Včera jsem schválně koukal jak to mám u svýho auta. Tak na jedné straně sedí bez mezery a na druhé je přesně taková mezera co nafotil Pino. Citovat
Naugi Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Tak jsem se šel na to uložení také kouknout, na straně řidiče to sedí a u spolujezdce je mezera. Citovat
sauromalus Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Na pátý fotce vypadá horní miska, že není rovnoběžná se spodní, to je fotkou nebo fakt ? Mám šest let starýho mpeugeota a žádná mezera tam není, výstupky jsou opřené o plech. Na každý straně jiný tlumič ? Uf. Píšeš nové horní uložení, ložisko, - to na fotce je pěkně orezlé. To je to nové ? Citovat
xavier Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 ešte ma napadlo, ak som natočil kolesa, alebo som stál na nerovnej ceste, tak tie medzery sa menili na oboch stranách Citovat
Pino Odesláno 19. duben 2011 Autor Odesláno 19. duben 2011 Tím nové myslím, že jsem to měnil na podzim, jelikož mi nejřív praskla pružina kvůli tomu, že bylo ložisko totálně v háji a následně na to mi praskla pístnice tlumiče. Během zimy nic nevydrží mít vzhled nového, natož v takovýchto místech (podběh). Citovat
fumiso Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 ja mam ten isty problem ale na obydvoch stranach mam medzeru asi 3mm a klepe mi to na spolujazdcovej strane neviete kde sa da kupit ta guma vrchna co je medzera medzi kaksnou a tou gumou tu gumu len a kolicomu je taka medzera? Citovat
dyno Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 nedalo mi to a kouknul sem tam taky obe strany stejny skoro na doraz u kastle Citovat
reznaluki Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Nafotce je vidět že nad uložením je nějaká velká matka. Nemá ta být náhodou pod celým tím uložením jako kontr té horní matky? Citovat
twoolf Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 tak jsem se pustil do výměny horního uložení, protože klepání už mi lezlo na nervy. Nové tlumiče + kompletní uložení. Složil jsem to snad stokrát. Vůle jak prase na obou, cca 8mm. Neklepalo to, ale přímo mlátilo. Nacpal jsem pod to silné o kroužky, protože auto odstavit nemůžu a strávil jsem u toho celý víkend. naprostý klid. Při detailním srovnání jsou jiné ty horní misky, ale zdaleka ne tolik, kolik to hodí po složení. Tohle kluci fakt nevymysleli, nebo neoriginální výrobci mají na ho_no kopyta... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 Tak jsem to taky složil. K mé smůle jsem však zjistil, že po plném pravém se na straně spolujezdce objeví taková mezera, plný levý zase u řidiče... Složené je vše jak má být, matky utáhnuty. Kde ještě mohla nastat chyba? nasadil jsem tlumič, nahoře přichytil, dotáhl šrouby u těhlice, nasadil a dotáhl kosti, následně jsem dotáhl matku nahoře, spustil auto na zem. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 jestli dobře pamatuju, je to normální stav--v plném rejdu se kola vyvrátí tak, že se hodně vykloní i tlumič , navíc v plném rejdu jedeš krokem, takže to ničemu nevadí zkus dát dotaz, jak to mají v plném rejdu ostatní 307my Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 (upraveno) Jako logicky mi to tak přijde, tlumič se opravdu hodně vybočí ale nevím, nevyznám se v tom. Bohužel jsem se předtím nepodíval, zda tam mezera byla před výměnou A ptám se tady, protože nechci zakládat zbytečně nový téma. Jestli mi večer bude dobře, tak to prostě projedu a uvidím, jak se to bude chovat. Upraveno 27. říjen 2019 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
speedy585 Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Zdravím. Je niekto komu sa to podarilo poriešiť? po výmene tlmičov rovnaký stav. ozýva sa buchot Citovat
speedy585 Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 kupil som to s tým že tlmiče boli už vymenené ale podla bývaleho majitela ano bolo vymenene horne uloženie Citovat
Návštěvník Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Tak to nevím proč by to mělo bouchat. Snad ještě silentbloky ramen. Ale znám jadnoho co taky věřil bývalému majiteli že jsou čerstvě udělaný rozvody na Citroenu C8. Věřil do tý doby, než se mu to za dva měsíce potkalo...... Citovat
speedy585 Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Tu som si istý že to bolo vymenené...objednával som tie diely.. je to rodina...silentbloky aj čapy sú nové...mierna vôla už je v serve samotnom.. tam to trochu tuka.. ale ešte chcem skúsiť dať nové tyčky stabilizatora aj s uložením stabilozatora či sa to nezlepší. len som si všimol že pod tými hornými miskami sú medzery ako bolo na predchadzajucich foto..takže som si to tak nejako dal dokopy že to može buchat Citovat
Návštěvník Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Stabilizační tyčky ty klepou, ťukají- cvakají. Myslel jsem že ti to bouchá jako třeba guma do karosérue - dutá rána, nebo jak bych to nazval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.