Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě napadá, čím se dá dobře umýt z karoserie to co moc nejde. Jako třeba mušky. V létě to někdy dá docela zabrat a běžný šampón moc nepomáha. Máte nějaky dobrý típ...:myslim

Odesláno

Já používal vždycky barevný Turtle Wax. Jinak mušky a ostatní odstraňuji vlhčenými ubrousky na mytí dětských prdelek. Vzhledem k tomu že máme malý dítě a tohodle artiklu zásobu. Fakt to funguje. :roker

• O 4 měsíce později...
Odesláno

A co myčka? Jezdíte s ním do myčky? Já jsem zatím neměl odvahu, ale to je možná tím, že ho mám chvíli a zatím se o něj víc bojím ;)

Odesláno

Já teda wap-ku nemám, jen obyčejnou hadici s vodou :D, ale i tak jsem to moje auto už dvakrát takto umyl a je to dostačující ... a nemusím se strachovat, co my v té myčce s tím udělají.... jen ty kola jsou dost špatná ... na to budu muset něco koupit ...

Odesláno

Do myčky jezdím, ale jen do ruční, u nás jsou naštěstí dvě. Jinak tankuju na Shelce a tam mi obsluha vždycky sklo a předek umyje :papa. V normální myčce jsem ještě nebyla.

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 5 let později...
Odesláno
V 6. 4. 2011 at 18:02, Vatsug napsal:

Tak mě napadá, čím se dá dobře umýt z karoserie to co moc nejde. Jako třeba mušky. V létě to někdy dá docela zabrat a běžný šampón moc nepomáha. Máte nějaky dobrý típ...:myslim

Zkus koupit "Milit". Není to škodlivý pro životní prostředí, takže s tím můžeš umyvat i na Šumavě, ale hlavne to krasne bez prace rozpustí mušky... Odzkoušeno,lak to nepoškodí, jen to nesmis dělat na přímém slunci... Nastrikat,trošku nechat působit, ojet kartáčem nebo hadrou a oplachnout. ;-)

Guest Suditscher
Odesláno

Ahoj. Já používám tohle: https://www.e-cs.cz/UNIVERSAL-univerzalni-cistic-na-hrube-necistoty-500-ml-d7.htm

Na Vánoce jsem si koupil celou sadu : https://www.e-cs.cz/Darkova-sada-autokosmetiky-d136.htm a funguje to skvěle všechno. A ten bílej prostředek na gumu a plasty navíc hezky voní. Spotřeba prostředků je relativně nízká (I když po prvním umytí jsem tomu nevěřil, když mi zmizelo z lahve skoro 3/4. Ale pak jsem zjistil, že jsem to použil špatně, resp. zbytečně moc. Na 2. auto už stačila zhruba decka. ) a ta 1/2l láhev v pohodě stačí na 4 auta velikosti 5008. A navíc naprosto bez vody. Pokud teda nemám auto od bláta a písku. Běžný prach nebo pyl se oplachovat vodou před použitím nemusí a leskne se dlouho, i když se na něj už usazuje prach. A déšť jej v pohodě smyje. Teda pokud je použit ten Nano vosk.

Guest Suditscher
Odesláno (upraveno)

1) Reaguji na poslední příspěvek

2) Reaguji na stále odemčené téma

3) Nový příspěvek u starého tématu může leckomu pomoci. 

Navíc, když to tak vezmeme, většina témat je stará, neboť byla založena 1. příspěvkem před několika lety.  ;-)  

Upraveno uživatelem Suditscher
Necituj předchozí příspěvek
  • O 9 měsíců později...
Guest Suditscher
Odesláno (upraveno)

Ještě tady tak dobře funguje "editace" a editovaný příspěvek to zkopíruje do nového příspěvku nebo už je to opravené? ;-) 

Edit: Prosím o ukázku, kde jsem citoval. Nejsem si vědom. Díky :myslim

Jo a vidím, že už to funguje správně.

Upraveno uživatelem Suditscher
Dotaz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...