punkac Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 A bacha na ředidla, pokud budeš přitvrzovat ještě chvíli tak jak píšeš výše, tak se nakonec dopracuješ k ředidlu co máme v práci a to sundá jakoukoli (i vypálenou) barvu do minuty až na plech. Ale pak bys to měl dočista dočista. Myslíš keton? To je dobrá věcička Citovat
Brizan Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Mojí drahé polovičce přes zimu někdo také pěkně vyšperkoval její Xsaru. Bylo to v době kdy bylo v Praze hodně sněhu a na parkovišti se tvořili ledové boule a koleje, pokoušel se zajet do místa vedle, ale asi mu to na ledu sjelo a takhle to odrbal když se z toho snažil dostat. Zmetek ani lístek za stěračem nenechal:grr Citovat
NicolasB Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Takhle našel kamarád bratrové přítelkyně ráno své auto. Citovat
Brizan Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 :o:o Tak to je hustý. A ví se příčina požáru? Chytlo to samo nebo to někdo zapálil? Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 to už bude alchymie:D první co vezmu do ruky,bude líh,když to nepude,použiju tech.benzín,když ani ten,tak použiju DV ředidlo(to je do epox barev,něco jako lehčí C6000 neboli acelon,nejni to takovej žrout),no a pak už jen zaleštit:) prozatim je to jen moje teorie,ale uvidim,jak to půjde až se do toho pustim:) Až na to, že tím dáš tomu laku na pr*el o dost víc než tím Tempem. Citovat
MilanF1 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Mám se vyjadřovat? Ať s tím vendi udělá co chce, je to jeho auto a jeho lak Citovat
filas1 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Určitě použít Tempo pastu, nebo jemnou brusnou pastu na laky. Líh nepomůže a ředidlo bych ani nezkoušel. Citovat
NicolasB Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 :o:o Tak to je hustý. A ví se příčina požáru? Chytlo to samo nebo to někdo zapálil? Nekdo zapalil popelnice. Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Tak sem si dneska po dlouhý době udělal čas na naše autíčko.Bylo krásně,tak sem se pustil do jarního pucování a použil kosmetiku od godziho:super nejdřív v první řadě sem se pustil do toho odřenýho laku na tech dveřích,ani to dlouho netrvalo a bylo to prič,takže žádný ředidlo a nic jinýho sem nepotřeboval:super no a tak sem se pustil do celýho auta,ručně hadříkem sem si nanášel ten vosk(od godziho)po jednotlivých dílech a přelešťoval leštičkou(tou mojí dvouručkou:D ) výsledek= myslim,neni co dodat:super:potlesk tady už bez odřeniny Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 a tady je konečnej výsledek po dvou a půl hodině práce Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 ještě trošku vevnitřku:D a nakonec abych viděl ven ještě skla:D tímto bych chtěl poděkovat godzimu za super přípravky:super:potlesk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Tak jako auto je pekne ciste, ale moc se mi teda neleskne, resp neprijde mi to neco extra ... Ale tak jen muj nazor Citovat
elton Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Pěkně naleštěné. Ale nejdříve jak naběhly fotky, tak jsem myslel, že máš na kapotě flek. Ale pak jsem zjistil, že mám flek na monitoru:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 No bože eltone, kousek čistýho hovna a ty s tím naděláš. já to taky dneska vypucoval a navoskoval. Ale náhodou Vendi, na takovýho 306dědu je to super! Citovat
bubakkaja Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Ale koukam ze ta cerna dvoulinka ti tam zustala. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 co ty víš bubaku, co se skrývá pod ní Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 klasika,hned sem si myslel,že bude mít připomínky(nebudu menovat),si umej monitor jak takovýho 306dědu:bacha:D díky:D Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 čeče,to ale nebylo na tebe:D ale to je jedno:D [upravil dne 18.4.2011 20:13 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.