Přejít na obsah

speedy585

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

O uživateli speedy585

  • Datum narození 11.2.1993

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Senica
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

753 zobrazení profilu

speedy585's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

8

Popularita

  1. Po dlhšej dobe som tu s výsledkom. Podložky mi prišli, avšak použil som ich na otcove berlingo. Originál misky z berlingo vyzerajú totožné ako z 307. Na berlingu podvozok krásne stíchol. Musím objednať ďalšiu sadu na 307. Čo sa týka riadenia súhlasím. Viem že je v ňom trochu vola. Do repasu ani výmeny sa mi však veľmi nechce. Jedine že by bolo možné tie silony nejako “doma” na mieste vymeniť. Ale to pochybujem keďže všade je tam prístup ako k peniazom. Každopádne. Každý kto ma problém s fugou pod miskami odporúčam.
  2. @P607Olda Skúsim dať ešte nové to uloženie stabilizátora. @HonzaC2 diky moc za odkaz. Vyzera to super že by to mohlo pomôcť.
  3. Ahojte. Pripojím sa k téme. Ozýva sa mi buchot z prednej nápravy. Pomenených kopec vecí, nastalo zlepšenie ale neni to ono. Nové tlmiče, horné uloženie (po výmene zostala pod miskou pri pohlade z motorového priestoru medzera - tak nejak netuším čo s ňou). Ďalej nové silentbloky na ramenách, nové spodné čapy, nové čapy riadenia, axiálne tiahla bez vôle, nové tyčky stabilizátora - uloženie stab. vyzerá v pohode, ložiská bez vôle, nehučia. Keď skúsim chytiť kolesá a pohýbať všetko krásne pevné. Mal by niekto nejakú radu na čo sa ešte zamerať?
  4. speedy585

    Zle čitatelny display

    Mám v aute strieborný dekor takze ak by ten hrib bol strieborný nebolo by to až tak zle. Len by to bolo iné. Ale dnes som skúsil ten môj strieborný dekor chytiť keď som prišiel do auta a bol horúci takze efekt by to nemalo a ak áno tak minimálny. Ešte som dnes skúsil cez diag namiesto negatívneho zobrazovania displeja nakonfigurovať pozitívne zobrazovanie. Avšak displej už má čo zo za sebou a bol cely flakaty. U nového displeja by to bolo fajn, hlavne keď mám polarizované slnečné okuliare nevidím vôbec nič s nimi na displeji, pri pozitívnom zobrazení vidieť pekne.
  5. speedy585

    Zle čitatelny display

    Ahojte. Skúsim oživiť tuto temu. Skúšal niekto kryt toho displeja nastriekať napríklad na strieborno alebo oblepit fóliou? Predsa čierna farba sa nahrieva oveľa viacej ako farba bledeho odtieňu. Či to má nejaký efekt alebo je to zbytočná robota.
  6. Super robota. Diódu si namontujem tiež, je fajn vedieť že auto regeneruje. Dnes som sa snažil aj ja zapocut čerpadlo aditíva. Ale nič som nepočul
  7. Otestujes a uvidis. V tom článku čo som čítal bolo uvedené že ak sa splnia podmienky spustí sa regenerácia. Keď sa preruší tak pri splnení znovu sa spustí regenerácia a ak by náhodou znovu nastalo prerušenie vtedy si auto pozapínal spotrebiče aby rýchlejšie dosiahlo podmienok na regeneráciu. Otestované to nemám ale logiku to dáva. Tým pádom by sa Ti Tvoja kontrolka rozsvietila až po dvoch neúspešných regeneraciach. Ja od toho čo som riešil moju regeneráciu mám filter zaplnený na 52 percent a od regenerácie 413 km. Moje auto pár tisíc km nevstrekovalo aditívum. Mal som strach že bude fap ko. Ale podľa tohto zatiaľ vyzera ok. K tomu na aute bol dlhší čas problém s tlakom turba a hádzaním do núdzového režimu. Po vynútenej regenerácii a vstrekovani aditíva po niekoľkých km problém ustal. Akoby bol fap zaplnený, brzdil turbo a tým pádom nemalo dostatočný tlak. Ešte je skoro to takto vyhodnotiť ale predtým auto trhalo pri zrýchľovaní a teraz ide pekne hladko. Zaberalo cca pri 2000 otáčkach a teraz cítiť už pri 1500.
  8. Fajn nápad. Mám Peugeot zatiaľ len pár 100km. Je nejako pociťovať že auto regeneruje? Kontrolka je zaujímavý nápad. Avšak nie vždy si auto musí spustiť spotrebiče pri regenerácii.
  9. Asi jedine torque pro. Musím skúsiť objednať nejaký adaptér. Je to praktickejšie ako cez PC. tiez som riešil aditivaciu. Mal som zlý snímač viečka nádrže a vždy som po natankovani počúval ale čerpadlo som nepočul. Cez diag otestovať išlo. A včera som sa dočítal že to takto funguje. Tak musím odsledovať.
  10. Zdravím Vás, viete mi niekto povedať či existuje podobná app na FAP aj pre iOS? Inak čo som sa dočítal ohladom čerpadla aditivácie tak postup by mal byť takýto: otvoríš viečko,natankuješ,zavreš viečko, naštartuješ a až následne po vypnutí klúča cca po 1 minute by malo začať čerpadlo aditiva byť počuť.
  11. Je to trochu zmena. Čo sa týka svietivosti tlmenych svetiel tak som spokojný. Svieti to obstojne. Konkrétne mám svetla značky Sonar. Kruhy vyzerajú celkom ok. Aj keď za denného svetla nie je vôbec vidno že svietia. Majú ich aj v chrómové variante. Ja mám rad originál veci. Avšak tuto nebola iná možnosť ako tak dostať cocku bez prestavby celého predku na fl
  12. Pre kompletne info som nakoniec skončil u Angel eyes. Prikladám foto ako to vyzera, osobne som spokojný.
  13. idem to riešiť komplet... na prevodovke je ok.. ten je tam cca 3 roky..tie dva idu na vymenu...okrem toho bude aj repas turba a nejake ine veci..hold auto na ktorom som už všetko poriešil som predal a toto mám novú zábavku
  14. Tak len pre kompletné info, dnes som dal von silentblok pri rozvodoch a zistil som že je totálne odtrhnuty... V zamontovanom stave to nie je vidno.. ale až ked som ho povolil zo šrobov su z neho dva kusy... Ďakujem za rady, nový kus je objednaný, dúfam že to na to moje trhanie pomôže a možno zmiznú aj iné pazvuky
  15. práve ide o to že blbo povedané ale tak ako je teraz ten silent tak by mal byt v podstate motor "natvrdo" ... a chova sa to ako keby ten motor chodil v kasni dopredu dozadu... diky za radu
×
×
  • Vytvořit...